ferengi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά με τη συγκεκριμένη ρύθμιση σε οθόνη 16:9 βλέπεις μάυρες μπάρες τόσο πάνω κάτω όσο και δεξιά αριστερά. Μόνη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις ζουμ, το οποίο όμως ρίχνει πολύ την ποιότητα της εικόνας. Κι όταν μιλάμε για Divx τα οποία ήδη δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο από ποιότητα, η περαιτέρω μείωση δεν είναι ότι καλύτερο. Για τους ελληνικούς υπότιτλους πρέπει πρώτα να δώσεις τον κωδικό για τα ελληνικά, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.
yv4k Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Χμ, αν βάλεις το Aspect στο 16:9 σου απενεργοποιεί το Display Mode οπότε αν δεν έχει καμιά ρύθμιση η TV σου σχετική... δε βλέπω να διορθόνεται το πρόβλημα σου. Στο πρόβλημά μου τώρα τη βρήκα τη ρύθμιση για τους ελληνικούς υπότιτλους μόνο που δεν είχα σκεφτεί να διαβάσω εκείνο το σημείο του manual. Διάβαζα το Instalation and set up guide και αυτή είναι στο Playing a divx movie file. Η λύση ήταν δηλαδή για άλλη μια φορά RTFM
Spyweirdos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 pedia ego exo sony dvp-ns36 kai den dixni kan ipotitlous... eno se alla forum pou ida lene oti dixni apla ine mikroi....exo to arxio avi kai me idio onoma tous ipotitlous se srt format ...kano kati lathos??! firmware updates klpklp pezoun genika gi'afti ti siskevi!?
asmilon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μπορει να χρειαζεται να πατησεις το πληκτρο Subtitle απο το τηλεκοντρολ σου για να παιξουν, στο Philips μου αυτο θελει αλλιως δε δειχνει υποτιτλους...
Voodooman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό πρέπει να διορθόνετε από τις ρυθμίσεις του player. Στο LG DVX 171 τουλάχιστον βάζεις το TV Aspect στο 4:3 και το Display Mode στο Letterbox. Φυσικά δε σου δείχνει 16:9 εικόνα αλλά δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα.... ύψους.Το πρόβλημά μου είναι πως αν και όλοι λένε πως δείχνει οk τα ελληνικά το δικό μου δεν δείχνει καμιά διάθεση να τα δείξει :? Κρατάς πατημένο το πλήκτρο subtitles για 3 δευτερόλεπτα. Πάνω δεξιά σου βγάζει ένα κουτάκι με έναν τετραψήφιο αριθμό. Πατάς το > μία ή δύο φορές, μέχρι οι υπότιτλοι να φανούν κανονικά. Νομίζω από 1252 το πας στο 1253 ή στο 1254.
yv4k Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Κρατάς πατημένο το πλήκτρο subtitles για 3 δευτερόλεπτα. Πάνω δεξιά σου βγάζει ένα κουτάκι με έναν τετραψήφιο αριθμό. Πατάς το > μία ή δύο φορές, μέχρι οι υπότιτλοι να φανούν κανονικά. Νομίζω από 1252 το πας στο 1253 ή στο 1254. Αν και παρακάτω λέω πως το βρήκα, ευχαριστώ
nidiser Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 xairetai se olous agorasa extes to lg172 kai omologw oti kai emena merikes fores otan exw subs (opws px sto lost) mou kollaei. otan omws vlepw .avi xwris subs (p.x. ellinikes seires se divx) den emfanizei kanena apolytws problhma. Episis, den kserw an ontws isxyei, otan grafeis multisession cd/dvd diavazei ta arxeia pou exeis grapsei sto prwto burning...apo ekei kai meta otan synexizeis to multisession den diavazei ta ypooloipa arxeia. opote, mallon, an grafoume katey8eian ta arxeia kai kanoume to cd/dvd finalize me mono ena burning, isws den emfanizei kai problhma me ta "kollhmta". kata ta alla einai mia arketa kalh syskeyh, afou to mono meion einai pou kollaei, den to kanei poly syxna. episis, stous subs pou emfanizei thn legomenh gkri grammh, den einai entonh, einai arketa apalh kai ligo transparent, opote den enoxlei poly. emena prwsopika, den me enoxlei ka8olou. afhste pou otan tyxei kai einai p.x. aspro to plano se boh8aei na fainontai oi ypotitloi. Phga sta carrefour kai sto praktiker, kai dokimasa arketa mhxanhmata, kai pisteyw oti afto aksize ta lefta tou, otan eidika den 8es na peirakseis ka8olou to firmware. Prosoxh!! :evil: :evil: eixa parei to funai dbr 5311 pou exei kai pshfiako dekth mazi...den lew...parousiazei poles kales leitourgies, otan den to 8es gia divx, alla an to 8es gia divx, vgazei toso mikrous subs pou den tous vlepeis apo to 1.5 m. Milhsa me thn etairia...epeita apo terasties syzhthseis gia na synnenoh8oume, kai epeita apo psiloentaseis (giati mallon katalabainan oti exei paixtei prob. kai den h8lean na mou ekshghsoun) mou eipan oti den 8a vgei kai pote official firmware gia to sygkekrimeno, giati evgalan kapoio kai den tous douleuei. Eytyxws pou prolaba kai to phga pisw. :mrgreen: see ya!
