Προς το περιεχόμενο

TURBO-X Dominus I ή Dominus IΙ

AlienHack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TURBO-X Dominus I ή Dominus IΙ

Εχει κανενας σας ενα απο αυτα τα λαπτοπ του ΠΛΑΙΣΙΟΥ? Τα νεα Dominus I ή Dominus IΙ? Θελω να τουτ κανω 1-2 ερωτησεις για τα εν λογο λαπτοπ

Δημοσ.

εξαρταται τι ζητας απο ενα λαπτοπ...

γνωμη μου, μην παρεις πλαισιου... κοινως made in GR...

Παρε κανα Toshiba, LG, HP, Sony!!!

Δημοσ.

Γιατι βρε παιδια?Μπορει η ποιοτητα κατασκευης του σασι να υστερει ,ομως υπαρχει καλη υποστηριξη ,που βεβαιως δεν συγκρινεται με Acer και λοιπα ετοιμα συστηματα....

Δημοσ.

οτι πληρωσεις παιρνεις, το εχουμε πει.

Και τα Acer δεν ειναι απο τα καλυτερα....

τεσ/πα ολα πλεον τα λαπτοπς βγαζουν προβληματα (ειναι αναλωσιμα)

απλα προσπαθουμε να παρουμε κατι οσο το ποιοτικο γινεται...

Ετσι κι αλλιως ειπα "γνωμη μου"....

μπορει να παρει turbo-x και να μην παθει τιποτα.... (αν και εχω ακουσει πολλα κ για αυτα)...

ο καθενας θα παρει κατι αναλογα με τ αλεφτα που θελει να δωσει και αναλογα με τις απαιτησεις που εχει!!!

Δημοσ.

ολοι λενε για το προβλημα που εχει η acer στο servise δηλαδη τι κακο εχει? πηρα πριν 1 μηνα εναν acer 9424wsmi t5600, 2g ram, 17' οθωνη, nvidia 7300 256ram. εχω σκοπο να παρω τωρα μια επεκταση εγκειισης για αλλα 2 χρονια με 80€. τι κακο εχει το servise? (εξω απο εμας)!

Δημοσ.
ολοι λενε για το προβλημα που εχει η acer στο servise δηλαδη τι κακο εχει? πηρα πριν 1 μηνα εναν acer 9424wsmi t5600, 2g ram, 17' οθωνη, nvidia 7300 256ram. εχω σκοπο να παρω τωρα μια επεκταση εγκειισης για αλλα 2 χρονια με 80€. τι κακο εχει το servise? (εξω απο εμας)!

Καλυτερα να μην μαθεις ποτε φιλε μου..πχ 2 φορες καμμενη καρτα 5700...ολες τις φορες το συστημα απο 35 μερες μεσα,συνολο 70 μερες απο τον εναμιση χρονο που τον ειχα και το καλυτερο ,την δευτερη φορα εκτος εγγυησης μου ειπαν πως 13 μηνες μετα την αγορα του δεν υπηρχε πλεον (ουτε καν στο εξωτερικο) η καρτα με αποτελεσμα την αντικατασταση της με μια 5300!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ...ΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟ...!ΤΙ καταγγελειες τι παραπονα δεν καταλαβαινουν τιποτα..ασχετως της νομοθεσιας μου ρητα αναφερει οτι υποχρεουνται να υποστηριζουν τα προιοντα για ολο το υπολογιζομενο χρονο διαρκειας ζωης τους...ΕΠΟΜΕΝΩΣ η Acer θεωρει πως ο χρονος ζωης ενος πανακριβου λαπτοπ ειναι μεγιστο ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ!!

Δημοσ.

α τοσο καλα? ελπιζω να μη χρειαστει να το μαθω απο κοντα. τι λες ειναι καλο να κανω την επεκταση εγγυησης για αλλα 2 χρόνια? η τσάμπα τα λεφτα?

Δημοσ.

Ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις και ευχομαι πραγματικα να μην περασεις οτι τραβηξαμε πολλοι απο μας..τουλαχιστον εαν παρουσιαστει προβλημα δεν θα χρειαστει να πληρωσεις και απο πανω για να σου βαλουν κατι που οχι μονο υποβαθμιζει αλλα αλλαζει και ολα τα αρχικα τεχνικα χαρακτηριστικα του λαπτοπ!!!

Δημοσ.
α τοσο καλα? ελπιζω να μη χρειαστει να το μαθω απο κοντα. τι λες ειναι καλο να κανω την επεκταση εγγυησης για αλλα 2 χρόνια? η τσάμπα τα λεφτα?

poli kalo idika afou einai kai acer

Emena o acer mou eixe problima to dvd kai den antegrafe kai me zitousan 250 euro (ektos egihsis) gia na to alaksoun (enw me 600 sxedon pernis kenourgio pc)

Δημοσ.

Σιγουρα και τα τουρμπο ειμαι σιγουρος πως βγαζουν προβληματα,αλλα δεν νομιζω πως υπαρχει περιπτωση ελλειψης ανταλλακτικων η υποβαθμισης του συστηματος..τουλαχιστον για το σερβις τους ,για να λεμε την αληθεια,υπαρχει εξυπηρετηση,βασικοτατη παραμετρος....(4 ωρες σερβις , ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙς ΩΡΕΣ-ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!

