patrickdrd Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Καλημέρα! Ξέρετε κανένα site να στείλω λουλούδια και να πληρώσω με paypal; Είδα το flowermania και το interflora, αλλά έχουν πληρωμή μόνο με πιστωτική (δεν τους εμπιστεύομαι) ή με κατάθεση (που να τρέχεις τώρα...). Ξέρει κανείς κανένα; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
cosmos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Πετάξου ρε συ σε ένα interflora στην γειτονιά σου.Βλέπεις εκεί τι θα στείλεις και το πληρώνεις εκεί.Τι πιο απλό?
patrickdrd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Τελικά πέρασα από ένα ανθοπωλείο της γειτονιάς της και της τα στειλα από εκεί...
cosmos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 λοοοοοολ για τόοοσο μακριά μιλάγαμε ε???εγώ νόμιζα εξωτερικό ρε συ!!!!.....ε δεν ανέβαινες και πάνω να πιεις και ένα καφεδάκι??!!!!
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως το interflora είναι πολύ αξιόλογο και αξιόπιστο. Όσες φορές το χρησιμοποίησα δεν είχα κανένα πρόβλημα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Το μόνο κακό είναι ότι όταν στέλνεις λουλούδια μέσω net, γράφει ο υπάλληλος χειρόγραφα το δικό σου μήνυμα. Που δεν είμαι απαραίτητα κακό, αν έχεις το δικό μου γραφικό χαρακτήρα βέβαια.
patrickdrd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Χαχαχα!!! Βασικά εγώ μένω Ν. Ηράκλειο, εκείνη Χαϊδάρι, πέρασα, κανόνισα την αποστολή και την πήρα για έξοδο... (τα είδε την άλλη μέρα το πρωί γιατί την είχα... κλέψει και το βράδυ!) για να γίνει... έκπληξη μωρέ!
cosmos000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ρε αλήτη με την αδερφή μου???Και ψάχναμε να την βρούμε σπίτι και βρήκαμε μόνο κάτι λουλούδια?????? χαχαχαχαχαχαχαχαχ
patrickdrd Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΚΑΡΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Είσαι απίστευτος φιλαράκι!
Gigenis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Το μόνο κακό είναι ότι όταν στέλνεις λουλούδια μέσω net, γράφει ο υπάλληλος χειρόγραφα το δικό σου μήνυμα. Που δεν είμαι απαραίτητα κακό, αν έχεις το δικό μου γραφικό χαρακτήρα βέβαια. Στο http://www.flowernet.gr το μήνυμα δεν το γράφουν χειρόγραφα αλλά το τυπώνουν πάνω σε καρτούλα που διαλέγεις. Και μέχρι στιγμής είναι ασφαλές μέσω πιστωτικής.
punky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 thanx Gigenis. Θα το έχω στο νου μου. Έτσι κι αλλιώς αυτά που γράφω είναι εντελώς κουκουρούκου. Συχνά με ανησυχεί το γεγονός ότι μου αρέσουν οι γυναίκες, που τους ταιριάζουν όσα τους γράφω.
patrickdrd Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Ρε σεις, ξεφύγαμε λίγο... Εγώ ρώτησα αν ξέρει κανείς site για να πληρώσω με paypal... Ξέρετε κανένα;
2arkoudi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Pantos apo elliniko den exo akousi i dei kati otan to epsaxna
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.