Προς το περιεχόμενο

adobe premier pro pws kaneis...???

thanosgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνεις το logo που θες με το Photoshop με φόντο transparent (διαφανές), το αποθηκεύεις ως PSD.

Το εισάγεις στο Premiere και το σέρνεις στην timeline σε ένα video stream.

Το τοποθετείς στο σημείο που θες και το σμικρύνεις όσο θες.

Μπορείς να παίξεις με το Opacity για να του προσθέσεις διαφάνεια, όπως και με το rotate για να του δώσεις κίνηση.

Αν θες να εμφανίζεται κατά διαστήματα του δίνεις fade in και fade out και το τοποθετείς στις χρονικές στιγμές που θες εσύ.

Αν το θες μια φορά σε όλη τη διάρκεια της ταινίας το τραβάς από την αρχή ως το τέλος της ταινία, αν θες κατά διαστήματα το κλωνοποιείς και το προσθέτείς όσες φορές θες εσύ μέσα στην ταινία.

Δημοσ.

ok to ekana.alla den mporw na to kanw export tin tania.paw alla den mporw na emfanisw to burn.paw file-export-export to dvd- kai dialegw ena fakelo ston skliro.alla den emfanizei to burn.katw katw leei ayto:PAL, 720x576, 25 [fps], Lower, Quality 5.0

48 kHz, 16 bit, Stereo, PCM

CBR, 7.00 [Mbps]

pal den vazoume stin arxi tou project?

to videaki mou einai mov paizei kanena rolo?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι φταίει πάντως σε μένα δουλεύει καλά και στο Folder και στο ISO Image και αν βάλω άδειο δισκάκι στο drive και στο Disk. Δες εδώ:

untitled1ms7.gif

Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις ως Movie (σε avi δηλαδή) και να το μετατρέψεις με άλλο πρόγραμμα (π.χ. WinAviVideo Converter ή ConvertXtoDVD).

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι φταίει πάντως σε μένα δουλεύει καλά και στο Folder και στο ISO Image και αν βάλω άδειο δισκάκι στο drive και στο Disk. Δες εδώ:

untitled1ms7.gif

Εναλλακτικά μπορείς να το σώσεις ως Movie (σε avi δηλαδή) και να το μετατρέψεις με άλλο πρόγραμμα (π.χ. WinAviVideo Converter ή ConvertXtoDVD).

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω.

Έχεις την trial version ή το original;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...