giannakis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 πριν λίγο έγινε το εξής περίεργο κατέβηκαν αυτόματα ενημερώσεις των windows,έκανα εγκατάσταση και μόλις μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση του υπολογιστή,πάτησα επανεκκίνηση τώρα το θέμα είναι ότι μόλις ξεκίνησε το μπουταρισμα μετά την αρχική οθόνη των χρ(loading) έκανε αυτόματα επανεκκίνηση από την αρχή(δεν δεχόταν να μπει στα windows) έπειτα βγήκε η οθόνη η κλασική με τις επιλογές για safe mode,κανονική λειτουργία,τελευταίες ασφαλείς ρυθμίσεις που λειτουργούσαν κτλ έκανε το ίδιο πρόβλημα με όλες εκτος της ασφαλής λειτουργίας με δίκτυο(bootare κανονικα εκει) εκεί το μονο που έκανα είναι ένα registry fix μέσω advanced system optimizer και απλά επανεκινησα το pc το pc μπουταρε κανονικά(full mode) χωρίς πρόβλημα,δε ξέρω καν αν έπαιξε ρολο το registry fix το θέμα είναι πως δε ξέρω γιατί μπορεί να συνέβη αυτό και θα ήθελα να μου πείτε όσοι γνωρίζετε τι πρέπει να κοιτάξω κτλ(μήπως έχει παιχτεί κάποιο σφαλμα στο λειτουργικό ή σε drivers or smth) και το τι μπορεί να παίχτηκε γενικά δλδ (μήπως πρέπει να απεγκαταστισω τις τελευταίες ενημερώσεις και αν ναι πως κτλ) thanx in advance
giannakis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 το πρόβλημα υπάρχει ακόμα τελικά δοκίμασα να κάνω restart για δοκιμη και έκανε τα ίδια 3 φορες αφού αποφάσισε να bootarei την τεταρτη από τις last known configurations πείτε μου please πως μπορώ να κάνω uninstall τις χτεσινές ενημερώσεις και να τις ξανακάνω μετά manual γιατί στάνταρ παίχτηκε μαλ**ια εκεί (ίσως φταίει ότι ταυτόχρονα έτρεχε scheluded scan του nod)
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 mpaineis se safe mode kai kaneis epanafora...
giannakis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 system restore?κάθε φορα που έτυχε να το χρησιμοποιήσω πάντα μου μεγάλωνε το πρόβλημα αντί να το λύσει
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 den nomizw na yparxei allh lysh,ektos ki an protimas na kaneis apegkatastash tis teleytaies enhmerwseis pou den nomizw na katafereis na vreis poia ap'oles egine teleytaia klp,poia ekane th zhmia...
giannakis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 το έκανα και δουλεύει άλλωστε 3 ήταν οι πρόσφατες το θέμα είναι ότι δε θέλω να μην τις έχω περασμένες
PATRINOS06 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 το έκανα και δουλεύει άλλωστε 3 ήταν οι πρόσφατες το θέμα είναι ότι δε θέλω να μην τις έχω περασμένες koita den nomizw gia treis enhmerwseis na xathike o kosmos,xwris parexhghsh....an milame gia spasmena win omws tote den mporei na se voithisei kapoios dystyxws...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.