zaskar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει πως μπορώ να φύγω από την κατάσταση ανάκτησης διεύθυνσης δικτύου; Αυτό το πράγμα μου καθυστερεί αφάνταστα το PC μου. Είναι κάτι που μου προέκυψε και δεν ξέρω από πού. Λέτε να είναι κανένας ιός;
gtsamis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δώσε static IPs στα μηχανήματά σου... Η ανάκτηση διεύθυνσης δικτύου γίνεται όταν έχεις ρύθμιση για αυτόματη εκχώρηση διεύθυνσης IP είτε από τα Windows είτε από κάποιον DHCP Server.
mixam4e Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ρε παιδια εγω εχω ενα προβλημα....Εχω εναν υπολογιστη που ειναι συνδεμενος με ρουτερ...Χτες το αναψα και δεν ειχε ιντερνετ και εγραφε εκει κατω ανακτηση διευθυνσης δικτυου και παρεμενε ετσι....Ομως, εχω και ενα λαπ τοπ και πιανω ιντερνετ ασυρματα απο το ιδιο μου το ρουτερ και δουλευει μια χαρα....Καπιος βοηθεια!!!!
anger Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Ρε παιδια εγω εχω ενα προβλημα....Εχω εναν υπολογιστη που ειναι συνδεμενος με ρουτερ...Χτες το αναψα και δεν ειχε ιντερνετ και εγραφε εκει κατω ανακτηση διευθυνσης δικτυου και παρεμενε ετσι....Ομως, εχω και ενα λαπ τοπ και πιανω ιντερνετ ασυρματα απο το ιδιο μου το ρουτερ και δουλευει μια χαρα....Καπιος βοηθεια!!!! Όπως είπε και gtsamis βάλε static ip και στα δύο pc. Άν το router έχει διεύθυνσή πχ 10.0.0.1 (βλέπεις την ip αν απο τον Η/Υ σε command line γράψεις ipconfig ,τότε η πρώτη ip που εμφανίζεται είναι του υπολογ. η άλλη ,προεπιλεγμένη ή default είναι του router),τότε στον υπολογιστη πάς ιδιότητες δικτύου και στη κάρτα δικτύου (ασύρματη laptop,ενσύρματη σταθ.υπολ.),κάνεις δεξί κλικ και πάς ιδιότητες και στο παραθυρο που ανοίγει κάνεις διπλό κλικ στο TCP/IPv4.Στην πρώτη ip βάζεις μία για το σταθ.υπολογιστη πχ.10.0.0.2,και στο laptop 10.0.0.3 ,μάσκα υποδικτυου 255.255.255.0 και στην προεπιλεγμένη ip την ip του router καί στα δύο pc πχ 10.0.0.1.κάνεις ένα restart και είσαι κανονικά ΟΚ.!
iak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα, έχω το ίδιο πρόβλημα με τον mixam4e αλλά δεν βρίσκω καμία λύση, Δοκίμασα να βάλω static ip αλλά δεν μου δείχνει την ip του υπολογιστή μου, μου βγάζει ακαταλαβίστικα
ipduh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 δοκιμάστε αυτό που είπε ο gtsamis και ο anger στατική IP σημαίνει μόνιμη διευθυνση IP ( αμφιβαλω ότι θα έχετε το gateway σας στο 10.0.0.1 και θα χρειαστήτε διεύθυνση στο https://ipduh.com/ip/cidr/?10.0.0.0/8 ... μάλλον θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε διευθύνσεις στο http://ipduh.com/ip/...?192.168.0.0/24 ) ίσως με ένα > route /PRINT να δείτε το gateway ( το router ) σας και να δείτε τι διευθύνσεις να χρησιμοποιήσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα