Προς το περιεχόμενο

2 videakia mesa se ena dvd

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia na sas po akrivo ti thelo na kano ...exo 2 dvd pou to kathena dvd exei 1 video se morfi dvd kai thelo na ta enoso auta ta dio video se ena kai na ta grapso se ena dvd gia na ta do se mia feta dvd player...an ta kano prota me to gordian not kai meta me to winavi mporo na ta enoso>>>??? kai na ginoun ena???

Δημοσ.

Αφού τα video σου έχουν τη μορφή του DVD και θες να τα ενώσεις, αφαιρώντας ίσως και κάποιες σκηνές και ίσως να θελήσεις να προσθέσεις chapters και menu.

Χρησιμοποίησε το TMPEGEnc DVD Author.

Δημοσ.

den thelo na sviso kamia skinh i na kopso apla thelo auta ta dio dvd thelo na ta kano ena dvd se ena arxeio kai na mporoun na paizoun se feta dvd...pia diadikasia prepi na akoloythiso???oso afora ta programata

mipos prota na ekana ta dvd video me to dvdshrink kaimeta na ta ekana me to convertx to dvd????

eyxaristo kai pali

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα!

Εγώ έχω κατεβάσει μια ταινία και είναι χωρισμένη σε 2 ξεχωριστά αρχεία avi. Θέλω και εγά να τα ενώσω για να φτιάξω dvd. Τους υπότιτλους κλπ έχω καταλάβει πως να τα φτιάξω. Απλά αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει το καταλληλότερο πρόγραμμα για τη δουλειά αυτή, όπως επίσης ένα πρόγραμμα για να φτιάξω menu στο dvd!

Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να τοποθέτησα το Post μου στη σωστή τοπολογία...

Δημοσ.
Καλησπέρα και απο μένα!

Εγώ έχω κατεβάσει μια ταινία και είναι χωρισμένη σε 2 ξεχωριστά αρχεία avi. Θέλω και εγά να τα ενώσω για να φτιάξω dvd. Τους υπότιτλους κλπ έχω καταλάβει πως να τα φτιάξω. Απλά αν μπορεί κάποιος να μου προτείνει το καταλληλότερο πρόγραμμα για τη δουλειά αυτή, όπως επίσης ένα πρόγραμμα για να φτιάξω menu στο dvd!

Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να τοποθέτησα το Post μου στη σωστή τοπολογία...

Καλωσόρισες hmmymathhs στο insomnia. Καλό θα είναι πριν ρωτήσουμε οτιδήποτε που μας ενδιαφέρει (σε οποιοδήποτε forum) να κάνουμε μια αναζήτηση πάνω στο θέμα που μας ενδιαφέρει για να αποφεύγουμε τις συνεχείς "ερωτησοαπαντήσεις" πάνω στο ίδιο ακριβώς θέμα, γεμίζοντας το forum με ίδια πράγματα.

Σε μια απλή αναζήτηση βάζοντας τις λέξεις: "ένωση avi" θα σου βγάλει 43 αποτελέσματα που σχετίζονται με το ερώτημά σου.

Δες εδώ: ένωση avi

Και αν προκύψει οποιοδήποτε απορία εδώ είμαστε. Φιλικά KasteL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...