nontasg Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Λάθος θυμάσαι ρε Νώντα. :evil: Δεν φταίω εγώ,οι φωτογραφίες που έδιναν κάποιοι παλιότερα εδώ μέσα φταίνε. ΥΣ:sorry για το "ρε"....απλά δε μου άρεσε το "βρε".... :mrgreen:
MrSeanKon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 η πρωτοτυπία του insonmnia φαίνεται ακριβώς σ αυτό.Οτι δεν έχει διαβάθμιση ανάλογα με τα πόστ.Eμενα παντως μου αρεσει ετσι οπως ειναι χωρις αστερακια και @@ και τιτλους τιμης :mrgreen: που βλεπεις αλλου... 8) Οπως τα ρασα δεν κανουν τον παπα...:? Πάντως κάποια από τα sticky posts να γίνουν ένα μικρό ηλεκτρονικό βιβλιαράκι Συμφωνω θα ηταν κι ενα ατου για το forum.
Sellers Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Βασικά δεν βλέπω καν τον λόγο όπου υπάρχει ο Μηνυματομετρητής... Αυτόν βλέπουν κάποιοι με πολλά πόστ και κάνουν τους έξυπνους την στιγμή που δεν χρειάζεται να τους κάνουν ή στην χειρότερη που δεν είναι καν έξυπνοι...
S2Katana Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Αυτο να λεγεται... Σου λεει ο αλλος ''εχεις μονο 100 ποστ και μιλας?''. Ελεος δλδ.
Sellers Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Αυτο να λεγεται... Σου λεει ο αλλος ''εχεις μονο 100 ποστ και μιλας?''. Ελεος δλδ. Α μπράβο. Τώρα εσύ που έχεις 3000+ και να θέλω δεν μπορώ να στην πω. Που θα πάω με τα 500 μου???
S2Katana Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Πως τολμας και μου αντιμιλας, με μονο 500 ποστς???Χαχαχα! Mακαρι να μην φαινοταν καν ποσα εχω!
MrSeanKon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Κι ομως το εχω διαβασει κι αυτο σε αλλα forums οτι δε δινουν σημασια (ορισμενοι) σε χρηστες με λιγα posts. Εγω ουδεποτε το κοιταξα αυτο. Ασε που μερικοι spammαρουν για να φτασουν 1000+, 10000+ κλπ....
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Αλλο χαλι αυτο! Να βλεπεις ο αλλος να κανει ενα ασχετο σχολιο ή ενα επιφωνημα για να ανεβασει το post count του!
Forensick Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Αλλο χαλι αυτο! Να βλεπεις ο αλλος να κανει ενα ασχετο σχολιο ή ενα επιφωνημα για να ανεβασει το post count του! ΧΑΧΑΧΑΧα. Μεγαλη καψιλα αυτο! Μιλας ομως και συ με 4000 παρα κατι ποστς?
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 E ενταξει τα πιο πολλα απο αυτα ηταν για παροχη βοηθειας σε καθημερινα προβληματα των pc, κυριως μεσα απο την εμπειρια μου και οχι απο καποιες ουσιωδεις γνωσεις.
Forensick Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 E ενταξει τα πιο πολλα απο αυτα ηταν για παροχη βοηθειας σε καθημερινα προβληματα των pc, κυριως μεσα απο την εμπειρια μου και οχι απο καποιες ουσιωδεις γνωσεις. Πλακα κανω, dont worry!
MariaTs. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Χμμμ! Άραγε αν κάνω 10000 ποστ θα γίνω Forum Legend;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.