S2Katana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Εχω να κανω μια προταση στους διαχειριστες και στους συντονιστες. Σε πολλα φορουμ, αναλογα με τον αριθμο των ποστς αλλαζει και ο τιτλος του member.Πχ, σε καποια φορουμ υπαρχουν αστερακια πανω απο το ονομα των μελων, αναλογα με τα ποστς τους. Βεβαια, αυτο ειναι καπως ανουσιο.Πως θα σας φαινοταν ομως αν εχουμε κατι αλλο?Mεχρι τα 250 ποστς πχ να λεει ''Pc Training'', απο εκει μεχρι τα 500 ''Pc Addict'' και παει λεγοντας πχ ''Hacker'' κτλ.Θα ειναι νομιζω ενα στοιχειο πρωτοτυπιας.
Vagos_46 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 good idea!! και γενικα πολλα αλλα θα ηταν ευπροσδεκτα οπως νεα smilies και κανενα shoutbox κλπ κλπ κλπ! ιδωμεν....
S2Katana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Tnx! Ηθελα πολυ καιρο να το προτεινω, αλλα ολο το ξεχναγα!
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 μερικές από τις προτάσεις μου (συμπεριλαμβάνει και αυτό που λες) και φυσικά δεν υλοποιήθηκε γιατί πολλοί χρήστες και ο αρμόδιος moderator το έκριναν άχρηστο δηλαδή για να μην τα πολυλογώ η απάντηση είναι αυτή - Διαβαθμίσεις μελών: Οι διαβαθμίσεις των μελών δεν έχουν καμία αξία. Δεν υπάρχει λόγος να προστεθούν βαθμοί. Στο παρελθόν (και υπό άλλο software) είχαν προστεθεί κάποιες βαθμίδες παραπάνω, δεν εξυπηρετούσαν σε τίποτα και καταργήθηκαν. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το Senior Member, με ενδιαφέρει η προσφορά του καθενός στο forum. Αν είναι Junior Member ή Member και προσφέρει, εκτιμώ κάποιο μέλος πολύ περισσότερο από πολλά Senior Members που δείχνουν να αγνοούν Όρους Χρήσης, την χρήση της Αναζήτησης κλπ.
S2Katana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Συμφωνω πως δεν ειναι στοιχειο χρησιμοτητας, αλλα ειναι στοιχειο πρωτοτυπιας και ''χρωματος'' του ιδιου του φορουμ.Δεν νομιζω οτι θα εκανε κακο! Ειδικα απο τη στιγμη που δεν μπορουμε να κανουμε edit τον τιτλο ''Senior Member''.Αν ειναι, ας καταργηθει εντελως αυτος ο τιτλος.
savvvas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 εκτός από τους τίτλους των μελών, μία πόλυ καλή ιδέα, είναι και η βαθμολογία των μελών (σαν αυτό που λέει ο ShAd0w_z0nE), και κάποιοι διαγωνισμοί (πχ quiz), και να βαθμολογούνται οι νικητές, από τους moderators. Ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω. Το έχω δει από άλλα forum, και είναι πολύ πρωτοποριακό, και θα προσελκύσει πολύ κόσμο. Άλλη μία καλή ιδέα, είναι να βάλουνε την δυνατότητα δημιουργίας δημοσκόπισης(πολυζητημένο θέμα). ****************************************************** Με λίγα λόγια: -Αλλαγή του τίτλου του member ανάλογα τις δημοσιεύσεις του -Περισσότερα smilies -Βαθμολογία των μελών -Δυνατότητα δημιουργίας δημοσκόπησης -Διαγωνισμοί, quiz, και άλλα, με έπαθλο, να παίρνεις βαθμολογία ***************************************************** Επειδή είδα, πως ο paredwse δεν συμπαθεί και τόσο την βαθμολογία, και συμφωνώ απόλυτα μαζί του, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την λέξη "πόντους". έτσι θα γίνει λιγότερο προκλητικό, και θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάμεσα στα μέλη. νομίζω, πως αυτό είναι πιο έξυπνο και σωστό από την αλλαγή τίτλου κάθε member, ανάλογα με τις δημοσιεύσεις του. Δεν λέω πως αυτό είναι κακή ιδέα, αλλά προσωπικά νομίζω πως η "Πόντοι", θα προσελκύσουν περισσότερο κόσμο. ***** Άν γινει το παραπάνω, προσελκύσουμε πολύ κόσμο στο insomnia ************* Ξέρω φυσικα, πως δεν είναι και το ποιο εύκολο, να προστεθούν σε ένα forum, τόσες νέες δυνατότητες, αλλά θα το αξίζει. <ελπίζω να δώσει σημασία κανένας moderator>
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 +1 για αυτά που λες savvvas.Το insomnia όμως έχει πολύ κόσμο έτσι και αλλιώς. Και να μια καλή ερώτηση: Στην κατηγορία αγγελίες πως επιβεβαιώνετε ότι εκεί πραγματικά οι βαθμοί είναι αντικειμενικοί? (γιατί εκεί εφαρμόζεται η βαθμολόγηση μελών) Συμφωνω πως δεν ειναι στοιχειο χρησιμοτητας, αλλα ειναι στοιχειο πρωτοτυπιας και ''χρωματος'' του ιδιου του φορουμ.Δεν νομιζω οτι θα εκανε κακο! Ειδικα απο τη στιγμη που δεν μπορουμε να κανουμε edit τον τιτλο ''Senior Member''.Αν ειναι, ας καταργηθει εντελως αυτος ο τιτλος. Δε νομίζω το VB να έχει αυτήν την δυνατότητα (να καταργεί αυτούς τους τίτλους)
S2Katana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Στις αγγελιες οι βαθμοι +1/-1 αποκλειστικα, δεν ειναι?
