~JIM~ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2001 paidia ti lete gia tin nea ayti karta?tha mou ti sinistousate?Me endiaferoun kirios ta games (Quake 3 Unreal tournament)alla kai i kali apokodikopoioisi DVD(xwris karta MPEG 2)
deathlok Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2001 kali einai alla i nvidia katexei ta scripta stis kartes opote tha sou protina kapia ce force tora oso anafora tin anaparagogi dvd an exeis ena ikanopiitiko sistima cpu >400 den tha exeis kannena problima<BR>
georgeadams Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2001 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2001 Συμφωνώ με το deathlok. Η Voodoo 4 είναι πολύ ακριβή για την απόδοση της. Πρακτικά η GeForce 2 MX είναι λίγο καλύτερη KAI φθηνότερη. Ακόμα και στο θέμα του DVD, και οι 2 έχουν hardware motion compensation, αλλά δεν ξέρω αν η voodoo υποστηρίζεται από τα προγράμματα DVD ενώ για τις GeForce είμαι σίγουρος.<BR>Και μην ξεχνάς πως πρόσφατα η 3dfx εξαγοράστηκε από την nVidia κι έτσι μάλλον δεν πρέπει να ελπίζεις και πολύ σε μελλοντική υποστήριξη (πχ drivers)...<BR>
urezin Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 Δημοσ. 24 Μαΐου 2008 εχω εγω μια στην δινω 300 ευρω οσο την πηρα δηλαδη το 2000 (100 χιλιαδες)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.