thanosgen Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 paidia pws vazei ena simataki i logotypo panw aristera se ena video me to adobe premier pro????den mporw na to vrw....
kastel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Φτιάχνεις το logo που θες με το Photoshop με φόντο transparent (διαφανές), το αποθηκεύεις ως PSD. Το εισάγεις στο Premiere και το σέρνεις στην timeline σε ένα video stream. Το τοποθετείς στο σημείο που θες και το σμικρύνεις όσο θες. Μπορείς να παίξεις με το Opacity για να του προσθέσεις διαφάνεια, όπως και με το rotate για να του δώσεις κίνηση. Αν θες να εμφανίζεται κατά διαστήματα του δίνεις fade in και fade out και το τοποθετείς στις χρονικές στιγμές που θες εσύ. Αν το θες μια φορά σε όλη τη διάρκεια της ταινίας το τραβάς από την αρχή ως το τέλος της ταινία, αν θες κατά διαστήματα το κλωνοποιείς και το προσθέτείς όσες φορές θες εσύ μέσα στην ταινία.
thanosgen Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 ok to ekana.alla den mporw na to kanw export tin tania.paw alla den mporw na emfanisw to burn.paw file-export-export to dvd- kai dialegw ena fakelo ston skliro.alla den emfanizei to burn.katw katw leei ayto:PAL, 720x576, 25 [fps], Lower, Quality 5.0 48 kHz, 16 bit, Stereo, PCM CBR, 7.00 [Mbps] pal den vazoume stin arxi tou project? to videaki mou einai mov paizei kanena rolo?
kastel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Τί διάλεξες Disc, Folder ή ISO Image; Επέλεξε Folder και κάψε το δισκάκι με δικό σου burner.
thanosgen Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 folder dialegw alla ekei pou leei burn den mporw na to patisa giati fenete san foto kai oxi san koumpi opws to cancel apo katw.thelei kammia rythmisi?pal den thelei stin arxi otan kaneis ena project?
kastel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω τι φταίει πάντως σε μένα δουλεύει καλά και στο Folder και στο ISO Image και αν βάλω άδειο δισκάκι στο drive και στο Disk. Δες εδώ: Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις ως Movie (σε avi δηλαδή) και να το μετατρέψεις με άλλο πρόγραμμα (π.χ. WinAviVideo Converter ή ConvertXtoDVD).
thanosgen Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 etsi kanw kai egw alla den mou to emfanizei.anyway to kanw avi kai isaxazw.na sai kala.thankssssssssssssssssssss
antnatal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω τι φταίει πάντως σε μένα δουλεύει καλά και στο Folder και στο ISO Image και αν βάλω άδειο δισκάκι στο drive και στο Disk. Δες εδώ: Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις ως Movie (σε avi δηλαδή) και να το μετατρέψεις με άλλο πρόγραμμα (π.χ. WinAviVideo Converter ή ConvertXtoDVD). Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Έχεις την trial version ή το original;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.