Προς το περιεχόμενο

to cd-wr efage ban

lougros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paides vohtheia to recorder mou exei faei fiasko: Diladi, prospathousa na kapsw ena cd kai afou to ekana restart, giati kolise panw sto procedure. Omws de kserw pws to cd-rw (markas Ricoh 16X10X32 modelo MP7163A) kolise kai edixne oti synaixeia exei signal kai episis eixe yperskelisei to dvd drive me apotelesma na mi vlepei katholou cd-rom sto devic manager.

Telika to cd-rw exei faei ban kai de kserw pws na to ftiaksw mias kai eimai Glasgow kai to pc to agorasa Athina kai oles oi eggyhseis den tis exw edw.

Akoma otan syndew mono to power supply, to lampaki pali fwtizei alla den anoigei to drive (etsi kai allios den noige afotou eixe kolisei).

Lads help me

[email protected]

Δημοσ.

Dhladh twra to cdaki einai mesa? An nai kai den mporeis na to bgaleis, kapou apo mprosta sthn maska tou cd exe mia mikri trypoula, xwse mesa ena mikra syrmataki (anoikse ena syndethra) kai pieseto mesa, logika to portaki tou cd 8a apasfalizei kai 8a bgaleis to cd apo mesa. Meta Reboot...

An twra to ebgales kai pali kanei paparies h syskeuh sou tote apo to device manager, kathrghse thn syskeuh kai meta to reboot asto na tis brei ksana mones tous...

Genika, gia na dokimaseis thn periptwsei na exei xalasei h syskeyh (api8ano alla den ksereis...) kane restart me mia floppy boot disk apo win 98 h Me kai afou epilekseis na fortwsei cd drivers tote dokimase an paizei (diaxeirizete)kapoio cdaki. Logika 8a prepei, an oxi perastika...

An ola pane OK pes mas..<p>The Mentor

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...