ferengi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 H τακτική που ακολουθώ προσωπικά είναι να χρησιμοποιώ DVD-RW. Όταν θέλω να δω κάτι άμεσα, το γράφω στο DVD-RW. Στη συνέχεια όταν έχω μαζέψει αρκετό υλικό ώστε να γεμίσει ένα DVD τότε καίω κανονικό DVD-R με ένα session μόνο.
Freddie Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό πρέπει να διορθόνετε από τις ρυθμίσεις του player. Στο LG DVX 171 τουλάχιστον βάζεις το TV Aspect στο 4:3 και το Display Mode στο Letterbox. Φυσικά δε σου δείχνει 16:9 εικόνα αλλά δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα.... ύψους.Το πρόβλημά μου είναι πως αν και όλοι λένε πως δείχνει οk τα ελληνικά το δικό μου δεν δείχνει καμιά διάθεση να τα δείξει :? Κράτα πατημένο το κουμπί subtitles για 2-4 secs και παίξε με τις επιλογές που έχει. Είναι λίγες. Μία απο αυτές δουλεύει. Δοκίμασε το. Αν δεν σου πετύχει πες μου να σου πω. Edit: Mόλις είδα ότι απαντήθηκε. Αυτό πάντως που βλέπω οτι δεν έχει σημειωθεί για το LG 172 είναι ότι δεν έχει οπτική ίνα. Μόνο coaxial. Οκ με τα divx και τους υπότιτλους αλλά είναι κρίμα να έχεις στήσει και ένα home theater και να μην έχει έξοδο για οπτική ίνα. Με βλέπω λοιπόν να το γυρνάω πίσω αν και δεν έχω κάποιο άλλο παράπονο και να πάρω ένα Thomson στα 79 ευρώ όπου μου είπε ο πωλητής ότι τα κάνει όλα και έχει και οπτική ίνα.
nidiser Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 H τακτική που ακολουθώ προσωπικά είναι να χρησιμοποιώ DVD-RW. Όταν θέλω να δω κάτι άμεσα, το γράφω στο DVD-RW. Στη συνέχεια όταν έχω μαζέψει αρκετό υλικό ώστε να γεμίσει ένα DVD τότε καίω κανονικό DVD-R με ένα session μόνο. aythn exw ksekinhsei kai egw kai apo oti parathrw, mallon einai h kalyterh... Αυτό πάντως που βλέπω οτι δεν έχει σημειωθεί για το LG 172 είναι ότι δεν έχει οπτική ίνα. Μόνο coaxial. Οκ με τα divx και τους υπότιτλους αλλά είναι κρίμα να έχεις στήσει και ένα home theater και να μην έχει έξοδο για οπτική ίνα. Με βλέπω λοιπόν να το γυρνάω πίσω αν και δεν έχω κάποιο άλλο παράπονο και να πάρω ένα Thomson στα 79 ευρώ όπου μου είπε ο πωλητής ότι τα κάνει όλα και έχει και οπτική ίνα. epeidh den exw asxolh8ei arketa kai exw kanei kapoies alles patentes gia 5.1 hxeia se syndyasmo me to LG, me to coaxial den vgazei se Dolby? see ya...
Asxetius Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Εχω ανοίξει σε άλλο site παρόμοιο θέμα. Εδω και 2.5 μήνες. Σήμερα σας εντόπισα. Εχω κάνει μια λίστα με 29 μηχανάκια που παίζουν ελληνικούς υπότιτλους με ή χωρίς αναβάθμιση. Περιέχει και τιμές και κατάστημα αγοράς. Αν συμφωνεί ο δημιουργός του θέματος θα δώσω το link.
iceman_13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει για να κανω update στο sony dvp ns30; Υπαρχει το Firmware ; Help!!Εχουν σπασει τα νευρα μου.
ppetr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Αυτό υπάρχει για το dvp ns32 που έχω εγώ http://www.sonydigital-link.com/HAV/downloads/downloads.asp?m=DVP-NS32&f=fw&l=en Για το 30 δε βρίσκω κάτι. Σημείωση: Μετά την αναβάθμιση, μου παίζει και τα XviD!
stavros20 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Και βέβαια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ,ίσα ίσα που θα βοηθήσει και άλλα παιδία asxetius
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.