Φώτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ενας φίλος μου έδωσε εναν εξωτερικό σκληρό οπου μέσα εκτός των άλλων εχει και το Need for speed carbon. Αυτό που βλέπω οταν ανοίγω τον φάκελο με το παιχνίδι είναι 3 αρχεία. Το ενα γράφει ( NFSCARBON.B00 ). Το άλλο ( NFSCARBON.B6I ) και το τρίτο ( NFSCARBON.B6T ). Τι κάνω για να εγκαταστήσω το παιχνίδι.? Ευχαριστώ.
S2Katana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Υποθετω πως ειναι αντιγραμμενο ή κατι τετοιο, οποτε δεν ειναι συμβατο με τους κανονες του φορουμ να δινονται οδηγιες για τετοια ζητηματα...
Φώτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Εγω δεν είπα οτι είναι αντιγραμμένο.Δεν ξέρω τι είναι.Ειπα οτι μου το έδωσε ενας φίλος ο οποίος τώρα λείπει στο εξωτερικό και θα γυρίσει μετά απο ενα μήνα περίπου. Εγω θέλω να παίξω το παιχνίδι που μου έδωσαν και ζήτησα την βοήθειά σας.Εαν αυτό είναι παράνομο τότε τι να πω!!!
tsakonas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 ligo diskolo to vlepw na nai etsi installed k na xei mono afta ta arxeia....ti megethos exoun?
Φώτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Το πρώτο 2.049.216kb. To δεύτερο 2.097.152kb. Και το τρίτο 5kb.
S2Katana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Εγω δεν είπα οτι είναι αντιγραμμένο Ουτε εγω το ειπα.Υποθεσεις εκανα.:neutral:
tsakonas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 rofl!! ti na pw prwti fora to vlepw....... mipws einai ta isos afta? (leme twra) dokimases na tanoikseis me kana winrar,ultra iso klp?
sYn Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Το παιχνίδι είναι "back-up" σε μορφή blindwrite.Οπότε με το πιο νέο deamon tools το φορτώνεις σε ένα εικονικό δίσκο και τελειώνεις.Παίζει να χρειαστείς και το safedisk hider.
Φώτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 rofl!! ti na pw prwti fora to vlepw....... mipws einai ta isos afta? (leme twra) dokimases na tanoikseis me kana winrar,ultra iso klp? Οχι. Θα προσπαθήσω. Πάντως η όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη! Το παιχνίδι είναι "back-up" σε μορφή blindwrite.Οπότε με το πιο νέο deamon tools το φορτώνεις σε ένα εικονικό δίσκο και τελειώνεις.Παίζει να χρειαστείς και το safedisk hider. Επειδή είμαι άσχετος ποιό είναι το πιο νεο deamon tools και τι το safedisk hider?
sYn Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Tο Deamon Tools είναι ένα πρόγραμμα προσομοίωσης εικονικού CD/DVD ROM. Δηλαδή μπορείς να φτιάξεις ένα dvd-rom και να φορτώσεις το NFS:CARBON. Το βρίσκεις από εδώhttp://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=5 Τo Safedisk Hider σε βοηθά "κρύβοντας" την προστασία του παιχνιδιού. Βρες το στο google.
christosfl Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 katevase to daemon tools(kane search se google) kai kane to mount. kai 8a doulepsei kanonika
6600gt Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Βρε παιδιά τι γίνεται δίνετε οδηγίες για το πως θα παίξει το αντιγραμμένο game??:twisted: Μα καλά τους κανόνες που υποτίθεται τους έχετε διαβάσει δεν τους σέβεστε καθολού? Μετά θα φταίει ο admin πάλι...
S2Katana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Βρε παιδιά τι γίνεται δίνετε οδηγίες για το πως θα παίξει το αντιγραμμένο game??:twisted: Μα καλά τους κανόνες που υποτίθεται τους έχετε διαβάσει δεν τους σέβεστε καθολού? Μετά θα φταίει ο admin πάλι... Εγω το ειπα και παλι κακος εγινα...:-?
Φώτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Βρε παιδιά τι γίνεται δίνετε οδηγίες για το πως θα παίξει το αντιγραμμένο game??:twisted: Μα καλά τους κανόνες που υποτίθεται τους έχετε διαβάσει δεν τους σέβεστε καθολού? Μετά θα φταίει ο admin πάλι... Επειδή λέγονται διάφορα επικοινώνησα με το φιλαράκι στο εξωτερικό και σας πληροφορώ οτι το παιχνίδι το έχει κάνει αντίγραφο ασφαλείας απο το γνήσιο που το είχε αγοράσει.Οπότε δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα ως προς την αντιγραφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.