Προς το περιεχόμενο

CPU και Mobo για κατεβαστήρι!

unre@l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

unre@l μάθε πρώτα να εκφράζεις αυτό που θέλεις και άσε τις εξυπνάδες.

Το πόσο δυνατό μηχάνημα χρειάζεται κάποιος εξαρτάται απο την πιο απαιτητική εφαρμογή που θέλει να τρέξει.

Εσύ ανέφερες ακριβώς το αντίθετο, οπότε σωστά όλοι σου πρότιναν ακόμα και pentium2.

Δεν με ενδιαφέρουν τόσο οι επιδόσεις όσο το να καταναλώνουν λίγα Watt
8a trexei kai enan peiramatiko game server.. opote 8elo kalo CPU..

Αποφάσισε επιτέλους τι θες!

Αν εσύ στην πορεία θυμήθηκες να αναφέρεις gameservers & connections τότε είναι δικό σου πρόβλημα. Και επειδή είσαι και τόσο τζιμάνι, αϊ πήγαινε φτιάχτο μόνος σου και άσε τα post εντυπωσιασμού. "Θέλω να κάνω εξομειώσεις κτλ" Ουαααου! Τι λε ρε μεγάλε....

Δημοσ.

Sorath: afou to anefera omos kapoia atoma san ton random apadisan mono kai mono gia na me prosvaloun eno to eixa dei. Auta pou eipa pigenan ston random, ama akoma pisteveis pos o random eixe dikio tote pragmatika arxizo na amfivalo gia tin eksupnada sou..

Αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω! :P Δύο είναι οι υποψήφιες CPU.. AMD X2 3800+ και Core2Duo 6300!

Pragmatika den boro na katalavo ti to disnoito exei auti i protasi kai episis giati merikoi ginodai toso epi8etikoi se auto to forum...

Δημοσ.
αϊ πήγαινε φτιάχτο μόνος σου και άσε τα post εντυπωσιασμού. "Θέλω να κάνω εξομειώσεις κτλ" Ουαααου! Τι λε ρε μεγάλε....

Den to eipa gia eduposiasmo :-P Ama tora esu ediposiastikes ti na sou kano? :-P den boro na kano kati gi auto! :-P

Δημοσ.
pragmatika arxizo na amfivalo gia tin eksupnada sou..

ΜΗ! Μην αμφιβάλεις... γιατί αν το κάνεις' date=' θα πεθάνω απο την στεναχώρια μου!

Ama tora esu ediposiastikes ti na sou kano?

Ναι άσε! Λόγω ελάχιστης εξυπνάδας.... έχω μείνει άναυδος! Όσο το σκέφτομαι.... "Εξομειωσεις".... το λέω και ανατριχιάζω!!!

Καλές γιορτές επίσης ;)

Δημοσ.

Ναι άσε! Λόγω ελάχιστης εξυπνάδας.... έχω μείνει άναυδος! Όσο το σκέφτομαι.... "Εξομειωσεις".... το λέω και ανατριχιάζω!!!

Καλές γιορτές επίσης ;)

Proti fora tin vlepeis autin tin leksi e? :P xaxa

Ade kales giortes re!

Δημοσ.

αν και έχουμε καταστρέψει το θέμα του παιδιού, να σημειώσω για όσους μιλάνε για PIII ότι PIII Celeron 500 και PIII Pentium 600 ότι αναφέρονται παντού στο δύκτιο ως οι επεξεργαστές με τις μικρότερες θερμοκρασίες και μικρότερη κατανάλωση και συνηστώνται για 24ωρα κατεβαστήρια μιας και τρέχουν άνετα XP.

για την ιστορία να πω ότι ο PIII 600 μου έχει κλείσει ένα χρόνο που λειτουργεί χωρίς ανεμιστηράκι εντελώς αθόρυβα μόνο με την παθητική ψύξη της ψύξτρας του σε 24 ωρη βάση (38-40 βαθμούς idle με Bittorent και Emule ανοιχτό). Είχα χτυπήσει μέχρι και 36 μέρες συνεχόμενα online μέχρι που κόπηκε το ρεύμα και έκανε reset και δεν πρόλαβα να βγάλω screen capture γαμώτο! lol

Επειδή λοιπόν όλες αυτές είναι οι απαιτήσεις περικλήνουν αρκετά απο τον όρο κατεβαστήρι για το μηχάνιμα που έχεις στο μυαλό σου, μην αδικείς στα παιδιά αν ¨σου τη λένε¨λίγο...

Δημοσ.

Mallon 8a prepei na sviso olo to post kai na afiso mono ekei pou grafo:

"DUO EINAI OI YPOPSIFIES CPU: AMD X2 3800+ kai Core2DUO 6300" :P

Mallon berdevei i leksi "upopsifies" :P

Opos kai na xei edaksi :P to 8ema elikse katastalaksa :P

Ade Kales giortes se olous kai ama kanenas apadisei se auto to 8ema mono kai mono gia na kraksei as diavasei prosextika to thread mou :P

"Αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω! :P Δύο είναι οι υποψήφιες CPU.. AMD X2 3800+ και Core2Duo 6300!"

"Αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω! :P Δύο είναι οι υποψήφιες CPU.. AMD X2 3800+ και Core2Duo 6300!"

kales giortes! Kai o Ai vasilis na sas ferei apo mia 8800 GTX :P (emena 2:P )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...