Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ConvertXtoDvd

spocky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια ταινια σε XviD(avi) μαζι με τους υποτιτλους τησ σε sub μορφη.Την εκανα convert σε DVD με το convertxtoDVD και την εκαψα σε ενα dvd ομως ενω η εικονα ειναι πολυ καλη δεν εχει βαλει τους υποτιτλους.Υπαρχει τροπος να περασω τους υποτιτλους που εχω ειδη κατευθειαν στο DVD ετσι ωστε να παιζει σε επιτραπεζιο DVD χωρις να την κανω παλι μετατροπη ολη την ταινια?

Δημοσ.

Και εγώ με το convertxtodvd έχω πρόβλημα ρε γμτ. Νομίζω οτι το αρχείο των υποτίτλων πρέπει να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με την ταινία για να αναγνωριστεί αυτόματα από το πρόγραμμα.

Εγώ έχω το εξής: ενώ μου περνάει κανονικά τους υποτίτλους στο DVD, μόλις πάει η ταινία από το 1ο στο 2ο κεφάλαιο, αυτοί χάνονται. Είχα φτίαξει πριν κανα μήνα και ένα post, αλλά πλακώσαν όλοι να μου προτεινουν διαφορετικό πρόγραμμα αντι να μου προτείνουν κάποια λύση... (κλαψ!)

Δημοσ.

Εγω κάνω τα παρακάτω βήματα και ποτε δεν εχω πρόβλημα.

1) Περνάω τους υπότιτλους με το VirtualDub η με το ( nandub αν η ταινία είναι VBR ) .

2) Την μετατρέπω μετά με το convertxtoDVD για να παίζει σε επιτραπεζιο DVD.

Ποτέ με αυτον τον τρόπο δεν αντιμετώπισα πρόβλημα!!

Δημοσ.

Η μόνη έκδοση του ConvertXtoDVD που μου δουλεύει χωρίς πρόβλημα είναι η 2.1.3.160 από τότε έχω να την κάνω update :) Όλες οι υπόλοιπες είχαν κάποιο πρόβλημα. Σβήστε τα πάντα από την παλιά ή νεότερη εκδόση που ίσως να έχετε εγκατεσημένη μαζί με registry keys κτλ και δοκιμάστε την.

Δημοσ.

Και εγω με την 2.1.5.173 δεν ειχα κανενα προβλημα ενω με αλλες ειχα!!LOL!!

Καμια φορα απο οτι εχω καταλαβει με .sub υποτιτλους τρωει κολλημα.

Με .srt και το ιδιο ονομα μου δουλευει τελεια.

Δοκιμασε και βλεπεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...