gladiator_21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής μιας και δεν σκαμπάζω πολλά απο κινητά, είμαι πρωτοετής φοιτητής στη νομική αθήνας και εχω παρατηρήσει το εξής περίεργο φαινόμενο με τα κινητά. 'Οταν μπαίνουμε στο κτίρο μέσα της σχολής δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ σήμα από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εταιρεία κινητής. Όλα τα κινητά γράφουν "εκτος λήψης". Και θα θελα να ρωτήσω Είναι δυνατόν να μην υπάρχει καθόλου σήμα μέσα στο κτίριο? Να σημειωθεί οτι τον Οκτώβριο είχε σημα και φυσικά ήταν full μιας και η σχολή βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Είναι δυνατό δλδ κάποιος να "αφαιρέσει" το δίκτυο σε κάποιο συγκεκριμένο χωρο με κάποιο τρόπο (πχ στη σχολή φοβούνται τη χρησιμοποίηση των κινητών στις εξετάσεις, οπότε το να μην υπάρχει σήμα είναι κάτι που το θέλουν οι καθηγητές κλπ) ή είναι αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο? Επίσης να σημειωθεί οτι με το που βγαίνεις απο τη σχολή το σήμα επανέρχεται στο full. Έυχαριστώ εκ των προτέρων!
asmilon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Εχει ακουστει πως στην Νομικη εχουν μπει jammers που μπλοκαρουν καθε σημα κινητης... Αντιστοιχο συστημα εχει μπει και στην Βουλη... PS Αλλη φορα καλυτερα να δινεις πιο επεξηγηματικους τιτλους, ωστε αν καποιος στο μελλον εχει αναλογη απορια να μην ψαχνει στα τυφλα ;-)
gladiator_21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Εχει ακουστει πως στην Νομικη εχουν μπει jammers που μπλοκαρουν καθε σημα κινητης... Αντιστοιχο συστημα εχει μπει και στην Βουλη... PS Αλλη φορα καλυτερα να δινεις πιο επεξηγηματικους τιτλους, ωστε αν καποιος στο μελλον εχει αναλογη απορια να μην ψαχνει στα τυφλα ;-) Απίστευτα πράγματα... ωστε είναι δυνατόν να μπλοκάρουν τα σηματα ε...? Να δω τι άλλο θα ακούσω για αυτή τη σχολή...! ΟΚ φίλε έγινε ευχαριστώ, και άλλη φορά θα είμαι πιο συγκεκριμένος στον τίτλο! Τα λέμε :smile:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.