savvvas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Στις αγγελιες οι βαθμοι +1/-1 αποκλειστικα, δεν ειναι? basika, den dino kai poli simasia stis aggelies, gia tous eksis logous: -oti 8a vro apo edo, 8a mporo na to vro kai apo allou -den einai ka8olou empisto se sxesi me alla sites. P.X, sto emarket.gr, o ka8e xristis, exei isagi ta prosopika tou stixia, kai opote arxisei na kanei kaneis vlakies (px, na xtipaei mia dimoprsia, kai otan kerdizei, na min epikoinonei me ton politi tou), kai etsi kindinevei me ban apo to site. As min ksexniomaste omos, pos to 8ema mas, einai allo. As elpisoume loipon, na to dei kanenas mod, kai na kanei kati! :)
Cromb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Εχω να κανω μια προταση στους διαχειριστες και στους συντονιστες. Σε πολλα φορουμ, αναλογα με τον αριθμο των ποστς αλλαζει και ο τιτλος του member.Πχ, σε καποια φορουμ υπαρχουν αστερακια πανω απο το ονομα των μελων, αναλογα με τα ποστς τους. Βεβαια, αυτο ειναι καπως ανουσιο.Πως θα σας φαινοταν ομως αν εχουμε κατι αλλο?Mεχρι τα 250 ποστς πχ να λεει ''Pc Training'', απο εκει μεχρι τα 500 ''Pc Addict'' και παει λεγοντας πχ ''Hacker'' κτλ.Θα ειναι νομιζω ενα στοιχειο πρωτοτυπιας. Συμφωνω πως δεν ειναι στοιχειο χρησιμοτητας, αλλα ειναι στοιχειο πρωτοτυπιας και ''χρωματος'' του ιδιου του φορουμ.Δεν νομιζω οτι θα εκανε κακο Το "Hacker" μου φαίνεται εντελώς γελοίο. Ο αριθμός των πόστς στην πραγματικότητα δε δείχνει απολύτως τίποτα και η πρωτοτυπία του insonmnia φαίνεται ακριβώς σ αυτό.Οτι δεν έχει διαβάθμιση ανάλογα με τα πόστ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Vasika re guys den ftiaxnoun mia ton server i oti allo ftei tespa mpas kai stamatisoun ta 2pla kai 3pla post kathe fora?
Vagos_46 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Vasika re guys den ftiaxnoun mia ton server i oti allo ftei tespa mpas kai stamatisoun ta 2pla kai 3pla post kathe fora? στανταρ και αυτο αλλα εχει αναφερθει οτι θα γινει οποτε υπομονη....
kattistt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Το "Hacker" μου φαίνεται εντελώς γελοίο.Ο αριθμός των πόστς στην πραγματικότητα δε δείχνει απολύτως τίποτα και η πρωτοτυπία του insonmnia φαίνεται ακριβώς σ αυτό.Οτι δεν έχει διαβάθμιση ανάλογα με τα πόστ. Συμφωνω!!! Δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος να φαινονται οι αριθμοι των ποστς ή να εχουμε 15 τιτλους... Σημασια εχει να συμβαλεις με τις γνωσεις σου εκει που μπορεις. Το αν εχεις 100 - 1.000 - 1.000.000 ποστς ειναι μονο για εκεινους που θελουν να το παιξουν "καποιοι" λογω τον αριθμο των ποστς και οχι λογω των γνωσεων / εμπειριων τους. -: Γνωμη μου:- Vasika re guys den ftiaxnoun mia ton server i oti allo ftei tespa mpas kai stamatisoun ta 2pla kai 3pla post kathe fora? Θες να συμβαλεις καμια δραχμουλα... συγνωμη ευρωπουλο... για να αναβαθμισουν τον serverako? διοτι απ'οτι βλεπω (+ απο αλλους), ζηταμε διαφορα αλλα κανα χερακι δεν βαζουμε...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Me megali mou xara na kano donate...na ti prepei na ginei...as ginete donate kai osoi kanoun na ginonte kai kala vip i tpt to idio kanei...opos ston theiovdella;) p.s. Re mipos na ton sikoso ego ton server mias kai tora ta 10Mbps mou tha ginoun 25?
kattistt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Χμμμμμ.... Καλο να συμβαλουμε ολοι μας πλακα πλακα!!! Και για το software και για τον αμοιρο serverako που του εχουμε πιει το αιμα ολοι μας! Τι λετε mods & smods & Admin, να συμβαλουμε και εμεις τα απλα μελη????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.