Προς το περιεχόμενο

Canon ή hp? Τι εκτυπωτή να προτιμήσω;

inthemarket

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το calibration μάλλον τυχαίο μου ακούγεται... Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μόνο όταν αλλάζεις μελάνια χρειάζεται. Όσο για 100 - 110ε δώσε κάτι παραπάνω να κάνεις την δουλειά σου απροβλημάτιστα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.407228 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.407228

Τώρα αν θέλεις κάτι φτηνότερο ψάξε το καλά.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με το calibration μάλλον τυχαίο μου ακούγεται... Εγώ προσωπικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μόνο όταν αλλάζεις μελάνια χρειάζεται. Όσο για 100 - 110ε δώσε κάτι παραπάνω να κάνεις την δουλειά σου απροβλημάτιστα: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.407228 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.407228

Τώρα αν θέλεις κάτι φτηνότερο ψάξε το καλά.

O 4300 τι λέει; Νομίζω είναι το ίδιο με τον 5300, αλλά λίγο πιο αργός και ένα φωτογραφικό μελάνι λιγότερο... Να προτιμήσω από τη στιγμή που δε θα εκτυπώνω φωτογραφίες;

Δημοσ.

egw pali diafwnw me tous hp...ektos oti o dikos mou vghke mapa vlepw to idio kai se allous, me eksairesh kati paliotera hp (apollo, 911 klp) pou htan skylia. proswpika me to pamfthhno mp150 hmoun YPEReyxaristhmenos (eimai kathhghths, to give u some stats: scanner olh mera kathe mera ousiastika, ektypwsh 200-300 sel/mhna, copier poly grhgoro). kai apo times melaniwn poly super, mono pou DEN pairnei alla melania ektos canon apo o,ti mou eipe pwlhths mporei na mhn ta 'dei' (an endiaferesai vevaia, giati egw pairnw mono gnhsia). twra vghke o mp160 (mallon einai oloidios) sta 79e http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D0%CF%CB%D5%CC%C7%D7%C1%CD%C7%CC%C1%D4%C1&developer=CANONkai tha ton ksanaagorasw giati dioristhka poly makria apo to spiti moy kai den symferei na ferw ton 150. ton xarisa sth filh mou kai elpizw na ton xarei oso egw. ta leftakia tou mia fora ta evgale... gia pio akriva canon den kserw, opws epishs den kserw gia eggyhsh giati poly apla den xreiasthke mesa ston 1 xrono...

opws volevetai o kathenas, alla sto imaging egw eimai dagkwto canon, kai gia digicam...

Δημοσ.

egw pali diafwnw me tous hp...ektos oti o dikos mou vghke mapa vlepw to idio kai se allous, me eksairesh kati paliotera hp (apollo, 911 klp) pou htan skylia. proswpika me to pamfthhno mp150 hmoun YPEReyxaristhmenos (eimai kathhghths, to give u some stats: scanner olh mera kathe mera ousiastika, ektypwsh 200-300 sel/mhna, copier poly grhgoro). kai apo times melaniwn poly super, mono pou DEN pairnei alla melania ektos canon apo o,ti mou eipe pwlhths mporei na mhn ta 'dei' (an endiaferesai vevaia, giati egw pairnw mono gnhsia). twra vghke o mp160 (mallon einai oloidios) sta 79e http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D0%CF%CB%D5%CC%C7%D7%C1%CD%C7%CC%C1%D4%C1&developer=CANONkai tha ton ksanaagorasw giati dioristhka poly makria apo to spiti moy kai den symferei na ferw ton 150. ton xarisa sth filh mou kai elpizw na ton xarei oso egw. ta leftakia tou mia fora ta evgale... gia pio akriva canon den kserw, opws epishs den kserw gia eggyhsh giati poly apla den xreiasthke mesa ston 1 xrono...

opws volevetai o kathenas, alla sto imaging egw eimai dagkwto canon, kai gia digicam...

PS: pantws ola ta paidia pou lene mhn afhseis na kserathhoun ta melania exoun dikio...an yparxei tetoia pithanothta pare enan fthno, o,ti ki an einai, na mhn ton klapseis ki olas meta...

Δημοσ.
O 4300 τι λέει; Νομίζω είναι το ίδιο με τον 5300, αλλά λίγο πιο αργός και ένα φωτογραφικό μελάνι λιγότερο... Να προτιμήσω από τη στιγμή που δε θα εκτυπώνω φωτογραφίες;

Μια χαρά μου φαίνεται και αυτός... Δεν ξέρω βέβαια τιμή αλλά πιστεύω ότι είναι φτηνότερος από τον 5300. Βέβαια ποτέ μη λες δεν εκτυπώνω φωτογραφίες. Αν πάρεις ψηφιακή μηχανή θα το θελήσεις πάρα πολύ...Και εκεί το πέμπτο μελάνι κάνει την διαφορά.

Δημοσ.

Αν σκοπεύεις σε εκτυπωτή πού να σού κρατήσει τότε hp.Βάζοντας καί το φωτογραφικό του μελανοδοχείο έχεις τέλειες φωτό.Έχω αλλάξει Epson,Canon καί αιτία ήταν οί κεφαλές.Εδώ καί πολύ καιρό χρησιμοποιώ τον hp5550 σκέτος σκυλί.Με άλλα λόγια δεν με απασχόλησε έκτοτε το θέμα εκτυπωτής.

Δημοσ.
Canon με τα χιλια (να βρεις με ποιοτητα εκτυπωσης 1 pl)

αποδειξη ή τιμολόγιο;;;

üóï áöïñÜ ôá ìåëÜíéá ðïõ Ý÷ïõí ðÜíù ôïõò ôçí êåöáëÞ..

üôáí Ý÷åôå ãéá ðïëý êáéñü íá ÷ñçóéìïðïéÞóåôå ôïí printer...

ðñéí íá ôïí äïõëÝøåôå..âãÜæåôå ôçí êåöÜëé êáé ìå Ýíá ìáëáêü ðáíÜêé âñåãìÝíï ìå áðéïíéóìÝíï íåñÜ óêïõðßæåôå ôçí êåöÜëé áðáëÜ..

ï ôñüðïò áõôüò ÷áëáñþíåé ôá (îåñáìÝíá) ìåëÜíéá ðïõ Ý÷ïõí óôåãíþóåé ðÜíù óôçí êåöáëÞ ëüãï ôïõ ìåãÜëïõ ÷ñüíïõ ÷ñçóéìïðïßçóçò...

üóï áöïñÜ ôá ìåëÜíéá ðïõ Ý÷ïõí ðÜíù ôïõò ôçí êåöáëÞ..

üôáí Ý÷åôå ãéá ðïëý êáéñü íá ÷ñçóéìïðïéÞóåôå ôïí printer...

ðñéí íá ôïí äïõëÝøåôå..âãÜæåôå ôçí êåöÜëé êáé ìå Ýíá ìáëáêü ðáíÜêé âñåãìÝíï ìå áðéïíéóìÝíï íåñÜ óêïõðßæåôå ôçí êåöÜëé áðáëÜ..

ï ôñüðïò áõôüò ÷áëáñþíåé ôá (îåñáìÝíá) ìåëÜíéá ðïõ Ý÷ïõí óôåãíþóåé ðÜíù óôçí êåöáëÞ ëüãï ôïõ ìåãÜëïõ ÷ñüíïõ ÷ñçóéìïðïßçóçò.

σε είχα για παιδί που γινόσουν πολυ έυκολα σαφής :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

HP Deskjet 840c. Αγορά τροφοδοτικού 65€. Ο Εκτυπωτής είχε αγοραστεί 80€. Συμπέρασμα: μάλλον όλοι την ίδια μέθοδο ακολουθούν. Χάλασε; Πάρε καινούργιο. Λιγότερη δουλειά το σέρβις (και όση έχει βγάζει χρυσάφι), περισσότερα κέρδη από αγορές.

ετσι ακριβώς είναι... νομίζεις όμως πως είναι η μόνη οπου εχει αυτή την τακτικη;; την HP θα ακους στις γκρίνιες πάντα γιατί έχει το 80% του συνόλου της αγοράς... οι αλλοι δεν φαίνονται

Φίλε inthemarket δεν ξέρω για ποιό μοντέλο HP σκέφτεσαι αλλά από αυτά που έχω δει μεχρι τώρα (τα φτηνά) έχουν τρίχρωμο μελάνι οπότε ΑΣΤΟ... Της canon από την άλλη αν δώσεις πέντε φράγκα και ειδικά τώρα που πρόσθεσαν στα καινούργια μοντέλα και πέμπτο (φωτογραφικό) μελάνι πιστεύω οτι συμφέρουν καλύτερα. Όσο για τις εκτυπώσεις στα cd, μεγάλο ρόλο παίζει η ποιότητα της φωτογραφίας που θα χρησιμοποιησεις καθώς και η επίστρωση του cd. Εγώ προσοπικά χρησιμοποιώ intenso printables και συνήθως έχω πολύ καλά έως τέλεια αποτελέσματα.(όποιος τα βλέπει δεν το πιστεύει...)

ο photosmart 8450 φιλαράκι έχει τρίχρωμο μελάνι... για βάλτο με οποιον θες κόντρα να δουμε ποιος τυπωνει με photoret3 και ολα τα λοιπά φίλτα και μετα μιλα με για ποιότητες

Cannon δαγκωτό :-D

ναι ναι ναι ναι ναι ναι πορωση ναι ναι δαγκωσε το ,,, ναι ναι ναι κανονια ναι ναι ναι

Αν σκοπεύεις σε εκτυπωτή πού να σού κρατήσει τότε hp.Βάζοντας καί το φωτογραφικό του μελανοδοχείο έχεις τέλειες φωτό.Έχω αλλάξει Epson,Canon καί αιτία ήταν οί κεφαλές.Εδώ καί πολύ καιρό χρησιμοποιώ τον hp5550 σκέτος σκυλί.Με άλλα λόγια δεν με απασχόλησε έκτοτε το θέμα εκτυπωτής.

πεστα μαστορα

-----------------------------------------

η HP έχει άψογο service και για όσους καχύποπτους, να ψάξουν να βρουν περιπτώσεις από αληθινά γεγονότα..

δεν θέλω να διαφημίσω την hp μιας και δεν με ταιζει με χαβιαρι, και ουτε μου έχει αγοράσει κανα σπιτι

εχω δει τι αποδίδουν στις φωτο οι λοιποί της αγοράς γιαυτο τολμω να συγκρίνω.

τα 1+ απο μενα. δαγκωτο και εγω αυτο. αλλο ένα απο μενα... ειναι βλακείες, κουβέντες χωρίς απόψεις.

Δημοσ.

+1 rep ston canon

exw ton i865 panw apo 1,5 xrono, exw typwsei 300+ DVDz, panw apo 3.000 selides, syn ametrites fwtografies,k paizei xwris problhma, oute moy frazoun oi kefales oute tpt allo. To mayro melani toy kostizei peripoy 13 eyro kai bgazei 700 selides, e ti allo 8es dld?

stous inkjet arkei na typwneis k apo ta tessera xromata, mia fora stis 15 meres, k den 8a exeis prob.akoma tin ergostasiaki kefali exw, k den bgazei kanena problhma

pare canon na isixaseis!

Δημοσ.
αποδειξη ή τιμολόγιο;;;

ετσι ακριβώς είναι... νομίζεις όμως πως είναι η μόνη οπου εχει αυτή την τακτικη;; την HP θα ακους στις γκρίνιες πάντα γιατί έχει το 80% του συνόλου της αγοράς... οι αλλοι δεν φαίνονται

Διάβασε λίγο καλύτερα τι γράφω. Για όλες τις εταιρίες μιλάω.

Και γενικότερα, γιατί φανατίζεστε με μάρκες; Δικές σας είναι οι εταιρίες; Άσε τον άλλον να πάρει ό,τι θέλει. Πες τι γνώμη σου και αν θέλει την ακούει. Πρέπει ντε και καλά να τη δεχτεί κιόλας;;;

Δημοσ.
+1 rep ston canon

exw ton i865 panw apo 1,5 xrono, exw typwsei 300+ DVDz, panw apo 3.000 selides, syn ametrites fwtografies,k paizei xwris problhma, oute moy frazoun oi kefales oute tpt allo. To mayro melani toy kostizei peripoy 13 eyro kai bgazei 700 selides, e ti allo 8es dld?

stous inkjet arkei na typwneis k apo ta tessera xromata, mia fora stis 15 meres, k den 8a exeis prob.akoma tin ergostasiaki kefali exw, k den bgazei kanena problhma

pare canon na isixaseis!

Έχω τυπώσει πάνω από 500 cd και άλλα τόσα εξώφυλλα (χόμπι) συν καμιά διακοσαριά φώτο (και καμιά 15αριά σε Α4). Κανένα πρόβλημα με κεφαλή παρά την 3χρονη ταλαιπωρία ΚΑΙ με ΜΙΤΑΣΙΟΝ μελάνια. Τώρα αν τα παίξει, δικαίος πιστεύω... Τα λεφτά του για 'μενα τα έχει βγάλει και με το παραπάνω. Δεν θέλω να πληρώνω κεφαλές ενσωματωμένες σε δοχεία τσάμπα και βερεσέ. Για να μας τα παίρνουν πιστεύω το κάνουν. Ο καθένας πάντως ότι γουστάρει αγοράζει βάση των αναγκών του.

Δημοσ.
entaksei re paidia mhn plakwneste gia m*****ies (syggnwmh ki olas).as parei o,ti goustarei to paidi. etsi ki alliws tou xronou tha to allaksei...:-D :-D

Σωστοοοοοός...!

Αν και με όλες αυτές τις απαντήσεις έμαθα τις ιδιαιτερότητες της κάθε μάρκας!

Κι ενώ νόμιζα ότι έκλινα προς τον canon 4300, να ΄σου πάλι ο hp 5160...

Απ΄την αρχή και πάλι μου φαίνεται!!! 110-120? δεν είναι και λίγα, πριν την πρπτοταAλλά δε μπορώ παρά να χιλιοευχαριστήσω όλα τα παιδία που απάντησαν στο thread!!!

Δημοσ.

Οκ,να σε βγάλουμε από το δίλημα.Δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση για τον αν οι Canon είναι καλύτεροι από τους HP.Οι Canon γαμάνε τους ΗP χωρίς προφυλάξεις σε όλους τους τομείς.Όποιος πει κατι αλλο απλά πέθανε,μην τρελαθουμε κιολας!Εντάξει, καλή και η HP αλλά δεν συγκρίνω ποιότητα εκτύπωσης.

Φίλε αν θες κάτι σιγουρα καλό Canon,πήρα προσφατα enan ip 4300 και απλά γαμάει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...