Hamurabi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 παιδια λεω να γραφτω σε σκοπευτική λεσχη... να ριχνω με κανα πιστολακι ρε αδερφε να βγαζω το αχτι μου. Εχει κανεις τιποτα πληροφοριες οπως αν ειναι ακριβο σπορ, αν μπορω να αγορασω δικο μου οπλο (νομιμα φυσικα) κτλ κτλ; θενκς!!!
punky Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Καλή ιδέα. Εγώ κάθε Καθαρά Δευτέρα, πυροβολούσα με το αεροβόλο τους χαρταετούς των άλλων όταν ήμουν παιδί. Γιατί δεν κοιτάς εδώ; http://www.skopeftis.gr/
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 A ρε φιλε μένεις αθηνα...εγώ ανήκω στον ωριων τις θεσσαλονίκης αλλα δεν ξέρω άμα έχει και αθηνα...θα μάθω και θα σου πω...
TonyMontana Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 καλα ρε μλκς για να μην μας χαρακτηρίσω τίποτα άλλο αυτό ρώτησε το παιδί??? πως τα πηδάτε έτσι τα θέματα λες και όλοι μόλις γυρίσαμε απο ραντεβού με τον δαλάι λάμα και μας έδωσε κομμάτι απτη σοφία του. όσον αφορά την λέσχη είχα ένα φίλο που πήγαινε στην λέσχη της καισαριανής και έπερνε μέρος και σε αγώνες... τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα αλλά είναι ένα μέρος να ξεκινήσεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 καλα ρε μλκς για να μην μας χαρακτηρίσω τίποτα άλλο αυτό ρώτησε το παιδί??? πως τα πηδάτε έτσι τα θέματα λες και όλοι μόλις γυρίσαμε απο ραντεβού με τον δαλάι λάμα και μας έδωσε κομμάτι απτη σοφία του.[...] Έχεις απόλυτο δίκιο, φταίμε όλοι γι'αυτό. Μεταφέρονται τα άσχετα με το θέμα μηνύματα σε νέο θέμα.
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Καλωσήρθες στον υπέροχο διαδραστικό κόσμο του internet Tony. Έχεις απόλυτο δίκιο, φταίμε όλοι γι'αυτό. Μεταφέρονται τα άσχετα με το θέμα μηνύματα σε νέο θέμα. Tararara, tara Hate to say I tooooold you so, allright
Hamurabi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 TonyMontana, μενω στον Βυρωνα,που ειναι ακριβως διπλα στην καισαριανη.οποτε θα με βολευε. ξερει καμια λεσχη εκει γυρω; κανα τηλ or sth?
TonyMontana Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 2107646270 αποτι βλέπω online... δες και αυτο http://users.otenet.gr/~g2/clubs_st_ellas.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.