savvvas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Γεία! Το έχω σχεδόν μισό μήνα, και έχω τερματίσει το 70%! Πολύ μικρό σε διάρκεια! Τέλως πάντων, άλλο είναι το θέμα που με απασχολεί. Θα ήθελα αν μου πει κανείς, πως ξεκλειδώνω καινούργια αμάξια.(δηλαδή στο car lot). Τα ξεκλειδώνεις δηλαδή όλα, μέσα από την καρίερα, ή πρέπει να παίξεις και τις arcade πίστες? Ευχαριστώ.
apaixtos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 an kai to termatisa-kai den mou poliarese genika-nomizw apo kariera.den epexa para poli liga apo ta arcade pou les giati ta amaxia pou goustara vgikan apo thn kariera.me kana odigo stratigikis tha dei ti paizei me ta xaklidwmata..
savvvas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 an kai to termatisa-kai den mou poliarese genika-nomizw apo kariera.den epexa para poli liga apo ta arcade pou les giati ta amaxia pou goustara vgikan apo thn kariera.me kana odigo stratigikis tha dei ti paizei me ta xaklidwmata.. Βασικά, δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος και εγώ. περίμενα πιο πολλά αμάξια, και πιο πολλά parts. Επίσης, η διάρκεια είναι το χειρότερο μειονέκτημα. Και όλα αυτά, σε σχέση με το Most wanted. Θυμάμαι, πως στο most wanted, για να φτάσεις το 70 %, χρειαζόσουνα τον 3πλάσιο χρόνο, και παράλληλα, είχες πάνω από 25 αμάξια διαθέσιμα.
apaixtos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 den exei na prosferei kati epipleonapo most wanted kai h kariera exei metrio story.pataei se ena onoma h eteria kai...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.