JXID Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα. Όταν πατάω Ctrl+Alt+Del τα Windows δεν ανίγουν το Task Manager.Μου βγάζει ένα μύνημα το οποίο λέει ότι το Task manager έχει κλειδωθεί από τον administrator. To PC είναι stand alone και είμαι administrator και δεν υπάρχουν άλλοι χρήστες. Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ.
lefkas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 δοκίμασες να κάνεις scan με κανένα Anti-Spyware? (Ad-Aware,Spybots).
JXID Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Έκανα.Κια με antispyware και με 3 antivirus. Κάτι βρήκαν και τα καθάρισαν.Ένανα reboot αλλά πάλι τα ίδια. Έφτιαξα έναν άλλο χρήστη και είδα ότι όταν μπαίνω με αυτόν τον χρήστη όλα δουλεύουν ρολόι.
fragment_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Καλημέρα σε όλους.Έχω ένα πρόβλημα. Όταν πατάω Ctrl+Alt+Del τα Windows δεν ανίγουν το Task Manager.Μου βγάζει ένα μύνημα το οποίο λέει ότι το Task manager έχει κλειδωθεί από τον administrator. To PC είναι stand alone και είμαι administrator και δεν υπάρχουν άλλοι χρήστες. Καμμιά ιδέα? Ευχαριστώ. το ιδιο προβλημα ειχα και γω παλαιοτερα αλλα κανενας δεν μου το λυσε ουτε γω. βασικα εγω πιστευω πως ηταν απο τπτ system files χαλασμενα η απο ταλαιπωριμενη registry.
JXID Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Και εγώ το έλυσα το πρόβλημα. Έκανα έναν νέο χρήστη με δικαιωμάτα administrator και αντέγραψα από το προφίλ του αρχικού χρήστη τις ρυθμίσεις στο προφίλ του νέου χρήστη και έσβησα τον παλιό και όλα δούλεψαν. Δεν κατάλαβα τι ήταν τελικά αλλά αν ξέρει κάποιος ας μας πει για εγκυκλοπαιδικούς λόγους καθαρά.
noa6064 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Εναρξη>εκτέλεση>gpedit.msc>Enter User Configuration> Administrative Templates> System> Ctrl+Alt+Delete options> Remove Task Manager και τσέκαρε αν είναι ενεργοποιημένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.