ntg_net Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ειμαι μεσα στα αγαπημενα μου Windows Μετα το Live CD που ενεργοποιησα την καρτα δικτυου με το WinPE Network εστρωσε η καρτα δικτυου . Απλα μαλλον οποτε μπαινω (αν μπω ποτε) στο linux 8α πρεπει να βαζω και live cd μετα Επιτελους... Ευχαριστω για εσας που ασχοληθηκατε με την περιπτωση μου... και τη ωρα που ξοδεψατε.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ti paraxeno i mia egkatastasi na pirazei tin alli.
manitaroulis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 filaraki kapoio lathos kaneis, DE PAIZEI na eggatastiseis linux se allo disko i partition kai na peiraksei tin eggatastasi ALLOU leitourgiko SE ALLO disko ME ALLO filesystem pou to linux DE VLEPEI. Apo ta legomena sou apla eixes kanei disable ti karta duktiou...
ntg_net Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 apo mount ? mesa apo to linux blepw to partition twn xp ka8ws kai apo ta windows blepw ta arxeia sto partition tou linux.. (me ena programmataki sta win , sta suse me eixe rwtisei sto install an 8elw na blepw , na grafw sto part twn win) tsp .. μπερδεομαι και γραφω και greeklish . Ωρα για υπνο ηρεμος. Αυριο δουλεια..
ntg_net Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 να κατι εδω μεσα 8α εγινε.. λογω βιασυνης no upload image 1.zip
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 an enoeis to megethos tou paketou tote 1500.to mtu ennoei?
ntg_net Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπον η κατασταση εχει ως εξης : Ανοιγω Η/Υ grub : win suse Μπαινω στα suse , εχω συνδεση με router & internet Reboot Φορτωνω live cd των windows κανω εγκατασταση με PE Network Configurator την LAN καρτα και ρυθμισεις για συνδεθω στο ρουτερ. Μετα απο αυτο ξεκιναω τα windows κανονικα χωρις προβλημα. Διαφορετικα αν δεν βαλω live cd κτλ το προβλημα παραμενει στα windows (τα παραπανω ποστ) Καμια λυση να μην κανω αυτη την διαδικασια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.