tonypc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα στατικό ποδήλατο και θα ήθελα να μου προτίνεται κάποιο μοντέλο ή εταιρία. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι το πολύ 500 euro. Επίσης τι πρέπει να προσέξω στα χαρακτηριστικά ;
tornado21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μοντέλο ή τα σχετικά δεν ξέρω να σου πω,αλλά για να μην ζαλίσεις τους γύρω σου πάρε μαγνητικό.Επίσεις 500 μου φαίνονται πολλά με 300-350 παιρνεις κάτι καλό
punky Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 για κρεμαστρα θα καταληξει... +1 Δώσε τα μισά λεφτά μωρέ και πάρε ένα κανονικό. Να σε βαράει και ο αέρας έξω και να κάνεις κάμια βόλτα χωρίς να υπνωτίζεσαι από τα ντουβάρια σου.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 +1 Δώσε τα μισά λεφτά μωρέ και πάρε ένα κανονικό. Να σε βαράει και ο αέρας έξω και να κάνεις κάμια βόλτα χωρίς να υπνωτίζεσαι από τα ντουβάρια σου. χαχαχ :mrgreen: τέσπα γιατί δεν πας σε ένα γυμναστήριο με 35€ και κάνεις ότι όργανο τραβάει η ορεξη σου. Βγάζεις περίπου 14 μήνες (μπορεί και πιο πολλά λόγω έκπτωσης εαν κάνεις μεγάλης διάρκειας συνδρομή) , αντί να δώσεις 500€ για ένα μόνο όργανο ΥΓ πιστεύω θα βαρεθείς την ζωή σου αν κάνεις μόνο ένα όργανο...
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ta Joe weider εχουν 150 το μηνα.οποτε περνας διο χρονια με αυτα τα λεφτα.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ΝOpe.ι νεα προσφορα ειναι 150 τελικη τιμη για χριστουγεννα μεχρ 22 /12
mindtrapper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Γράφεσαι μέχρι 22/12 δηλαδή και με 150 τελική έχεις συνδρομή στα weider μέχρι του χρόνου;
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 για ενα χρονο απο την μερα που 8α γραφτεις.oreo avatar.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 σπιτι βαριεσαι και στο τελος μενει στην ακρη.εκει εχει ποικοιλια και ειναι ωραια αν πας με φιλο
mindtrapper Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Λίγο offtopic, αλλά γενικά τα weider λένε; Εγώ είμαι Γιάννενα και τον περισσότερο καιρό θα πηγαίνω σε αυτά εδώ. Απορία1: Με τη συνδρομή που θα κάνω θα μπορώ να πηγαίνω και στα Weider στην Αθήνα όταν έχω διακοπές; Απορία2: Αθήνα μένω Πολύδροσο, κοντά στο Χαλάνδρι. Τα πιο κοντινά Weider πού είναι; Απορία3: Άκουσα από κάποια άτομα ότι τα Weider είναι γενικά καγκουρο-gym. Δε θα ήθελα να πάω κάπου και να αισθάνομαι άσχημα που δεν σηκώνω 200 κιλά πάγκο... Λέμε τώρα
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Λίγο offtopic, αλλά γενικά τα weider λένε; Εγώ είμαι Γιάννενα και τον περισσότερο καιρό θα πηγαίνω σε αυτά εδώ. Απορία1: Με τη συνδρομή που θα κάνω θα μπορώ να πηγαίνω και στα Weider στην Αθήνα όταν έχω διακοπές; Απορία2: Αθήνα μένω Πολύδροσο, κοντά στο Χαλάνδρι. Τα πιο κοντινά Weider πού είναι; Απορία3: Άκουσα από κάποια άτομα ότι τα Weider είναι γενικά καγκουρο-gym. Δε θα ήθελα να πάω κάπου και να αισθάνομαι άσχημα που δεν σηκώνω 200 κιλά πάγκο... Λέμε τώρα αν πληρωσεις καποια ευρω παραπανω πας παντου.πριν ενα μηνα αμα επερνες συνδρομη ηταν δωρο το να πας οπου 8ες αλιιως το πληρωνεις καποια λεφτα παραπανω. το πιο κοντικο στο πολυδροςο ειναι μελισσια και ηρακλειο. μην αγχωνεσαι.8α δεις και μπρατσονια 8α δεις και χεφουσκωτους εχει τα παντα.και 20 χρονων και 80 χρονων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.