Προς το περιεχόμενο

Πως θα ξεκλειδώσω θύρα USB; (flash)

koufaloni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετοπίζω το εξής προβλημα,

Οτάν αντιγράφω ενα αρχείο στο φλασακι μου βγάζει το εξής μηνυμα:

Δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη του αρχειου τάδε. Δέν επιτρέπετε η πρόσβαση.

Βεβαιωθειτε οτι ο δίσκος δεν ειναι γεμάτος. ¨οτι δεν έχει προστασία εγγραφής και ότι το αρχείο δεν χρησιμοποιειται αυτη την στιγμη.

Το φλασακι το βλέπω σαν συσκευη να λειτουργει κανονικα.Δέν περιέχει κανένα αρχείο. Λειτουργει σε όλους τους άλλους υπολογιστες και επίσης βγάζει τα ίδια μηνυματα όταν βαζω αλλα φλασάκια στον ιδιο υπολογιστη.

Επειδη λοιπον όλα οδηγουν στο οτι ο admin μου εχει κλειδώσει το φλασακι μου, αναζητώ τρόπο να κάνω την δουλειά μου. Πώς μπορώ να το ξεκλειδώσω γιατί έχουν σπάσει τα νέυρα μου εδω και λίγες μέρες.

Η λύση να του το πω ναρθει να το ξεκλειδώσει απορριπτεται διότι τον ενημέρωσα δυο φορές και πάντα είχε τρομερή δουλειά και τέλος πάντων μουδωσε να καταλάβω να μάθω να εργαζομαι χωρίς φλασακι και μου πρωτεινε να χρησιμοποιήσω δισκέτα...

Χρησιμοποιω win xp

Thnx

ΥΓ Είχα διαβάσει παλια ότι αυτο το κόλπο το κανουν και σε ιντερνετ καφε και καποιος είχε προτεινει λυση. Ελπίζω να υπάρχει λύση και στο προβλημά μου

Δημοσ.

τίποτα; κανείς;

Ξέρεις κάποιος αν υπάρχει όντως η δυνατότητα να κλειδωθεί η χρηση της θυρας USB η ρωτάω χαζομάρες.

Δεν είμαι και ο πλέον σχετικός

Δημοσ.

εδω εχει οδηγιες για το πως να κλειδωσεις το port http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;823732

αν θυμαμαι καλά αντι για την τιμη 4 που θα δεις εσυ στο τελευταίο step, πρέπει να βάλεις 3, και θα ανοίξει.

Αυτι ισχύει μονο αν στα εχει κλειδώσει, αν δηλαδή δεν φταίει η registy αλλά το stick σου τότε δεν αλλάζει κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...