Προς το περιεχόμενο

Λίστα με Dvd Players που υποστηρίζουν Greek Divx Sub

stavros20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στο SONY-NS52P παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι (δεν θυμάμαι αν ήθελε firmware upgrade) αλλά είναι πολύ μικρά τα γράμματα, σε σημειο που πολλες φορες ενσωματώνω τους υπότιτλους στο .avi για να το δώ σαν άνθρωπος.. Πρέπει να το πήρα καπου στα 90 euro, πριν αρκετό καιρο..

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kalos sas vrika kai ego :D

Loipon exo ena LG DVX9800 pou to agorasa 7/2005 apo tin Ilektroniki

giro sta ? 80 tote - astronomiko poso tora - paizei sxedon ta panta

apo DivX-Xvid kai ellinikous ipotitlous me original firmware.

...........................................

......................................

Thelo na pistevo oti ta pio prosfata montela tis LG einai eksisou aksiopista.

To έχω το μηχάνημα στην λίστα. Τα πρόσφατα όσα δοκίμασα είναι όπως τα λες.

Και στο SONY-NS52P παίζουν ελληνικοί υπότιτλοι (δεν θυμάμαι αν ήθελε firmware upgrade) αλλά είναι πολύ μικρά τα γράμματα, σε σημειο που πολλες φορες ενσωματώνω τους υπότιτλους στο .avi για να το δώ σαν άνθρωπος.. Πρέπει να το πήρα καπου στα 90 euro, πριν αρκετό καιρο..

Το έχω και αυτό στην λίστα.

Δημοσ.

η λιστα ανανεωνενται??//

επειδη με ενδιαφερει κατι που να παιζει mpeg1 2 4 divx kai wmv αν ειναι δυνατον οι υποτιτλοι ειναι δευτερη προτεραιοτητα

ευχ

Δημοσ.

Σε 32" φαίνονται καλά. Αν το κοίταγες σε 20" ναι. Παίζει και Xvid με το 2.20

Δημοσ.

Gia Sas Paidia. Thelo Na Mou Pei Kapeios An Ta Dvd Player Me Usb Anagnorizoyn Eksoteriko Skliro.

Gia Sas Paidia. Thelo Na Mou Pei Kapeios An Ta Dvd Player Me Usb Anagnorizoyn Eksoteriko Skliro.

Δημοσ.

Nai

Nai

Nai

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη δεν το ειδα στη λιστα, θα μπορουσε να με ενημερωσει καποιος αν το Home Cinema Pioneer DCS 360 παιζει χωρις προβλημα Ελληνικους υποτιτλους?? (με η χωρις soft upgrade...). Ενδιαφερομαι να το αποκτησω αμεσα!!!

Thanks!

Δημοσ.
Ρε παιδια επειδη δεν το ειδα στη λιστα, θα μπορουσε να με ενημερωσει καποιος αν το Home Cinema Pioneer DCS 360 παιζει χωρις προβλημα Ελληνικους υποτιτλους?? (με η χωρις soft upgrade...). Ενδιαφερομαι να το αποκτησω αμεσα!!!

Thanks!

Προτιμησε το Philips HTS3115/12...

Παρομοιων δυνατοτητων, πιθανοτατα φθηνοτερο(285 ευρω) και με διαθεσιμο firmware....

Δημοσ.

Πριν 3 μήνες είχα στείλει mail στην Pioneer. Με λίγα λόγια μου είπαν ότι δεν υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους στα Divx/Xvid. Αυτά τότε, τώρα δεν ξέρω τι ισχύει. Για τα τα Pioneer αυτό που ξέρω είναι ότι έπαιζαν με "πειραγμένα firmware" όπως αυτά που είναι στην λίστα firmware του ημίθεου zavlaka :)

Δημοσ.
Προτιμησε το Philips HTS3115/12...

Παρομοιων δυνατοτητων, πιθανοτατα φθηνοτερο(285 ευρω) και με διαθεσιμο firmware....

Το τσεκαρω ηδη και προσπαθω να το συγκρινω...Εσυ προσωπικα για Home Cinema σε ποια απ τις 2 εταιριες εχεις περισοτερο εμπιστοσυνη??? Επισης οι υποτιτλοι σε αυτο ειναι οκ η χρειαζεται firmware upgr ? Και τελος τα ηχεια τα πισω ειναι ενσυρματα ετσι δεν ειναι - και στο αλλο βεβαια ετσι ειναι...

Δημοσ.

Κοιτα εδω για τις δυνατοτητες του...

http://divxtest.surdvd.com/form/divxtest2_view.php?id_265=on

Χρειαζεται custom firmware για την ελληνικη γραμματοσειρα...

Τα πισω ηχεια ειναι ενσυρματα...

Εδω και μερικα χρονια εχω το Philips DVP720SA απο το οποιο ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...

Το HTS3115 το πηρα προσφατα δωρο στην αδερφη μου και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Είχα διαβάσει σε ένα άλλο forum ότι το LG 172 έχει κάποιο πρόβλημα στους υπότιτλους.Παραθέτω παρακάτω αυτά που είχε γραψει ο συγκεκριμένος χρήστης.

''Εχω το LG 172.Ειμαι απογοητευμενος απο το μηχανημα.Να'ταν μονο το γκρι πλαισιο θα'ταν καλα.

1)Κοβει πολλους διαλογους σε 3 προτασεις με την δευτερη προταση να εχει μονο μια λεξη!Τραγικο θα ελεγα.Σε αποσυντονιζει αυτο το πραγμα απο λιγο εως πολυ.Δεν το κανει παντα αλλα οταν το κανει ειναι εκνευριστικοτατο.

2)Αρκετες φορες δεν αναγνωριζει καποιο ελληνικο γραμμα και βαζει καποιο αλαμπουρνεζικο

3)Συνεχεια κοβει λεξεις-γραμματα και ετσι δεν παρουσιαζεται ολοκληρος ο διαλογος

4)Τελος,μου εχει τυχει δυο φορες αυτο που προκειται να αναφερω.Εβλεπα ενα επεισοδιο prison break και στο τελος του επεισοδιου αντι να μου βγαλει το τελευταιο και σωστο διαλογο-υποτιτλο μου βγαζει ενα υποτιτλο που ειχε παιχτει στη μεση του επεισοδιου!!!!Αυτο ηταν για μενα το κερασακι στη τουρτα.''

Από εσάς που έχετε το συγκεκριμένο μοντέλο,έχετε δει κάτι παρόμοιο?Θέλω να αγοράσω 2 player και επειδεί το LG 298 είναι ποιο ακριβό,ψάχνω κάτι φθηνότερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...