SpectralQ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 (δεν ξέρω αν είναι τελείως off topic, μετακινήστε το αν χρειάζεται) Θέλω να πουλήσω κάποια πράγματα μέσω e-bay και επειδή οι σχέσεις μου με τα υποκαταστήματα ΕΛΤΑ δεν είναι οι καλύτερες, αναρωτιέμαι αν κάποιος από σας έχει χρησιμοποιήσει τα αυτοματοποιημένα μηχανήματα αποστολής απλού ταχυδρομείου / δεμάτων σύμφωνα με το site ( http://www.elta.gr/index.asp /αυτόματες συναλλαγές) βρίσκονται στα κεντρικά υποκαταστήματα του Συντάγματος και της Ομόνοιας. Αν κάποιος τα έχει χρησιμοποιήσει: 1.Θέλω να μάθω αν όντως λειτουργούν 2.Αν βγάζουν printout γραμματόσημο – αυτοκόλλητο ή απλά γραμματόσημα που τα κολλάς ένα-ένα 3.Αν δίνουν απόδειξη και τι αναγράφεται σʼ αυτήν (π.χ. βάρος, χώρα προορισμού) Ο λόγος για όλα αυτά είναι ότι την προηγούμενη φορά που επιχείρησα να πουλήσω στο ebay έφαγα όλο μου το χρόνο να κολλάω γραμματόσημα, άσε που έπρεπε να περιμένω σε τρελές ουρές και μήν ξεχνάμε ότι τα συγκεκριμένα υποκαταστήματα είναι 24/7 Αγοράζω συχνά από Αγγλία και οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τέτοιου είδους σύστημα. Μέχρι και σύστημα που πληρώνεις μέσω internet και μετά εκτυπώνεις αυτοκόλλητο ή απλά στον φάκελο έχουν βγάλει απο τη Royal Mail.
tpapo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Xaxaxa καλο ..το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ? ,φιλε μου απο αγγλια για ελλάδα ενα μικρο δεματακι-φακελος κοστιζει 5 λιρες και ερχεται σε 2-3 ημέρες ,μιλαμε για Royal air mail πάντα το κοινο αγγλικο ταχυδρομείο δηλαδή .Αν θελήσεις εσυ να στειλεις αγγλια πληρώνεις γυρω στα 20 ευρώ και φθανει σε 10 μερες περιπου με ΕΛΤΑ πάντα ,κανε τη συγκριση να δεις οτι δεν σε συμφερει η πώληση απο ebay εκτος ορισμένων περιπτώσεων πάντα ετσι γιά να ακριβολογούμε πάντα .. Πρέπει πάντα να παιρνεις απόδειξη με αριθμο πάντα όταν στελνεις κατι ,αρα ξεχνα τους αυτοματοποιημένους τροπους και στησου στα γκισε... Αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.