Προς το περιεχόμενο

crypto f320 giati??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exo to router tis crypto to f320 kai ekana ta settings kanonika pistevo kai to portforward ola ok. alla otan anoigo emule kai to afiso kaboses ores meta an to kliso to emule sernete poli i sindesi den anoigei efkola sites kai geniikos gia na rthei sta isia tou prepei na kano reboot to router.. mipos kserete ti mporei na ftaiei?episis i taxitites ksero pos einai xalia edo kai kairo alla me to modemaki m eixa elafros kaliteres taxitites apo oti me to router xoria pou xei kai to parapano provlima.mporei kaneis na voithisei plzzz??

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

diafores sto download apo modem se router ktl olo kai kati iparxei.dokimase na kliseis to firewall.kanonika ama klineis to p2p prepei na pigenei pali grigora.einai poli paraxenoauto pou mou les.toulaxiston ego me linksys kai me zyxel prin me to pou kliso to emule mesa se 5-10 seconds ola einai back to normal.

Δημοσ.

μην περιμένεις και πολλά με το F320...

το έβαλα όταν κάηκε το speedtouch, στην πρώτη ευκαιρία (οικονομικά) το παρόπλισα για ένα zyxel

θυμάμαι ότι μόλις άνοιγαν 8-10 connections (emule/torrents) το νετ σερνόταν!

(με το speedtouch τα 300 connections ήταν σύνιθες φαινόμενο)

αυτά για το γενικότερο speed

γιατί στο κάνει αυτό όταν κλήσεις το emule? δεν ξέρω, και εγώ πάντως (δούλευα torrents, όπως και τώρα) το reset του modem το είχα σε σημείο με εύκολη πρόσβαση

δεν ξέρω αν υπάρχει λύση, ή κάποιο new firmware :(

Δημοσ.

ti na po re paidia to firewall tou router einai disabled ti na kano me tin papatza?? pou na to doso kai poios na to parei? leo na paro kati zyxel alla de ksero na paro to modem i to router?ta router exoun genika kaliteres taxitites apo modem?gia pite protaseis

Δημοσ.
ti na po re paidia to firewall tou router einai disabled ti na kano me tin papatza?? pou na to doso kai poios na to parei? leo na paro kati zyxel alla de ksero na paro to modem i to router?ta router exoun genika kaliteres taxitites apo modem?gia pite protaseis

to f320 ine router.poulima sto emarket.zyxel 630 ine modem kai ine mapa.esi tha pareis seira 660r i 660h i 660hw analogos tis anakges sou.apla korifi router ta zyxel.apiroi exoun parei edomesa kai kaneis den ipe parapono.genikos den ine i taxitita mono pou ine pano kato to idio alla i oli diaxirisi pou exei o router.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...