Προς το περιεχόμενο

To neo ananeomeno site tou Florinioti!

2arkoudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το site έχει πολύ πράμα και είναι αρκετά προσεγμένο.

Ο Φλωρινιώτης έχει "μείνει" στις δεκαετίες 70-80 με το glitter και τα φαντεζί και αστραφτερά ρούχα.

Αυτή η αφέλεια που βγάζει, και τα ελαφρά τραγούδια που δεν τα πλασάρει με ύφος δέκα καρδιναλίων και συνεπικουρούμενος από τα τμήματα δημοσίων σχέσεων των καναλιών,όπως κάτι καραγκιοζάκια στυλ X'γιάννη,Πλούταρχο,Ρέμο κλπ,φτάνει να κάνει πολλούς να τον συμπαθήσουν...

Δημοσ.
Κι αν τον πετύχεις τι θα γίνει?

Τι να γίνει ρε γιώργο... το πολυ πολύ να του ζητηξει κανενα αυτόγραφο...:mrgreen:

Δημοσ.

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ

του έστειλε mail ενας ακόμη θαυμαστής του, που άκουγε στο όνομ Robert Deniro (νομίζω ένας ηθοποιάκος είναι, έχει παίξει σε κάτι σκετσάκια στο σχολείο του και 1-2 ρόλους κασκαντέρ σε κατι θριλερ) και φυσικά του έγραφε στο mail:

αγαπητέ Γ. Φλωρινιώτη.... θα ήθελα παρα πολύ να σε γνωρίσω απο κοντά γιατί είσαι η πρώτη μούρη στο καβούρι... επίσης θα ήθελα παρα πολυ να συνεργαστούμε κτλ...

φυσικά ο κύριος Γιάννης , αν κάθεται και απαντάει στον κάθε θαυαμστή του δεν θα έχει χρόνο να ντυθεί...(λες και κάνει τπτ αλλο) και έτσι πάτησε delete mail.... (εγω είμαι σχεδόν σίγουρος οτι το έκανε και mark as spam...)

KARAGIOZI FLORINOTI... TO MEGALEIO SOU...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ

ΠΗΓΗ : ΤΑΤΙΑΝΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

Δημοσ.
Κι αν τον πετύχεις τι θα γίνει?

Απλά αν είναι πρωί θα τον φτύσω και θα τον βρίσω. Αν είναι βράδυ μπορεί να φύγει και κανένα μπατσάκι.:twisted: Έχεις κάποια ένσταση πάνω σε αυτό;

P.S Ήθελα να 'ξερα ποιος έβαλε και 5 αστέρια στο τόπικ αυτό.

Δημοσ.

Σιγά τα αίματα Chuck. Αν ήταν και νέγρος θα τον έστελνες για barbecue σε συνεστίαση της Κου-κλουξ-κλαν; Βάλε λίγο χιούμορ στην ζωή σου αγόρι μου...

Δημοσ.

Guns don't kill people. Chuck Norris kills People.

There is no theory of evolution. Just a list of animals Chuck Norris allows to live.

Chuck Norris does not sleep. He waits.

The chief export of Chuck Norris is Pain.

There is no chin under Chuck Norris' Beard. There is only another fist.

Chuck Norris has two speeds. Walk, and Kill.

The leading causes of death in the United States are: 1. Heart Disease 2. Chuck Norris 3. Cancer

Chuck Norris drives an ice cream truck covered in human skulls.

Chuck Norris is my Homeboy.

Chuck Norris doesn't go hunting.... CHUCK NORRIS GOES KILLING

Δημοσ.
Απλά αν είναι πρωί θα τον φτύσω και θα τον βρίσω. Αν είναι βράδυ μπορεί να φύγει και κανένα μπατσάκι.:twisted: Έχεις κάποια ένσταση πάνω σε αυτό;

P.S Ήθελα να 'ξερα ποιος έβαλε και 5 αστέρια στο τόπικ αυτό.

Diladi esena to megalytero provlima stin zoi sou einai o Floriniotis ?

Kai tha ton direis kiolas ?

**To agxos kai ta neyra kanoun kako stin ygeia , gia xalarose....

Δημοσ.

καλα μαλλον δεν το ενοουσε, αλλα αν το χρονο που εχουν καταναλωσει τα media σε αυτον τον (****βαλτε οτι θελετε***) {εγω βαζω λαλακα/καραγκιοζη} για πχ την ενημερωση για το aids, ναρκωτηκα κτλ. η κοινωνια ισως να ηταν καλυτερη.......

Δημοσ.

Πολύ εύστοχο επιχείρημα:confused:

Ο χρόνος που έχουν καταναλώσει τα media για τον Φλωρινιώτη είναι κλάσμα των κλασμάτων σε σύγκριση με τα κοινωνικά προβλήματα που ανέφερες.

θα ήταν πιο σωστό να έλεγες για τον χρόνο όλων των celebrities...τότε μάλιστα.

Δημοσ.
Πολύ εύστοχο επιχείρημα:confused:

Ο χρόνος που έχουν καταναλώσει τα media για τον Φλωρινιώτη είναι κλάσμα των κλασμάτων σε σύγκριση με τα κοινωνικά προβλήματα που ανέφερες.

θα ήταν πιο σωστό να έλεγες για τον χρόνο όλων των celebrities...τότε μάλιστα.

βεβαιος και σε καθε "φλωρινιωτη" αναφερομουν (παντος εχω πετυχει το σταρ να

εχει ολοκληρο αφιερωμα σε αυτον,,,,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...