tractioner Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Εχω παρει σημα απο τον υπολογιστη μεσω της καρτας γραφικων (nvidia geforce 6200) απο την εξοδο s video, για να προβαλω οτι εχω στην οθονη pc, στην τηλεoραση μου κ εχω τα εξης προβληματα. α)Ολα στην οθονη τις τηλεορασης μου αντικατοπτριζονται κανονικα εκτος απο τις ταινιες dvd. Δηλαδη οταν κανω αναπαραγωγη π.χ με το power dvd μια ταινια στην οθονη τις τηλεορασης δεν απαραγεται εικονα αλλα μονο ηχος, και στο πλαισιο του player βγαινει μονο μαυριλα! Σημειωση-τα βιντεακια μικρης αναλυσης π.χ. απο κινητο φαινονται κανονικα! β)Οταν εχω την οθονη μου σε αναλυση 1280Χ960 αντικατοπτρηζετε στην τηλεοραση η οθονη αλλα κοβετε απο παντου.Βεβαια οταν επιλεξω μικροτερη αναλυση ολα ειναι κανονικα.Μπορω να εχω στην μεγαλη αναλυση εμθανηση ολης τις επιφανειας η ειναι αδυνατο?? ευχαριστω.
rallis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Το πρόβλημά σου φίλε μου είναι στην ανάλυση της τηλεόρασης.Τι μοντέλο είναι?Αν είναι καμιά παλιά σηκώνει ανάλυση vga 640*480 οπότε καταλαβαίνεις οτι απέχει πολύ από το 1280*960!Πρίν παίξεις οποιαδήποτε ταινία δοκίμασε απο τις ρυθμίσεις να μειώσεις την ανάλυση της οθόνης σου σε πχ 800*600 και πες μας τι εγινε.Τα παραπάνω ισχύουν και για τα δύο προβλήματά σου.
tractioner Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Η τηλεοραση μου ειναι πραγματι παλια δεν ξερω τι αναλυσεις προσφερει αλλα ξερω οτι ειναι 100hz. Δοκιμασα την αναλυση που αναφερεις, κ παλι τα ιδια. Βεβαια μπορω με αυτην την αναλυση οπως προ ειπα να βλεπω ολη την επιφανεια εργασιας, απλα ρωτησα αν γινεται να το εχω κ στην μεγαλη αναλυση να φαινεται ολοκληρη. Γιατι ομως δεν μπορω να εχω αναπαραγωγη dvd? καποιος τροπος θα υπαρχει. Γιατι δηλαδη απο την απλη φετα dvd προβαλεται. Αν το pc στελει δηλαδη υψηλοτερης αναλυσης σημα αυτο ειναι κατανοιτο, αλλα δεν γινετε αυτο να αλλαξει ως ρυθμηση κ να στελνει μικροτερης αναλυσης σημα? Τελος μηπως παιζει κ ρολο οτι πηρα απο την καρτα γραφικων το σημα απο την εξοδο s video κ την μετατρεπω με ανταπτωρα σε rca?
rallis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δεν νομίζω να φταίει ο αντάπτορας.Μάλλον το πρόγραμμα φταίει.Ίσως to power dvd να έχει σαν default ανάλυση μια υψηλότερη από αυτή που μπορεί να απεικονίσει η τηλεόρασή σου.Για δοκίμασε με κανένα άλλο πρόγραμμα να δείς τις ταινίες σου πχ superdvdplayer και πες μας.Λογικά αφού κατάφερες να φαίνεται κανονικά η επιφάνεια εργασίας θα λυθεί και το πρόβλημα με τις ταινίες.
tractioner Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Φιλε rallis το προβλημα εντοπιζεται σε ολα τα players. Hπαρχει καποια συγκεκριμενη ρυθμιση? κ αν ναι πως γινεται, το γνωριζεις?
