koufaloni Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Αντιμετοπίζω το εξής προβλημα, Οτάν αντιγράφω ενα αρχείο στο φλασακι μου βγάζει το εξής μηνυμα: Δεν ειναι δυνατη η αντιγραφη του αρχειου τάδε. Δέν επιτρέπετε η πρόσβαση. Βεβαιωθειτε οτι ο δίσκος δεν ειναι γεμάτος. ¨οτι δεν έχει προστασία εγγραφής και ότι το αρχείο δεν χρησιμοποιειται αυτη την στιγμη. Το φλασακι το βλέπω σαν συσκευη να λειτουργει κανονικα.Δέν περιέχει κανένα αρχείο. Λειτουργει σε όλους τους άλλους υπολογιστες και επίσης βγάζει τα ίδια μηνυματα όταν βαζω αλλα φλασάκια στον ιδιο υπολογιστη. Επειδη λοιπον όλα οδηγουν στο οτι ο admin μου εχει κλειδώσει το φλασακι μου, αναζητώ τρόπο να κάνω την δουλειά μου. Πώς μπορώ να το ξεκλειδώσω γιατί έχουν σπάσει τα νέυρα μου εδω και λίγες μέρες. Η λύση να του το πω ναρθει να το ξεκλειδώσει απορριπτεται διότι τον ενημέρωσα δυο φορές και πάντα είχε τρομερή δουλειά και τέλος πάντων μουδωσε να καταλάβω να μάθω να εργαζομαι χωρίς φλασακι και μου πρωτεινε να χρησιμοποιήσω δισκέτα... Χρησιμοποιω win xp Thnx ΥΓ Είχα διαβάσει παλια ότι αυτο το κόλπο το κανουν και σε ιντερνετ καφε και καποιος είχε προτεινει λυση. Ελπίζω να υπάρχει λύση και στο προβλημά μου
koufaloni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 τίποτα; κανείς; Ξέρεις κάποιος αν υπάρχει όντως η δυνατότητα να κλειδωθεί η χρηση της θυρας USB η ρωτάω χαζομάρες. Δεν είμαι και ο πλέον σχετικός
tech25 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 To mixanima profanos exei xp sp2, pou yparxei dynatotita apo group policy na kaneis read-only ta usb removable drives.
tech25 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μπορεις να το ανοιξεις απο την registry,αλλα νομιζω οτι πρεπει να εχεις administrative rights.
christos. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Re File To Flash Exei Ena Koumpi Me Louketo Sto Plaei Gyrnma To Alios Kai Grafei Ayto Epatha Kai Ego
polaki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 εδω εχει οδηγιες για το πως να κλειδωσεις το port http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;823732 αν θυμαμαι καλά αντι για την τιμη 4 που θα δεις εσυ στο τελευταίο step, πρέπει να βάλεις 3, και θα ανοίξει. Αυτι ισχύει μονο αν στα εχει κλειδώσει, αν δηλαδή δεν φταίει η registy αλλά το stick σου τότε δεν αλλάζει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.