Δημοσ.

Επειδη ξεφηγαμε, το θεμα μου..

Εχω μια απορια. Ειμαι κατοχος του προηγουμενου μοντελου του Εν λογο λαπτοπ (ονομα μην ρωτησετε γιατι το ΠΛΑΙΣΙΟ καθε μηνα τα αλλαζει ειδικα στα λαπτοπ.) . ΕΙναι ακριβος το ιδιο σασι με τα Dominus I κ Dominus IΙ απλος φοραει πανω τον απλο Pentium M (Dothan oxi Yonah) και την 7800GTX αναβαθμησιμη. Το ερωτημα μου ειναι αν μπορω να βαλω την 7950GTX πανω. Σε ερωτηση που εκανα στο ΠΛΑΙΣΙΟ (μετα απο επικοινωνια με τα κεντρικα σερβις στην ΑΘηνα γιατι σε οποιοδηποτε αλλο καταστημα δεν ειχαν ιδεα γιατι πραμα μιλουσα) μου ειπαν οτι δεν ξερουν σιγουρα αλλα δεν νομιζουν.

Δεν το αφησα εκει ομως, επικοινωνησα με την CLEVO (η εταιρια -ΟΕΜ- που φτιαχνει τα εν λογο λαπτοπ και τα μεταπουλαει στο ΠΛΑΙΣΙΟ , στην SAGER, AlienWare κτλ.) και μετα απο 2-3 εμαιλ μου ειπαν οτι τεχνικα θεωρητικα ειναι το ιδιο σλοτ για την καρτα γραφικων κ στα 2 λαπτοπ (το δικο μου και τα καινουρια DOMINUS I-II) αλλα δεν εχουν δοκιμασει το αν θα δουλεψει και δεν προκειτε να δοκιμασουν.

Επειδη το ΠΛΑΙΣΙΟ πουλαει τις 7950GTX για λαπτοπ και σκετη ως αναβαθμηση ηθελα να ξερω αν μπορω να την βαλω και στο δικο μου. ΕΛεγα μπας και κανενας εχει τα καινουρια DOMINUS και ενδιαφεροταν να μου εδεινε τεχνικα χαρακτηριστικα των καρτων τους ή καμια φωτο του σλοτ. Στην καλυτερη να δοκιμαζαμε αν φορτωνει στο δικο μου. ΕΙμαι Τεχνικος Η/Υ στο επαγγελμα και εχω ανοιξει αρκετα λαπτοπια. ΣΤην σειρα της CLEVO (ΠΛΑΙΣΙΟ) το να ανοιξεις απο κατω και να βγαλεις την καρτα (ΜΧΜ CLEVO propretiary module) ειναι γελίο.

Οσο για τα TURBO-X και την ποιοτητα τους. Συγνωμη αλλα ειστε λιγο λαθος. ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΑ. Εχω στην κατοχη μου 3 λαπτοπ. (ΗΡ, Fujitsu-siemens, TURBO-X) και το ΤURBO-X ειναι το καλυτερο σε αναβαθμισιμοτητα, ταχυτητα(αυτο εχει σχεση φυσικα με το μοντελο) και ακομα και ποιοτητα. Ετσι κιαλιος δεν τα ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, η CLEVO τα φτιαχνει η οποια ειναι μια τεραστια OEM και δινει και σε πολλες αλλες εταιριες το ιδιο ακριβος λαπτοπ αλλα και αλλα μοντελα της (SAGER,ALIENWARE-DELL και αλλες). ΑΝ ψαξετε στο ΝΕΤ θα δειτε οτι τα λαπτοπ της CLEVO και της SAGER θεωρουντε απο τα καλυτερα... και ποιο γρηγορα.

Δημοσ.
εξαρταται τι ζητας απο ενα λαπτοπ...

γνωμη μου, μην παρεις πλαισιου... κοινως made in GR...

Παρε κανα Toshiba, LG, HP, Sony!!!

τι εννοείς made in gr?συναρμολογούνται στην Ελλάδα..και τα συγκεκριμένα που λέει ο φίλος εχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα λεφτά τους..Λιγάκι η οθόνη τους με προβληματίζει..

Δημοσ.

Τα turbo-x ειναι made...ωπ! sorry, assembled in greece απο το κο Μακη, και τα "επώνυμα" ειναι assembled in prc by Mr. Chang, και τελικά ολοι οι κατσαβιδάκηδες, τα ιδια μαραφέρια βάζουν μέσα, made in roc by mr.Huan, αντε και καμια βίδα απο 日本/日本国 :)

για λαπτόπια των 1.000 ε, λετε να εχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στο κατσαβίδιον του Chang, απο του Μάκη;

μια διαφορά ειναι φανερή. αν χαλασει το ένα το πας Στουρνάρη, ενω τα άλλα τα πας σε καφετζού

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...