ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Πρόκειται να αγοράσω mp 3 player με σκληρό δίσκο και ειμαι ανάμεσα σε ipod - i Audio x5 - Creative Zen Vision . Ποιό να πάρω τελικά ? Ποιό πολύ με ενδιαφέρει η πιότητα ήχου .Αν έχει κανείς κάποιο απο τα παραπάνω να μας πει την γνώμη του . Εκτός και αν υπάρχει κάποιο πολύ καλύτερο απο τα παραπάνω .
mini me Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Exw to ipod nano peripou 7 mines twra k eimai polu euxaristimenos se ola tou.. K para polu kalo ixo episis!!
iced Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 i-pod nano. Η αληθεια ειναι οτι δεν το ξερω το αλλο αλλά το ipod σιγουρα θα σε κερδισει
nikp52 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Τελικά αγόρασα το i pod 60 giga . Μανωλη εχω ipod30gb αλα δεν ξερω πως να δω τα βιντεακια που πηρα με την φοτω canon.οταν παιρνει η φωτογραφικη μηχανη βιντεο μεσα στην οθονη γραφει AVI.οταν φορτωνει το ipod τις φωτο τα βιντεακια δεν τα βλεπει.εχεις καποια ιδεα.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δεν εχω φορτωσει ακομα βιντεακια φιλε μου , προς το παρον εχω βαλει μονο τραγουδια και φωτο αλλα κανονικα επρεπε να τα βλεπεις θα το ψαξω και θα σε ενημερωσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.