tractioner Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Σε αυτη εδω την καρτελα μου παρουσιαζεται η ρυθμηση μονο στα 60 hrz. Mου ειπαν οτι αν αλλαξω την ρυθμιση σε λιγοτερα hrz το προβλημα θα λυθει, αλλα εδω μου βγαζει μονο τα 60 hrz. Ξερει κανεις να μου πει πως πειραζεις τα hrz σε αυτη την ρυθμιση
rallis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Πόσο ακόμα να την μειώσεις την ανάλυση?Πιό κάτω από τα 60Hz?Τι θα βλέπεις μετά -ενα τρέμουλο?Μπορεί ενδεχομένως να φτιάξει η κατάσταση αλλά αυτό που θα βγεί δεν ξέρω αν θα βλέπεται.... Δεν ξέρω τι άλλο να πω ρε γαμ...Λογικά το πρόβλημα είναι θέμα software γιατι το desktop το παρουσιάζει κανονικά-στις ταινίες κολλάει.Δυστυχώς δε πάει κάπου αλλού το μυαλό μου.Καμιά πρόταση κανένας άλλος?Ξέρεις μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό και να μην περνάει από το μυαλό μας.Πάντως αν μπορείς δοκίμασε το και σε καμία άλλη τηλεόραση μήπως λυθεί το πρόβλημα από μόνο του.
netcrawler Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Nomizo oti exei na kanei me macrovision protection. ta dvd pou pas na paikseis einai original? borei na kano kai lathos paei kairos pou eixa antimetopisei to idio provlima.
tractioner Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Nomizo oti exei na kanei me macrovision protection. ta dvd pou pas na paikseis einai original? borei na kano kai lathos paei kairos pou eixa antimetopisei to idio provlima. Δεν παιζει τετοιο ζητημα,εδω τα βιντεακια απο την φωτογραφικη μου μηχανη δεν τα προβαλει (sony cyber shot).καπου αλλου ειναι το προβλημα κ δεν το βρησκω κ εχω φρικαρει!!! Τα i tunes βιντεακια μικρης αναλυσης τα διχνει ομως. Ας βοηθησει οποιος μπορει.ΗΕLP:confused: :confused:
tractioner Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Οπως προ ειπα η καρτα μου ειναι nvidia geforce 6200.Moυ ειπαν οτι αν κατεβασω καινουριους drivers θα εχω ποιο πολλες λειτουργειες. Στο site τις nvidia http://www.nvidia.com/page/home.html που θα βρω αυτους τους drivers? K οταν θα τους εγκαταστησω πρεπει πρωτα να κανω απεγκατασταση τους παλιους?
rallis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Οπως προ ειπα η καρτα μου ειναι nvidia geforce 6200.Moυ ειπαν οτι αν κατεβασω καινουριους drivers θα εχω ποιο πολλες λειτουργειες. Στο site τις nvidia http://www.nvidia.com/page/home.html που θα βρω αυτους τους drivers? K οταν θα τους εγκαταστησω πρεπει πρωτα να κανω απεγκατασταση τους παλιους? Τους drivers θα τους βρείς εδώ.Εσύ επέλεξε geforce and tnt2 και μετά windows xp.Οχι δεν χρειάζεται να βγάλεις τους παλιούς.Περνάς τους καινούριους ''από πάνω''.
tractioner Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Rallis χιλια ευχαριστω :-D το προβλημα λυθηκε με τους νεους drivers τις nvidia.Μου εβγαλε εναν πινακα με επιπλεον επιλογες για την προβολη στην τηλεοραση!Αυτον εδω.... Τωρα βεβαια αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα με τον ηχο που ειναι καπως χαμηλος.Πιστευω να βρω ακρη με τις ρυθμισεις. ΤΗΑΝΧ!!! :-D
rallis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Γι αυτό μου την δίνουν αυτά τα παλιομηχανήματα....Παιδεύεσαι,ψάχνεις την λύση σε χίλιους δυό παράγοντες και τελικά είναι το πιό απλό πράγμα που μπορείς να σκεφτείς! Αφου τη βρήκαμε τη λύση μπράβο μας :-D .Αντε καλη συνέχεια!
activex Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 mia mikri paratirisi genikotera epidi kapou ypothike...MIN piramatizeste apeuthias me megales analisis se palies thleorasis THA tis kapsete kai tha trexete...
tractioner Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2006 mia mikri paratirisi genikotera epidi kapou ypothike...MIN piramatizeste apeuthias me megales analisis se palies thleorasis THA tis kapsete kai tha trexete... Aληθευει αυτο?? Γιατι εγω οντος δουλευω αναλυσεις στην τηλεοραση μου που ειναι παλια τις ταξεως 1280Χ960.Λες οτι μπορει να υπαρξει προβλημα? Bεβαια εμενα με ενδιαφερει η απεικονινηση των video οποτε εκει εχεις την αλαλυση της εκαστοτε ταινιας.Αυτο δεν ξερω αν αποτελει προβλημα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.