geioannou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 μπορω τον σκληρο μου να το κανω απο C: σε F: ??? εχω παει στη διαχειρισει δισκων τον ΧΡ αλλα δεν με αφηνει ?????
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Το boot partition δεν θα σε αφήσει να το αλλάξεις. Τα υπόλοιπα ναι. Το boot partition όχι.
geioannou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 αυτο συμαινει οτι το ονομα του boot partition διαμορφωνετε μονο κατα την εγκατασταση του λειτουργικου??
Sorath Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Και να συμπληρώσω ότι ούτε καν να προσπαθήσεις να το κάνεις με 3rd party προγράμματα όπως πχ. Partition Magic κτλ. Θα καταρεύσει το σύμπαν! Απλά, δεν γίνεται!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 αυτο συμαινει οτι το ονομα του boot partition διαμορφωνετε μονο κατα την εγκατασταση του λειτουργικου?? Αυτό σημαίνει ότι η τοποθεσία του boot partition καθορίζεται κατά την εγκατάσταση. Έχω την εντύπωση τα Windows σου επιτρέπουν να τα εγκαταστήσεις όπου επιθυμείς (C, D, E κλπ). Μετά όμως, πάπαλα.
a123xxsp Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 για πες μας τον λόγο που θες να το κάνεις μπας και υπάρχει κάποια άλλη λύση...
fragment_ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 koita logo microsoft na min iparxi diskos c: den ginetai! twra ama isoun pepiramenos tha sou elega pos na gini o c: f:. ap tin alli kai na to kanes afto kapios allos tha prepi na gini c:.
alkisg Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Windows 2000/XP/Vista χωρίς C: γίνεται. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι: Κάνεις την εγκατάσταση στο δεύτερο partition, οπότε το system partition είναι το D: Μετά αλλάζεις το C: σε F: και έτοιμος. Αλλά γιατί να το κάνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.