Προς το περιεχόμενο

TA MAGIKA...TOU MODEM!

ex_tep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exoume kai leme:CPU:Athlon XP 1700+ ,Motherboard:QDI kudoz7A, 128mb ddr, maxtor 40gb ,creative banshee 16mb <<+Diamond Supra Max 2920 usb modem>><p> Loipon to provlima pou antimetopizo einai ligo periergo mias kai tosa xronia asxoloume me hardware alla kati tetoio proth fora mou simvenei.To leitourgiko pou exo egatasthsei pano einai ta windows ME,to sistima leitourgei astamatita 24 wres kai pigenei roloi kanena provlima den paratireite...Vazw loipon stin usb thira to modem <SUPRA MAX>,to pianei kanonikotata,egathisto kai tous drivers tou..mexris stigmhs apsoga! Ospou arxizei i tragodia

mpeno internet kai meta apo ligo(1,5 wra peripou) os diamageias to modem svinei (svinei to lampaki tou)

peftei enoeite h grami kai mou vgazei sta windows to minima kernel error...Ok vgazo to usb kalodio to ksanavazo gia na ksanadiavasei to modem omos nekro to modem.Pataw restart frown.gif" border="0 edw arxizei i pragmatiki tragodia TO MITROO TON WINDOWS KATASTRAFIKE ena tetoio minima bgazei...oute logos na bootarei se windows kai perito na sas pw oti exasa 4GB mousikis apo to deytero partition kai alla tosa se programs!!!.To apotelesma htan na dimiourgithoun anarithita errors ston skliro!!!

Sto deutero partition ta xano ola,pou logika an htan na xaso dedomena tha eprepe na ta xasw ap to proto partition pou eixa egatesthmena ta windowsME...H egatastash twn windows egine 3 fores mesa se 3 meres,Evaza to modem embena internet ,esvine meta apo mia ora kai ta dedomena tou sklirou katastrefontan olosxeros.To modem paratirisa esvise etsi sto asxeto kai mia fora pou den eimoun sindedemenos net.

Exo dokimasei win98se win2000 kai ME to idio provlima.95% kata thn dikh mou ektimish to provlima prokaleite apo tin usb thira i apo to modem.Ti mporei na simbenei???Eina dinaton na katastrefontai ola ta dedomena tou sklirou apo ena modem???Kai tis 3 fores i diadikasia (katastrofhs)..htan panomiotiph.Otan den emplekete to modem epanalamvano to sistima leitourgei APSOGA!!!

Ta simperasmata pou bgazo einai ta eksis:

1)Asimvatotita tou Mainboard QDI Kudoz7A h esto kapia lathos rithmish sto bios(einai ola sto default pantos)

2)Na exo kapio IO???<p>3)Mipos na koitakso gia anavathimsh tou BIOS?<p>YG:To modem meta apo format kai epanegatastash ton windows leitourgei apopsga gia mia me 2 ores peripou kai meta svinei..h sinexeia anagrafete panw...<p>YG2:Epishs sto palio mou sistima me to idio modem den antimetopisa kapio sovaro provlima<p>An exete na protinete kapia lish h na kanete kapia parathrhsh tha to ektimousa aperiorista.

Δημοσ.

File ex_tep exw akrivws to idio modem kai antimetwpiza to idio provlima alla me mikroteres zimies shocked.gif" border="0 !!!!Egw den eixa apwleia dedomenwn...

Kai se mena svinei to modem kammia fora kai malista svinei panta otan thetw to PC se anamoni xwris na epanerxetai otan epanerxontai ta windows!!!Meta pou svinei auto pou kanw einai na allazw thura sto modem gia na xanaanpsei afou kai na to xanavalw sthn thura pou to eixa den exei apotelesma.Vevaia exw kai egw WinME.

Egw pantws sumperainw oti mallon stin diaxeirisi energeias tou modem apo to leitourgiko exaitias twn drivers.

Y.G Ma kala pws to kanes kai doulepse sta 2000?Me ti drivers?Sou douleuei kai se XP h den to exei dokimasei? confused.gif" border="0

Δημοσ.

