nontasg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Εχμμμ,οκ....Κάποιο που να παίζει rmvb υπάρχει;
asmilon Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε nontasg μαλλον η καλυτερη λυση ειναι να τα μετατρεψεις σε divx... Δυσκολα να βρεις καποιο player να παιζει real media βιντεο και αν υπαρχει σιγουρα θα ξεφευγει η τιμη...
nontasg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε nontasg μαλλον η καλυτερη λυση ειναι να τα μετατρεψεις σε divx... Δυσκολα να βρεις καποιο player να παιζει real media βιντεο και αν υπαρχει σιγουρα θα ξεφευγει η τιμη... Όντως φίλε asmilon για εκεί προσανατολίζομαι μάλλον.Κρίμα πάντως να μην υπάρχει ενα player που να παίζει rmvb.Εγώ προσωπικά έχω αρκετά rmvb,ιδίως από σειρές(Lost,Alias).'Οσον αφορά τα avi,προτιμώ να τα μετατρέπω σε DVD-Video με το φοβερό ConvertxtoDVD.
furious99 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Μόνο τσιπαρισμένο xbox με το xbox media center πάνω θα στα παίξει: http://216.239.59.104/search?q=cache:euXESRHOJC8J:xboxmediacenter.com/wiki/index.php%3Ftitle%3DXBMC_Features_and_Supported_Formats/Codecs+xbox+media+center+rmvb&hl=el&gl=gr&ct=clnk&cd=2&client=firefox-a Δυστυχώς για εμάς οι εταιρείες πληρώνουν δικαιώματα για κάθε codec που προσθέτουν και έτσι βάζουν μόνο τα απαραίτητα...
Gabriel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Mustek NS56SM παίζει κανονικά και out of the box...
ELMOBO Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Χρόνια πολλά κατ αρχήν σε όλους. Να ρωτήσω κάτι - μπορεί κ χαζο. Με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες σε xvid - που είναι κ οι περισσότερες που υπάρχουν στο δίκτυο - σε επιτραπέζιο DVD. Μερικές φορές οι υπότιλτοι έχουν καθυστέρηση ή "πέφτουν" νωρίτερα. Στον υπολογιστή το ρυθμίζεις μέσα απο το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για να βλέπεις τα xvid (πχ BSplayer). Στα επιτραπέζια κ συγκεκριμένα στο LG 172 που σκέφτομαι να πάρω γίνεται αυτό με κάποιο τρόπο? Σόρυ αν ακούγεται βλακεία σε κάποιους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Στα επιτραπέζια κ συγκεκριμένα στο LG 172 που σκέφτομαι να πάρω γίνεται αυτό με κάποιο τρόπο? Σόρυ αν ακούγεται βλακεία σε κάποιους. Δεν νομιζω να γινεται σε κανενα dvd player επιτραπεζιο αυτο.Οτι του βαζεις παιζει.Το LG 172 το εχω και δεν ειδα πουθενα κατι τετοιο.
ELMOBO Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Πρέπει λοιπόν να το κάνεις στο pc απο πρίν μάλλον. Κατα τα άλλα παίζει καλά τα xvid το 172? Είσαι ευχαριστημένος Γιάννη?
ankouts Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Τα εχω και τα δυο.Το 172 παιζει ελληνικους χωρις αναβαθμιση ενω το 9900 θελει το update του zavlaka. Ποιο προτείνεις από τα 2? Εκτός από το οτι το 9900 θελει το update, ποια είναι η βασική διαφορά τους? Κάπου διάβασα για ένα γκρί backround στους υπότιτλους και οτι είναι πολύ ενοχλητικό, ισχύει? Σ' ευχαριστώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Πρέπει λοιπόν να το κάνεις στο pc απο πρίν μάλλον. Κατα τα άλλα παίζει καλά τα xvid το 172? Είσαι ευχαριστημένος Γιάννη? Μια χαρα παιζει.Το πηρα 66 ευρω απο Mediamarkt .Παιζει και ελληνικους υποτιτλους χωρις update.Κρατας πατημενο το πληκτρο subtitles και επιλεγεις την καταλληλη γραμματοσειρα (δεν θυμαμαι ποια ειναι τωρα...). Ποιο προτείνεις από τα 2? Εκτός από το οτι το 9900 θελει το update, ποια είναι η βασική διαφορά τους? Κάπου διάβασα για ένα γκρί backround στους υπότιτλους και οτι είναι πολύ ενοχλητικό, ισχύει? Σ' ευχαριστώ Σε μενα το γκρι backround δεν ειναι και τοσο ενοχλητικο.Αν σε ενοχλει παρe το 9900 αλλλα θα χρειαστει update (δεν ειναι δυσκολο) και το βρισκεις πιο δυσκολα στην αγορα .Εγω μονο στον Λημναιο το βρηκα. Το 172 ειναι πιο ευκολο να το βρεις (Ηλεκτρονικη , Mediamarkt)
ankouts Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδή είναι τα ίδια players με τις ιδιες δυνατότητες, ε?
nontasg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε Γιάννη καλημέρα.Το bluesky των 35€ που ανέφερες πιο πάνω είναι καλό ή έχει προβλήματα;Πχ παίζει καλά ελληνικούς υπότιτλους; Mustek NS56SM παίζει κανονικά και out of the box... Αυτό δηλαδή παίζει και rmvb;Μπορείς να μου πεις πόσο κοστίζει περίπου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε Γιάννη καλημέρα.Το bluesky των 35€ που ανέφερες πιο πάνω είναι καλό ή έχει προβλήματα;Πχ παίζει καλά ελληνικούς υπότιτλους; Αυτό δηλαδή παίζει και rmvb;Μπορείς να μου πεις πόσο κοστίζει περίπου; Ναι παιζει ελληνικους υποτιτλους αλλα οπου βλεπει το π το αντικαθιστα με - Δηλαδή είναι τα ίδια players με τις ιδιες δυνατότητες, ε? Για εξοδους απο πισω κλπ δεν με ενδιαφερουν και δεν εχω κοιταξει.Για απλη συνδεση με tv μια χαρα ειναι και τα δυο.
mindtrapper Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Κύριε Γιάννη είστε σίγουρος ότι το 172 παίζει Xvid; Θυμάμαι όταν κοιτούσα τα χαρακτηριστικά του είχα παρατηρήσει πως παίζει μόνο DivX. Μάλλον θυμάμαι λάθος, αλλά θέλω να το σιγουρέψω πριν αγοράσω
klog Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Κύριε Γιάννη είστε σίγουρος ότι το 172 παίζει Xvid; Θυμάμαι όταν κοιτούσα τα χαρακτηριστικά του είχα παρατηρήσει πως παίζει μόνο DivX. Μάλλον θυμάμαι λάθος, αλλά θέλω να το σιγουρέψω πριν αγοράσω Παίζει σίγουρα το λέει και το manual.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.