46+2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Είναι νομίζω από τις ταινίες που ή θα σου αρέσουν πολυ ή καθόλου. Δεν είχα διαβασει το βιβλιο. Την είδα πριν καμιά βδομάδα κι ακόμα την σκέφτομαι. Από τα πρώτα πλάνα με μαγνητισε!!!! Τρελή παραγωγή, απίστευτη δυναμική εικόνας και εξαιρετικοί ηθοποιοι. Όσο για τον πρωταγωνιστη.. τι να πω??? Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον ηθοποιό που θα μπορούσε να πάρει τη θέση του. Όσο για το τελος της ταινίας προσωπικά το βρήκα απιστευτο. Το μηνυμα ,δηλαδη, που σου δίνει μέσα από τα λόγια του αφηγητή, τη σκληρότητα του γεγονοτος και τη λυρικοτητα της σκηνης. Είναι μεγάλη ταινία πιστευω! Όχι όμως σύμφωνα με τα κριτηρια των ταινιών που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.
mixalis8 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 kai ego to eida to ergaki kai mporo na po pos einai apo tis agapimenes mou. afto kai to prestige... oraia ta magika
Harkon Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 το είδα σήμερα έχωντας διαβάσει το βιβλίο, είμαι 100% ικανοποιημένος από την μεταφορά του πιστεύω δεν έχασε τίποτα! πραγματικά πάρα πολύ καλή παραγωγή σε μια πολύ δύσκολη (λόγω σεναρίου) ταινία.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 την ξαναβαλα παλι σημερα μετα απο αρκετο καιρο κ γω
xavier Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 patrick syskind το βιβλιο ηταν καλυτερη εμπειρια, καλη και η ταινια
gpgalanis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Μια απο τις υπερτατες μπουρδες που εχω δει ποτε και το τελος απιστευτη μαπα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα