gregdais Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 hlapatsa exeis ip 4300??? an nai thes dimosiws na pame mia kontra piotitas fotografias me enan 8450?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silent Arrow Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 .....Παιδες χαλαρωστε..... Εχω τον HP 1220C τον Α3 εκτυπωτη (170.000δρχ πριν 6 χρονια) και τον Canon ip 3000 (λιγο πανω απο 100 Ευρω αγορασμενο περισυ αλλα Α4 εκτυπωτης). Συγκριση: Η ποιοτητα εκτυπωσης στον HP ειναι πολυ καλυτερη σε σχεση με τον Canon, ειδικα στις αποχρωσεις και την ενταση των χρωματων. Τα μελανια HP ειναι πολυ ακριβα μεν, εξαιρετικα δε. Ο Canon βεβαια ειναι ταχυτατος, εκτυπωνει διπλη οψη αλλα ειναι και 5 χρονια νεοτερος σε σχεση με τον 1220C. Τα μελανια της Canon τελειωνουν σχετικα γρηγορα επισης... Οπως και οτι τον 1220c δεν τον αποχωριζομαι με τιποτα. Γιατι πηρα Canon περισυ? Γιατι η HP ειναι απαραδεκτη στην υποστηριξη των προιοντων της!!!!! Δεν εβγαλε drivers (ελεγχος σταθμης μελανιων) για το επαγγελματικο της μοντελο 1220c σε windows XP παρολο που κυκλοφορουσε μολις 1 χρονο στην αγορα το μοντελο. Δεν εβλεπα τις σταθμες των μελανιων!! Ελεος!!! Λυση βρηκα τυχαια εγκαθιστωντας τους drivers του μοντελου Deskjet 950 και βλεπω τις σταθμες απο εκει....... Ντροπη.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2006 kai egw to HP5550 exw kai den vgazei drivers gia ta Vista... Pantws einai skyli. Kanw mines metaksi ektyposewn kai ektypwni akoma teleia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inthemarket Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά και παλί ευχαριστώ τους πάντες για τις απόψεις σας! Δυστυχώς μπορώ να πω ότι πιο πολύ μπερδεύτηκα, αν και έμαθα αρκέτα... Πάντως τείνω στο συμπέρασμα ότι πιο πολύ είναι θέμα τύχης, να σου βγει καλό το μηχάνημα... Στο τέλος θα πάρω Epson χαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 ta pragmata einai apla : ean tha kaneis syxni xrisi toy ektypoti pare canon ean oxi pare hp (logw twn kefalwn..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damiano Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 φίλε, έχω τον canon ip3000 και έχει άψογη ποιότητα ιδιαίτερα για εκτύπωση σε dvd/cd. Τον έχω 2 χρόνια και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, το θέμα είναι τα μελάνια για τους εκτυπωτές, τώρα αν η ποιότητα εκτύπωσης είναι ένα 5% πάνω/κάτω σε τέτοιο επίπεδο δεν παίζει ρόλο.. αντίθετα παίζει μεγάλο ρόλο αν τα μελάνια σου κοστίζουν ένα 40% λιγότερο. Ιδιαίτερα πάντως ο ip 3000 (που έχει ανάλυση 2cp, ο 4000 έχει 1cp) θεωρώ οτι ήταν απο τα πιο πετυχημένα μοντέλα εκτυπωτή ανεξάρτητα απο μάρκες, κρίμα που άλλαξαν την σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Μπερδεύτηκες; Είναι ξεκάθαρο το πράγμα... Η HP είναι πιο μπροστά... Στο σπίτι έχω HP 970 cxi, στη δουλειά 1220c, είναι πάνω από 5 ετών - ακριβοπληρωμένοι μεν - αλλά σούπερ ποιοτικοί... Για drivers, ελπίζω ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα της HP θα βγουν σύντομα drivers για vista. --> http://h20219.www2.hp.com/services/cache/307885-0-0-225-121.html#Printers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silent Arrow Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Στο σπίτι έχω HP 970 cxi, στη δουλειά 1220c, είναι πάνω από 5 ετών - ακριβοπληρωμένοι μεν - αλλά σούπερ ποιοτικοί... Συμφωνω απολυτα danaos. Να σε ρωτησω σε XP πως βλεπεις τις σταθμες των μελανιων για το μοντελο 1220C? Εγω οταν το αγορασα δεν υπηρχαν τα XP στην αγορα και μετα η HP ελεγε οτι δεν μπορει να δωσει drivers μεσω internet. Ελεγε οτι για να υπαρχουν ενδειξεις στις σταθμες των μελανιων χρειαζοταν ενα προγραμμα, νομιζω Flash, που ηταν ακριβο και δεν μπορουσε να δοθει δωρεαν ουτε στους ηδη χρηστες του 1220c. Τεσπα βρηκα λυση οπως σου ειπα απλα θα θελα να ξερω αν υπαρχει εναλλακτικη προταση. Παντως το επισημο forum της HP το τι βρισιδι εχει ακουσει γι αυτο το θεμα δεν λεγεται. Και κανενας υπευθυνος της HP δεν ειχε τα κοτσια να απαντησει σε ολους που διαμαρτυρονταν. Και ολοι ελεγαν ποτε ξανα HP, ομοιως και εγω που πηρα μετα Canon......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Οσοι EPSON πήρα ήταν αποτυχία και χάλαγαν..Με τον HP έχω τυπώσει πάνω απο 500σελίδες και το μαυρο μελάνι έχει πέσει μονο κατα 1,5/4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Συμφωνω απολυτα danaos. Να σε ρωτησω σε XP πως βλεπεις τις σταθμες των μελανιων για το μοντελο 1220C? Εγω οταν το αγορασα δεν υπηρχαν τα XP στην αγορα και μετα η HP ελεγε οτι δεν μπορει να δωσει drivers μεσω internet. Ελεγε οτι για να υπαρχουν ενδειξεις στις σταθμες των μελανιων χρειαζοταν ενα προγραμμα, νομιζω Flash, που ηταν ακριβο και δεν μπορουσε να δοθει δωρεαν ουτε στους ηδη χρηστες του 1220c. Τεσπα βρηκα λυση οπως σου ειπα απλα θα θελα να ξερω αν υπαρχει εναλλακτικη προταση. Παντως το επισημο forum της HP το τι βρισιδι εχει ακουσει γι αυτο το θεμα δεν λεγεται. Και κανενας υπευθυνος της HP δεν ειχε τα κοτσια να απαντησει σε ολους που διαμαρτυρονταν. Και ολοι ελεγαν ποτε ξανα HP, ομοιως και εγω που πηρα μετα Canon......... Όλοι την ίδια λύση έχουν ακολουθήσει - με τον 950 - . Κι εγώ είχα μουρμουρίσει πολύ τότε στα forum, αλλά τελικά επανεξετάζοντάς το, δεν ήταν και το τέλος του κόσμου... Ανοίγοντας το καπάκι, μόνα τους τα μελάνια θα πάνε στη σωστή θέση ενημέρωσης (με τα χαμόγελα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silent Arrow Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Θα το γραψω κι αυτο..... Τη λυση με τον 950 την ειχε δωσει ενας ανθρωπος καθαρα τυχαια που ειχε και τον HP 1220 και τον 950. Διαμαρτυροταν για τα μελανια χωρις να ξερει τα απειρα topic σχετικα με το θεμα αυτο στo επισημο forum της HP. Εγω εκεινη την εποχη εκτυπωνα την διπλωματικη μου και ηθελα αυστηρη οικονομια στα μελανια. Τυχαια μεσω google ειδα το topic του poy ηταν στα αζητητα ασχετα αν ειχε πεταξει την βομβα οτι τυχαια βλεπει τα μελανια του 1220 απο τους drivers του 950. Και το topic του ηταν στα αζητητα επειδη ο τιτλος του topic δεν ειχε τη λεξη 1220c. Mε το που το βλεπω το φωναξα στην κυριολεξια στο forum (εχω 2-3 posts μονο ως Silent Arrow εκει) αλλα εφυγα εξοργισμενος γιατι κανεις υπευθυνος της HP δεν το ειχε προσεξει. Απο τοτε δεν ξαναμπηκα στο forum της HP, με οργη γιατι αν ενας ανθρωπος απο τυχη και ενας αλλος απο ψαξιμο (εγω = ασχετος με προγραμματισμο κλπ) καταφεραν κι εδωσαν λυση, τοτε οι ανθρωποι της HP ας ειναι χαρουμενοι και για τα προγραμματα flash και τις βλακειες που ελεγαν στους πελατες τους που τα ειχαν σκασει χοντρα και ηταν 3 χρονια χωρις σωστους drivers. Και παλι ντροπη......... Τουλαχιστον χαιρομαι που τωρα 3 χρονια μετα υπαρχει κοσμος που ακολουθησε αυτη τη λυση, δεν ξαναμπηκα ποτε στο site της HP για να δω αν εβγαλε νεους drivers αλλα αυτη τη στιγμη που τα ξαναθυμηθηκα ολα αυτα εξοργιστικα πραγματικα............... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 kai egw to HP5550 exw kai den vgazei drivers gia ta Vista... Pantws einai skyli. Kanw mines metaksi ektyposewn kai ektypwni akoma teleia. Δηλαδή προσπάθησες να εκτυπώσεις σε vista καί δεν τα κατάφερες? Εγώ μιά χαρά εκτυπώνω σε vista με τον συγκεκριμένο εκτυπωτή. Περιέχονται generic drivers πού καλύπτουν καί τον εκτυπωτή μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 tin statmi twn melaniwn stin deixneun ta Vista? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geovard Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2006 tin statmi twn melaniwn stin deixneun ta Vista? Καλά ρε παιδιά αυτό είναι το μργάλο σας πρόβλημα?Η στάθμη των μελανιών?Άμα αδειάσει το δοχείο πας καί αγοράζεις άλλο!Το σημαντικό είναι ότι τα vista εκτυπώνουν.Όταν φτειάξει drivers η hp τότε θα βλέπετε καί πόσο μελάνι έχει ακόμη η...σουπιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2006 ean theleis to megisto tu ektipoti su file moy tote xreiazetai drivers tis HP kai oxi generic.Ean ithela apla na kanw tin duleia mu agoraza enan ektipoti me 50 eyrw...kai den tha ftiaksei drivers gia ton 5550 i HP... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.