Προς το περιεχόμενο

Καλυτερη Καρτα στη Καλυτερη τιμη..

c0nFuSeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο τίτλος δεν τα λέει όλα, μάλλον κάτι ξέχασε !!!

Γραφικών ή ήχου? (είναι και η διττή υπόσταση του παρόντος forum section...)

Αν γραφικών: για AGP ή για PCI Express?

Αν ήχου: για παιχνίδια ή για σύνθεση μουσικής?

Δημοσ.

Είμαι παντελώς άσχετος στις κάρτες γραφικών. Στα χρήματα που δίνω από το λίγο που έψαξα νομίζω η καλύτερη κάρτα που μπορώ να πάρω σε απόδοση/τιμή είναι μια 7600gt. Δεν θέλω να πάω πάνω από 120-130 ευρώ.

Ποια από όλες όμως και ποια η διαφορά στην απόδοση π.χ. μιας Gainward με 100 ευρώ με μια Gigabyte στα 120? Έχει σχέση με το υπόλοιπο σύστημα που έχω? Κάπου διάβασα ότι παίζει ρόλο μέχρι και το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

ρε συς βρηκα μια 7300 LE 128-512 MB στο πλαισιο στα 41 ευρω. αξιζει τπτ? δεν θελω κι σουπερ επιδοσεις.. στα 800χ600 βολευομαι. απο ΑΤΙ Χ700 ειναι καλυτερη? ρωταω επιδη εχω στο λαπτοπ Χ700 κι ειμαι σχετικα ευχαριστημενος απο την αποδοση της..

Δημοσ.
ρε συς βρηκα μια 7300 LE 128-512 MB στο πλαισιο στα 41 ευρω. αξιζει τπτ? δεν θελω κι σουπερ επιδοσεις.. στα 800χ600 βολευομαι. απο ΑΤΙ Χ700 ειναι καλυτερη? ρωταω επιδη εχω στο λαπτοπ Χ700 κι ειμαι σχετικα ευχαριστημενος απο την αποδοση της..

Η X700 είναι αρκετά καλύτερη από την 7300 (είτε GS είτε LE). Χοντρικά +25-50% ταχύτερη.

edit: Η mobile έκδοση της X700 είναι ελαφρώς υποδεέστερη της desktop έκδοσης αλλά εξακολουθεί να υπερέχει της 7300LE.

Δημοσ.
6800 me 89 ευρω απο πλαισιο.

Από ό,τι θυμάμαι είχε προχθές κάποια 6800 AGP με 89?. Πλέον δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε για PCI-e που θέλει ο c0nFuSeR.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...