Johnnie Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2002 Θα ήθελα τη γνώμη σας στο παρακάτω πρόβλημα :<p>Έχω ένα εσωτερικό modem Zoom v92 στο σπίτι και ένα ακριβώς ίδιο στη δουλειά.<p>Συνδέομαι πχ από το σπίτι στο pc της δουλειάς και η σύνδεση είναι πάντα στα 33.600bps ένω το πρωτόκολλο v92 υποστηρίζει αποστολή δεδομένων μέχρι 48.000bps (για λήψη φυσικά 56.000). Οι ρυθμίσεις είναι και στα δύο modems ίδιες και η ανίχνευση της ταχύτητας και του πρωτόκολου επικοινωνίας στο αυτόματο.<p>Εδώ να πω ότι το modem της δουλειάς είναι πάνω σε γραμμή που είναι συνδεδεμένη με τηλεφωνικό κέντρο και τα OS των PC είναι Win98SE.<p>Mήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει ?<p>Μήπως επειδή στη δουλειά είναι πάνω στο τηλεφ. κέντρο ? Όταν όμως συνδέομαι στην ΟΤΕnet πιάνει κανονικές ταχύτητες (πχ 46.000bps)...
spock Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Φίλε Johnnie (be good?), πρέπει να σε πληροφορήσω ότι η αποστολή δεδομένων με ταχύτητες άνω των 33,6kbps είναι αποκλειστικό προνόμιο των επαγγελματικών modems, τα οποία χρησιμοποιούν οι internet providers, και τα οποία διαφέρουν ριζικά απο τα απλά "όικιακά" modems. Η διαφορά έγκειται στην ισχύ σήματος αποστολής που μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Τα απλά modems μπορούν να στείλουν δεδομένα με μεγαλύτερες ταχύτητες μόνο αν υπάρχει "επαγγελματικό" modem στην άλλη άκρη της γραμμής. Μεταξύ δύο απλών "οικιακών" modems, η ταχύτητα είναι καταδικασμένη να έρπει στα 33,6kbps, δηλαδή στο πρωτόκολλο V.34 . Ελπίζω να βοήθησα.<p>[ 01-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: spock ]</p>
HdkiLLeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Kai na siblirosw kai egw oti enas poly simadikos paragodas einai i poiotita twn gramwn sindesis kathos episeis kai tis kalwdiosis poy xrisimopoieitai ekei.
Johnnie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Σας ευχαριστώ φίλοι μου που μου ξεκαθαρίσατε τα πράγματα Είχα την εντύπωση ότι με ν92 θα μπορούσα να πετύχω σύνδεση μεγαλύτερη από 33600 bps. Προφανώς έκανα λάθος <p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.