Πρέπει να πρόκειτε για την πιο τραγική περίπτωση, του πιο τραγικού προβλήματος, του πιο τραγικού modem από τότε που ασχολούμε με το net...<p>Προσωπική συμβουλή; Πέτα το modem στο fleamarket όσο όσο και πάρε ένα serial, παλιό, κακό, ότι νά 'ναι! Καλύτερο θα σου βγεί...και εσωτερικό ακόμα! Ξέχνα τα όλα τα "θετικά" των εξωτερικών! <p>Το Supra USB είναι 99% των περιπτώσεων προβληματικό...κάποια ασυμβατότητα παίζει με το modem και την USB...δεν γίνεται αλλιώς...οι θύρες σου μάλλον δεν έχουν πρόβλημα αφού όλοι οι φίλοι και γνωστοί που λίγο έλειψε να το σπάσουν το modem λίγο αφού το αγόρασαν χρησιμοποιούν ποικιλία από mobos και άλλα USB περιφεριακά χωρίς πρόβλημα...<p>Οι οδηγοί δεν είναι καλοί σε κανένα λειτουργικό, ανοιγο-κλείνει όποτε θέλει, καλεί όποτε νά 'ναι...ΔΡΑΜΑ!<p>Imagine frown.gif" border="0

Δημοσ.

Milame gia tragiko modelo tis diamond...To modem anabosvine kai paliotera mono tou idios otan htan ta win se suspend mode alla pote den katestrefe ta dedomena tou sklirou...5 meres 5 format,h katastrofh ginete karmpon kathe fora...Douleuei to modem mia xara svinei meta apo kapia ora leitourgias sto asxeto..me anagazei na ksanampoutaro kai pane ta windows alla kai ta dedomena apo alla partitions...auto pou kolaei den to exo ksanadei pote mou!!!Aurio proi pao na parw ena esoteriko tis crypto me protokolo v92,auto pisteuo tha thn kanei tin douleia tou.Ante na do kai modem se winXP epitelous....<p>YG blush.gif" border="0 xi se Fleamarket alla se kado skoupidion tha to petakso!!

YG blush.gif" border="0 so gia liseis dokimasa ta panta grin.gif" border="0 rivers diafora leitourgika update bios ktl..alla epimenei smile.gif" border="0

Δημοσ.

redfire se win2000 exei vgalei kai episima i diamond drivers pseftodouleuei sindeesai diladi ....alla me arketa kolimata.Oso gia drivers auto pou exo paratirisei einai oti kathe neos driver tis diamond einai xeiroteros apo ton palio kai paei legontas.Paliotera eixa ena esoteriko tis diamond kahke ksafnika..genikos exei xalia modela.Oso pedia gia ton mitho oti ta eksoterika einai kalitera apo ta esoterika ksexaste to..Ta esoterika einai kai apodedigmena arketa pio grigora.Ekserounte korifaia modela opos US Robotics kai alla...

Δημοσ.

I poli tech blaptei ta pc's lolz<p>

Pantos ego nomizo oti ta serials modem einai 100% aksiopista kai na toniso oti den exo akoma kamia siskeui usb kai as exo parei new pc :><p>Ta usb opoion kai na rotiso ego exo problima o allos problima e as mou kapios oti den exei problima telos panton...<p> grin.gif" border="0

Δημοσ.

Εγώ έχω ΗΡ printer στη USB και δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα grin.gif" border="0 <p>Πάντως φίλε ex_tep έπεσες στην περίπτωση : αγόρασες ένα modem που σε κανέναν απ'όσους ξέρω δεν έχει δουλέψει καλά rolleyes.gif" border="0 <p>Αυτό που μάλλον συμβαίνει είναι ότι τραβάει πολύ ρεύμα με αποτέλεσμα να μην αφήνει αρκετό για τη motherboard και τα άλλα εξαρτήματα (εξαρτάται βέβαια και από το τροφοδοτικό που έχει ο καθένας) και έτσι αν πχ κάποια κρίσιμη στιγμή πέσει λίγο το ρεύμα στο δίσκο ή στη motherboard, χάνονται τα δεδομένα σου......πίκρα frown.gif" border="0 <p> cool.gif" border="0 cool.gif" border="0

Δημοσ.

Pedia to provlima entopisthke enmerh einai kapio conflict pou dimiourgeite apo modem kai skliro kata pasa pithanotita.Exo tora to esoteriko Zoomv92 kai winXP kai den exo antimetopisei kanena provlima mexris stigmis eutixos.Eimai sxedon vevaios oti to prob emfanizotan afou egrafa tous drivers apo to cd tis QDI gia ULTRA DMA ktl..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...