ioannis77 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Τα Dvd pl. που μπορούν να αναπαράγουν MPEG 4 μπορούν και MPEG 1 και 2 ;Το αντίθετο; Τα Dvd pl. που αναφέρουν γενικά ότι αναπαράγουν Divx χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένα Divx 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra δεν παίζουν όλους τους τύπους Divx ;
Φώτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Τα Dvd pl. που μπορούν να αναπαράγουν MPEG 4 μπορούν και MPEG 1 και 2 ;Το αντίθετο; Τα Dvd pl. που αναφέρουν γενικά ότι αναπαράγουν Divx χωρίς να αναφέρουν συγκεκριμένα Divx 3.11, DivX 4.x, DivX 5.x, DivX 6.0, DivX Ultra δεν παίζουν όλους τους τύπους Divx ; Κάποιος που ξέρει καλό θα ηταν να μας διαφωτίσει και εμας τους ανίδεους!
damis72 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν ... Υπάρχουν DVD Players που παίζουν DIVX (Χ.ΧΧ) ή XVID ή MPEG4 ή WMV ή WMV HD ή και όλα αυτά μαζί ... DIVX εννοείται ότι υπάρχουν εκδόσεις από 3.ΧΧΧ εώς 6.ΧΧΧ XVID νομίζω υπάρχεί μία βασική WMV υπάρχουν διάφορες εκδόσεις WMV HD επίσης ... Το κάθε Player υποστηρίζει (όπως θα το αγοράσετε) μέχρι έναν Χ αριθμό CODECS π.χ. μέχρι Divx 6.01 Εάν έχουμε αρχείο το οποίο είναι κωδικοποιημένο με μεταγενέστερης έκδοσης DIVX Codec Π.χ. 6.03 πιθανότατα δεν θα το παίζει είτε καθόλου είτε μερικά Το πρόβλημα αυτό λύνεται με Firmware Update ... Διαδικασία που για κάθε DVD/DIVX Player είναι διαφορετική. Συνήθως περιλαμβάνει κάψιμο ενος ΒΟΟΤ CD με το νέο Firmware και μία συγκεκριμένη διαδικασία. - Οποιοδήποτε DVD Player θεωρητικά υποστηρίζει και Mpeg2 (τα DVD είναι Mpeg2) - Οποιοδήποτε DVD Player Υποστηρίζει DIVX (ας πούμε 6.0) κατα 99% είναι και Backwards Compatible με προγενέστερους Codecs DIVX (π.χ. 3.11, 4.0, 5.0) - Mpeg4 πρέπει να αναγράφεται αν υποστηρίζει. - XVID πρέπει να αναγράφεται αν υποστηρίζει. - WMV πρέπει να αναγράφεται αν υποστηρίζει. Συνήθως αν υποστηρίζει κάτι, έχει μπροστά στην πρόσοψη το αντίστοιχο εικονίδιο (DivX, Xvid, WMV, Mpeg4 κλπ).
davis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 ενα ακόμη που παιζει divx & xvid είναι το LG DVX172 με ευκρινέστατους υπότιτλους μόνο που βάζει ένα γκρίζο background πίσω απο αυτούς και είναι λίγο σπαστικό, σου αποσπά την προσοχή. Μedia Markt 59 euros
stavros20 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Ενημερώσει Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με πολλές επώνυμες εταιρίες Διαπίστωσα ότι οι περισσότερες ήταν ενημερωμένες για τη δυσλειτουργία των προϊόντων τους . και σε συνεννόηση με τη μαμά εταιρία θα βγάλουν αναβαθμίσεις για τα περισσότερα μηχανήματα ώστε να υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους ( Sony Thomson pioneer ) . Για να δούμε λοιπόν από τον καινούργιο χρόνο Α και χρόνια πολλά σε όλους μας ,και καλά Χριστούγεννα.
