Προς το περιεχόμενο

Λίστα με Dvd Players που υποστηρίζουν Greek Divx Sub

stavros20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο το Mediamarkt. Μεχρι στιγμης δε παιζει μονο τους txt υποτιτλους και τις παλιες ταινιες.

Δημοσ.

Στο media markt Που πήγα χθές έχει κ ενα

Schaub Lorentz DVX114 με 49 ευρώ που λέει ότι παίζει xvid.

Παίζει ελληνικά?

Καμιά ιδέα?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

malon tha provo kai ego stin agora tou LG 172 .........i mou protinite kati alo pou na pezi fisika greek subs, mia kai i agora tha gini aytes tis meres, exi kikloforisi kati alo?

Eyxaristo gia tin opia voithia, logo doulias exo xasi pola epidodia ton teleyteo kero.....

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω το LG 172 ,το οποίο δεν έχει πρόβλημα με την ελληνική γραμματοσειρά ,αλλά διάβασα ότι βγάζει ένα γκρι background στους υπότιτλους.

Είναι πολύ ενοχλητικό όταν βλέπεις την ταινία και αν μπορείς να κάνεις κάτι για να το βγάλεις;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα μαλλον τα καλυτερα ειναι αυτα με MEDIATEK chipset μιας κ μπορει καποιος (π.χ ZAVLAKAS) να στο κανει με ελληνικους υποτιτλους μεγεθος-filenames-μενου etc...κ σαν μαρκα μπορω να πω οτι ειναι τα Pioneer απο τα καλυτερα(ακριβα μεν αλλα)...

Εγω προσωπικα εχω το Silvercrest 6510 ειναι μια χαρα σαν player το μονο <<κακο>> ειναι οτι δεν μπορεις να κανεις κατι στο firmware του ZORAN chipset :( αλλα εχει πολλες δυνατοτητες κ για τα λεφτα του 60 euro 3 χρονια εγγυηση πιστευω οτι ειναι μια χαρα...

Τωρα για τους υποτιτλους ειναι λιγο μικροι οπως λενε πολλοι φιλοι που το εχουν ....

Σε 14'' τηλεοραση ειναι μικροι αν κ εγω σε 14'' σε αποσταση 5 μετρα βλεπω καλα φανταζομαι σε 20'' κ ανω θα ειναι τελεια....:-D

Τελος πιστευω οτι η εποχη ειναι πλεον ακαταλληλη για την αγορα ακριβου player DVD μιας κ σε λιγο καιρο πιστευω το πολυ εως το τελος του ετους θα δουμε τα blu ray να κανουν την εμφανιση τους στα ELECTROμαγαζα....(το e-shop εχει ηδη recorder blu ray http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.326601)

Αυτια.......

Δημοσ.
Σκέφτομαι να αγοράσω το LG 172 ,το οποίο δεν έχει πρόβλημα με την ελληνική γραμματοσειρά ,αλλά διάβασα ότι βγάζει ένα γκρι background στους υπότιτλους.

Είναι πολύ ενοχλητικό όταν βλέπεις την ταινία και αν μπορείς να κάνεις κάτι για να το βγάλεις;

Prosopika den me enoxli, sthn arxh htan ligo periergo, ala tora to exw sini8isi, kai otan sbinoyn h ypotitli sbini kai ayto, pantos beltioni to contrast kai malista se mikres tv einai mia xara.

Δημοσ.

Είμαι εδώ και λίγο καιρό κάτοχος του LG DVX172 και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι παίζει ελληνικούς υπότιτλους χωρίς πρόβλημα, ενώ το γκρίζο φόντο δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Από την άλλη όμως έχει ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόβλημα, το οποίο μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχει αναφέρει κανείς μέχρι τώρα. Αν η ταινία έχει λόγο πλευρών 2,35:1 (είναι δηλαδή πολύ μακρόστενη), τότε το player αυτόματα την "τεντώνει" ώστε να γεμίσει την εικόνα, με αποτέλεσμα οι πάντες να φαίνονται... ψιλόλιγνοι. Καθώς πολλές ταινίες έχουν το συγκεκριμένο λόγο πλευρών, το πρόβλημα για μένα είναι απαγορευτικό και αν δεν βρεθεί λύση θα αναγκαστώ να το πουλήσω. Έχει κανείς υπόψη του κάποια λύση; Σημειωτέον ότι έχω δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που μου δίνει τόσο ο βιντεοπροβολέας μου, όσο και το player.

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να διορθόνετε από τις ρυθμίσεις του player. Στο LG DVX 171 τουλάχιστον βάζεις το TV Aspect στο 4:3 και το Display Mode στο Letterbox. Φυσικά δε σου δείχνει 16:9 εικόνα αλλά δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα.... ύψους.

Το πρόβλημά μου είναι πως αν και όλοι λένε πως δείχνει οk τα ελληνικά το δικό μου δεν δείχνει καμιά διάθεση να τα δείξει :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...