alcemist Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2001 καταρχήν θα ήθελα να πω ότι συμφωνω με την χρήση ελληνικών. αυτό που είπε ο φίλος μου paokara (τον οποίο και συμπάθησα καθότι αδελφός μου, άσχετο) το έχω ακούσει και εγώ. ξένοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι στο μέλλον τα αρχαία ελληνικά θα είναι η γλώσσα των υπολογιστών. το ξέρω ότι ακούγεται κουφό αλλά τα αρχαία ελληνικά λέει έχουν μεγάλη σχέση με τα μαθηματικά (το συντακτικό τους) και κάτι τετοια. ξέρει κανεις τιποτα παραπάνω?
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2001 Παιδια να μαι κι εγω με ελληνικα ,οχι τιποτα αλλο αλλα για να μην μου την λετε (τονους δεν βαζω εξηγουμαι).Λοιπον οσον αφορα τα αρχαια ελληνικα,επειδη ειναι η πιο αρτια,συγκροτημενη,και μαθηματικα δομημενη γλωσσα,δηλαδη κινειται πανω σε καποιους συγκεκριμενους κανονες και πλησιαζει το τελειο,κι επειδη και οι υπολογιστες λειτουργουν με βαση τα μαθηματικα ,θεωρειται οτι στο μελλον θα γινει κσποια προσπαθεια για να μπουν στους υπολογιστες.<P>Και σας παρακαλω μην βγειτε ολοι να λετε ποσο περηφανοι πρεπει να ειμαστε που ειμαστε Ελληνες,γιατι κι αυτο αμφισβητειτε αλλα κυριως γιατι.. το οτι απλα ειμαστε απογονοι καποιων σπουδαιων ανθρωπων δεν σημαινει τιποτα,αν εμεις δεν συνεχισουμε ενεργα το εργο τους.Σκεφτειτε αν πραγματι αξιζουμε για απογονοι των Αρχαιων Ελληνων....<BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.