Προς το περιεχόμενο

Μελη και posts

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε ναι, δεν εξηγηται αλλιως... να σου προσφερουν ~10Κ euros, για τα εξοδα σου βρε αδελφε και να μη τα θες..... :D

Τι καιρο εχει στο Monte Carlo?

Δημοσ.

Ναι ναι να βάλουμε quiz όπως "ποιό ήταν το πρώτο δερματόδετο βιβλίο που είχε και dvd" ή "ποιός ήταν ο πρώτος προσωπικός υπολογιστής που πουλήθηκε στην Κίνα;" και άλλα παρόμοια,με έπαθλα mouse pad,πληκτρολόγια και την τριλογία Age Of Empires μαζί με τα expansions.

Επίσης πολύ χρήσιμες είναι οι δημοσκοπήσεις,ειδικά του στυλ "ποιό είναι το αγαπημένο σας adventure-shoot em up-ποδοσφαιράκι" ή "πόσα χειριστήρια έχετε σπάσει στο κεφάλι του μικρού σας αδελφού".

Ακόμα πολύ καλή ιδέα είναι η επαναφορά του τίτλου σε κάθε user ανάλογα με τα posts(π.χ από "οπλίτης" και να φτάνει μέχρι και "υπουργός άμυνας",για όσους ξεπερνάνε τα 20χιλ. ποστ)είναι κρίμα που δεν έχουμε πλέον φιανόμενα τύπου "woozy" "karib" κλπ.

Και τελειώνοντας,θέλω να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου που δεν παίρνουμε την μεγάλη απόφαση να κάνουμε το Insomnia,κάτι σαν ιστομαγκαζίνο ή ακόμα ακόμα internet-o-reality.

Δημοσ.
Ναι ναι να βάλουμε quiz όπως "ποιό ήταν το πρώτο δερματόδετο βιβλίο που είχε και dvd" ή "ποιός ήταν ο πρώτος προσωπικός υπολογιστής που πουλήθηκε στην Κίνα;" και άλλα παρόμοια,με έπαθλα mouse pad,πληκτρολόγια και την τριλογία Age Of Empires μαζί με τα expansions.

Σιγά ρε φίλε! Σε λίγο θα πεις να κάνουν και δώρο Η/Υ! Μα τι νομίζεις, πως ο Hal είναι πλούσιος! Κοίτα λίγα posts παραπάνω!

:-D :-D

Επίσης πολύ χρήσιμες είναι οι δημοσκοπήσεις,ειδικά του στυλ "ποιό είναι το αγαπημένο σας adventure-shoot em up-ποδοσφαιράκι" ή "πόσα χειριστήρια έχετε σπάσει στο κεφάλι του μικρού σας αδελφού".

+1 στις δημοσκοπήσεις. αλλά μην το παρακάνουμε! δεν έχω ξαναδεί adventure ποδοσφαιράκι που να πυροβολάς! Επίσης, δεν έχω δει κανέναν να σπάει χειρηστήρια, πάνω στο κεφάλι του αδερφού τού!:) :)

Και τελειώνοντας,θέλω να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου που δεν παίρνουμε την μεγάλη απόφαση να κάνουμε το Insomnia,κάτι σαν ιστομαγκαζίνο ή ακόμα ακόμα internet-o-reality.

Δεν εκφράζεσαι σωστά! Από ότι κατάλαβα, θέλεις να πεις, να γίνει ένα virtual reality forum, που θα επικοινωνείς με τους άλλους χρήστες, μέσω δορυφόρου. Καλή και προτότυπη η ιδέα σου, μα πάνω από όλα, οικονομική! Σίγουρα θα του αρέσει του Hal!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(BASSstarlet, μην τα πάρεις στα σοβαρά αυτά που είπα! πλάκα κάνουμε να γελάσουμε και εμείς! be happy!:) :) :) :) )

• Members
Δημοσ.

Πάντως κάποια από τα sticky posts θα μπορούσαν άνετα με λίγη επεξεργασία και "μάζεμα" να γίνουν ένα μικρό ηλεκτρονικό βιβλιαράκι :)

• Super Moderators
Δημοσ.
κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεν βλέπω να έχει κανείς moderator! τί θα γίνει πια?

Όσα από τις προτάσεις σου μπορούσαν να απαντηθούν, έχουν ήδη απαντηθεί:

Όπως έχει ξαναειπωθεί στο πρόσφατο παρελθόν, δεν υπάρχει σκέψη αλλαγής της παρούσας κατάστασης όσον αφορά τους τίτλους των μελών.