ankouts Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά μια βοήθεια! Έχω καταλήξει σε 2 μοντέλα της LG αλλά δε ξέρω τις διαφορές τους και τελικά πιο να αγοράσω? Είμαι μεταξύ των : LG DVX172 και LG DV-9900. Εσείε τι λέτε παιδιά? Εννοείτε πως με ενδιαφέρει να παίζει ελληνικά subtitles σε xvid γι αυτο κατέλειξα σε ένα από αυτα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 LG DVX172 75€ απο Mediamarkt. Αρκεί το μέγεθος του αρχείου divx να μην υπερβαίνει τα 2Gb περίπου. Εγω το πηρα 66 ευρω απο το ιδιο καταστημα πριν 5-6 μερες.Στην Ηλεκτρονικη εχει 69 ευρω. Παιδιά μια βοήθεια! Έχω καταλήξει σε 2 μοντέλα της LG αλλά δε ξέρω τις διαφορές τους και τελικά πιο να αγοράσω?Είμαι μεταξύ των : LG DVX172 και LG DV-9900. Εσείε τι λέτε παιδιά? Εννοείτε πως με ενδιαφέρει να παίζει ελληνικά subtitles σε xvid γι αυτο κατέλειξα σε ένα από αυτα. Τα εχω και τα δυο.Το 172 παιζει ελληνικους χωρις αναβαθμιση ενω το 9900 θελει το update του zavlaka.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Εχω και το Bluesky DC865 απο Καρφουρ που παιζει ελληνικους χωρις update , αλλα οπου βλεπει "π" το αντικαθιστα με "-".Εχει 35 ευρω. :-D
klog Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Εγω το πηρα 66 ευρω απο το ιδιο καταστημα πριν 5-6 μερες.Στην Ηλεκτρονικη εχει 69 ευρω. Μήπως με έπιασαν κώτσο λέω εγώ τώρα ή είχα την ατυχία να πέσω σε παρτίδα υπερτιμολογημένη?:oops: Η αγορά έγινε πριν περίπου δύο μήνες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Εγω το πηρα 66 ευρω απο το ιδιο καταστημα πριν 5-6 μερες.Στην Ηλεκτρονικη εχει 69 ευρω. Μήπως με έπιασαν κώτσο λέω εγώ τώρα ή είχα την ατυχία να πέσω σε παρτίδα υπερτιμολογημένη?:oops: Η αγορά έγινε πριν περίπου δύο μήνες. Μαλλον επεσε η τιμη του...Μαλιστα πηρα 2 κομματια και μια lcd tv 20αρα . :-D
nontasg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα παίδες.Θέλω να πάρω κι εγώ ένα divx player που να παίζει χωρίς πρόσθετο firmware ελληνικούς υπότιτλους αλλά και αρχεία rmvb(αν γίνεται).Ξέρετε αν υπάρχει κανένα και σε σχετικά καλή τιμή; :-?
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα παίδες.Θέλω να πάρω κι εγώ ένα divx player που να παίζει χωρίς πρόσθετο firmware ελληνικούς υπότιτλους αλλά και αρχεία rmvb(αν γίνεται).Ξέρετε αν υπάρχει κανένα και σε σχετικά καλή τιμή; :-? Οι τιμες φιλε nonta ειναι απο 35 ευρω και ειναι λιγα κλικ πιο πανω στο ιδιο θεμα. rmvp μορφη τι ειναι ????
nontasg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 RMVB=Real Media Variable Bitrate.Είναι αρχεία που παίζουν με τον real player ή αν έχεις περάσει real alternative codecs.Βολεύουν πολύ λόγω του μικρού μεγέθους τους και της καλύτερης ποιότητας εικόνας που δίνουν σε σχέση με τα divx,αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζονται από κάποιο player σαν αυτά που αναφέρατε πιο πάνω.Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο και γι'αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κανένας......:-? ΥΣ:μη μου πείτε να μετατρέψω τα rmvb αρχεία που έχω σε avi,δεν θέλω κάτι τέτοιο.....
ppetr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Και ρωτώ εγώ Όλα αυτά που κατεβάζουμε και είναι xvid, πώς τα βλέπουμε στις φέτες, αν παίζουν μόνο divx? Αναβαθμίζονται κάποιες συσκευές για να παίζουν και xvid ή παίρνουμε άλλη συσκευή ή μετατρέπουμε το xvid σε divx? Για το τελευταίο δεν έχω βρει τρόπο άμεσο και χωρίς πολλές ρυθμίσεις. Αν ξέρει κάποιος κάτι εύκολο, θα 'θελα να το μάθω και εγώ.
rebel2000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Αυτά που παίζουν divx κατά πάσα πιθανότητα παίζουν και xvid...σπάνια να μη παίζουν και αυτά είναι τα παλιά μοντέλα. Επειδή κάποιος παραπάνω ρώτησε για mpeg2 και mpeg1 σχεδόν όλα παίζουν αρκεί το avi να τηρεί τους κανόνες των φορμάτ. Χθές κάνω ας πούμε ενα mpeg2 με bitrate 9Μbps και ενώ στο δικό μου έπαιζε μια χαρά(GVG)σε ένα SONY μπααα. Συνήθως απο ότι έχω δει όσο πιο noname το player τόσο λιγότερες ασυμβατότητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.