Προς το περιεχόμενο

επανάκτηση USB flash

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα usb flash το οποίο χρησιμοποιούσα και σε mac και σε pc. Σήμερα ύστερα από 1χρόνο χρήσης το βάζω ξαφνικά στο pc μου, και μου ζήταγε να το φορμάρω. Δεν έβλεπε τίποτα, κανένα αρχείο. Το βάζω και στο mac και εκεί τα ίδια. Ήταν φορμαρισμένο σε fat32.

Τί επιλογές έχω?

Δημοσ.

μόνο αυτό φτάνει? δηλαδή κάνει όλο το πακέτο του recovery μόνο του?

στην περίπτωσή μου τα αρχεία πρέπει να είναι εκεί αλλά δεν μπορώ να τα διαβάσω! παλιόTrancend μνημάκι:evil::evil::evil:

Δημοσ.

an den to vlepei katholou koita ti soy deixnei stis syskeyes.ti ennow:otan as poume to vazeis sto pc,soy vgazei to klassiko eikonidio asfalhs katarghshs? stis usb thires to vlepei?to vlepei san agnwsth syskeyh?dokimase na pas sthn diaxeirhsh HDD pou vrisketai sta ergaleia diaxeirhshs.ekei prepei na emfanizetai.an ekei DEN emfanizetai,tote provlhma den exei to systyma arxeiwn alla kapou allou einai to provlhma..an omws ekei emfanizetai san diskos o opoios exei provlhmata h xerw gw ti (den exei shmasia) dokimase ontrack easy recovery gia na katafereis na pareis ta arxeia apo mesa..

Δημοσ.

Mε το ontrack κάτι κατάφερα αλλά δεν είναι αρκετό, μου λείπουν ακόμα κάποια σημαντικά αρχεία. Υπάρχει πρόγραμμα που να φτιάχνει το δίσκο σαν το diskwarrior για το mac? Να δοκιμάσω την τύχη μου έτσι?

Θεωρητικά πάντα το ότι μου ζητάει να φορμάρω το δίσκο κάθε φορά που το βάζω τί μπορεί να σημαίνει?

Υπάρχει περίπτωση τα αρχεία να βρίσκονται ανέπαφα μέσα?

Μπορώ με το partition magic να κάνω καμιά μαγκιά και να ξαναδώ τα ρχεία μου?

Δημοσ.

απ'την αλλη,υπαρχουν καποια tools των εταιρειων που βγαζουν HDD τα οποια μπορει και να κανουν κατι...

(οπως βλεπεις λεω συνεχεια μαλλον,κι αυτο γιατι το ολο ζητημα με τ φλασακια ειναι τελειως δαιφορετικο απ'τους σκληρουσ,αλλη δομη,αλλου ειδους μνημη,τελειως διαφορετικα πραγματα.σε σκληρους εχω ψαξει αρκετα,σε flash memory σχεδον καθολου,1-2 φορες που κατι μ χε τυχει απλα ειχα μεσα αχρηστα αρχεια)

κατι αλλο,εντελως θεωρητικο.μηπως εχει φορμαριστει το φλασακι με το συστημα αρχειων των mac και δεν μπορουν να το διαβασουν τα windows?(δεν ξερω καθολου απο mac,εικασιες κανω)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

όχι δεν το έχω φορμάρει ως HFS, είναι από γεννησιμιού του fat32

yiannis το δοκίμασα το "Recover My Files" λίγα αποτελέσματα

Δημοσ.

Κάποτε που έπαθα το ίδιο, ακολούθησα την υπόδειξη και... το φόρμαρα! Αν θυμάμαι καλά, έγινε quick format. Μετά βέβαια έκανα ανάκτηση των αρχείων που ήθελα με κάποιο πρόγραμμα (δε θυμάμαι τωρα ποιο)... Αν δεν έχεις άλλη επιλογή, θα σου έλεγα να το ρισκάρεις με το format.

Δημοσ.

Η εταιρία που το έχει φτιάξει κοίταξες ή ρώτησες με email αν έχει κάποιο δικό της πρόγραμμα; Πάντα ξεκινάμε από το support του κατασκευαστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...