Για τις υπόλοιπες προτάσεις που διατυπώθηκαν, υπάρχουν αρκετές σκέψεις και θέλουμε να ελπίζουμε ότι σύντομα θα δείτε αλλαγές στο forum (το "σύντομα" είναι, βέβαια, σχετικό...).

Ευχαριστούμε πολύ για τις απόψεις, κάθε πρόταση που έχει ως σκοπό την καλυτέρευση του forum είναι ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.
Πάντως κάποια από τα sticky posts θα μπορούσαν άνετα με λίγη επεξεργασία και "μάζεμα" να γίνουν ένα μικρό ηλεκτρονικό βιβλιαράκι

Αυτό δεν είναι απαραίτητα δουλειά των mods ή/και του admin (παρόλο που είναι supercomputer και τα υπόλοιπα περί θνητότητάς του και κατοχής υλικών αγαθών είναι μπούρδες, τι να κάνει τη BMW ένα supercomputer!!!), υπάρχει πάντα και η καλή διάθεση των χρηστών με ελεύθερο χρόνο να ξεκινήσουμε να μαζεύουμε τα stickies/οδηγούς και να μορφοποιηθούν σε e-book μορφή. Για παράδειγμα, όταν κάποιος αποφασίζει να φτιάξει έναν οδηγό για οτιδήποτε, μπορεί ταυτόχρονα να τον ανεβάζει και υπό μορφή pdf ώστε να υπάρχει και για offline reference ;)

Δημοσ.

Tους θεωρώ άνευ ουσίας τους τίτλους ανάλογα με τα post.

Οπως επίσης καλό θα ήταν να μην είναι άμεσα ορατός ο αριθμός των posts,αλλά να βρίσκεται μέσα στο profil,και όποιος ενδιαφέρεται,να κοιτάει.

Δεν ξέρω αν τεχνικά γίνεται αυτό.

Δημοσ.

Σε αυτο το τελευταιο συμφωνω.

Οσο για τους τιτλους αναλογα με τα ποστ, δεν το προτεινα για να αποτελει στοιχειο επιδειξης μεταξυ των χρηστων και νομιζω πως εχει παρεξηγηθει αυτο που προτεινα.Ειμαι μελος και moderator σε διαφορα φορουμ και το τελευταιο που επιθυμω ειναι επιδειξη μεταξυ των μελων!Οσο για τον τιτλο hacker, καθαρα σαν παραδειγμα το εφερα και ειναι φυσικα γελοιος!

Απλα το θεωρησα(και εξακολουθω να το θεωρω) ως ενα στοιχειο πρωτοτυπιας, υπο την εννοια πως μπορουμε να σκεφτουμε πρωτοτυπους τιτλους...πχ Dual Core κτλ.Καθαρα σαν κατι αστειο.

Δημοσ.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να διαψεύσω τα αναίσχυντα ψεύδη και τις ανυπόστατες φήμες ότι ο Hal9000 ΔΗΘΕΝ είναι ζάπλουτος και ΔΗΘΕΝ έχει εξαντλήσει κάθε άλλη διασκέδαση στη ζωή:

Ο Hal9000 είναι ένας πτωχός πλην τίμιος πολίτης και διασκεδάζει σαν τον καθένα από εμάς, πηγαίνοντας τα σαββατοκύριακα για καφέ στο Μόντε Κάρλο (όπου έχει ξενιτευτεί εδώ και μία πενταετία), οδηγώντας μία ταπεινή BMW 650 Coupe που μόλις αγόρασε με τις πενιχρές του οικονομίες, ταξιδεύοντας πρώτη θέση (ταλαιπωρείται ιδιαίτερα στην business class) στο εξοχικό του στις Μαλβίδες και χαλαρώνοντας στην μικροσκοπική 25άρα πισίνα που έχει στο μπαλκόνι του.

Είναι δηλαδή ένας απλός άνθρωπος, σαν όλους μας.

Είσαι κορυφαίος ρε σκύλε(κανίς αν θυμάμαι καλά)......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ξέχασες να πεις για τη βίλα που έχει στην Ελβετία..........

• Super Moderators
Δημοσ.
Είσαι κορυφαίος ρε σκύλε(κανίς αν θυμάμαι καλά)......:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[...]

Λάθος θυμάσαι ρε Νώντα.

:evil:

Δημοσ.
Είσαι κορυφαίος ρε σκύλε(κανίς αν θυμάμαι καλά)......

Ξέχασες να πεις για τη βίλα που έχει στην Ελβετία..........

seeking for the gargalistra....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...