Darkman_dd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα, φτιάχνω ένα μικρό site με το NetObjects Fusion 9 της Macromedia που θα βρίσκεται σε ένα cd να να παίξει το ρόλο μιας παρουσίασης. Το πρόβλημά μου είναι πως είτε όταν υπάρχει είτε flash είτε άλλα πράγματα που τον πειράζουν, ο internet explorer τα κόβει και πρέπει να κάνεις Allow από το Information Bar για να τα δείξει. Υπάρχει κάποια ιδέα για να το παρακάμψω αυτό το πρόβλημα και να ανοίγουν όλα κανονικά κατ'ευθείαν; ΥΓ: Θα πρέπει όπωσδηποτε να ανοίγει με explorer.
shodan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Τι να σου κάνω που δε χρησιμοποιώ IE.. χεχε. πέρα από την πλάκα, υπάρχει σχετική επιλογή νομίζω στα options του IE που απενεργοποιεί το popup blocker (αυτός δε σου κάνει τη ζημιά?).
Darkman_dd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Τι να σου κάνω που δε χρησιμοποιώ IE.. χεχε. πέρα από την πλάκα, υπάρχει σχετική επιλογή νομίζω στα options του IE που απενεργοποιεί το popup blocker (αυτός δε σου κάνει τη ζημιά?). Ούτε εγώ (Opera rules) αλλά σε αυτούς που θα πάει το cd, δε μπορείς να τους το επιβάλεις! Άρα, δε θέλω να το λύσω μόνο για τον δικό μου υπολογιστή, αλλά για όλους! Το πρόβλημα είναι ότι τρέχει τοπικά. Στο site της Adobe, βρήκα πως αν προσθέσεις τον παρακάτω κώδικα, διορθώνεται το πρόβλημα. ><!-- saved from url=(0014)about:internet --> Όντως, το Information Bar δε ξαναβγαίνει, αλλά δε δουλέβουν τα menu του site.... :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.