tornado21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα.Καταρχας να πω ότι διαβασα όλα τα topic που αναφέρονταν σε αυτό που θέλω μα δεν βρήκα απάντηση.Μπερδευτικα κιολας.Έχω κάτι επεισόδια του lost και θέλω να βάλω υπότιτλους.Ποιο πρόγραμμα θεωρείτε καλό και εύκολο??Επίσης με τα sites υποτίτλων τι παίζει??Καπου διάβασα ότι οι υπότιτλοι θα πρεπει να εφαρμόζουν επακριβως στην ταινία κάτι τετοιο δεν ξέρω αν με καταλαβαινεται.Τεσπα.Όποιος μπορει ας βοηθ'ησει παρακαλω
kastel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Πρώτον μάλλον δε διάβασες καλά αφού τα περισσότερα topics αναφέρονται σε αυτό που ζητάς. Και δευτερον δεν μας λες αν θες να βάλεις υποτίτλους και avi σε ένα DVD για να το δεις σε standalone player ή να ενσωματώσεις τους υποτίτλους πάνω στο αρχείο της ταινίας και να παραμείνει avi ή απλώς να δεις την ταινία με υποτίτλους στο PC σου. Όπως και να 'χει για να συγχρονίσεις τους υποτίτλους με την ταινία θα χρησιμοποιήσεις το Subtitle Workshop. Aν θες να κάνεις το πρώτο θα χρησιμοποιήσεις ή το WinAvi Video Converter ή το ConvertXtoDVD. Αν θες να κάνεις το δεύτερο θα χρησιμοποιήσεις ή το WinAvi Video Converter ή το VirtualDub. Και αν θες να κάνεις το τρίτο θα χρησιμοποιήσεις το VobSub με οποιοδήποτε player κα αν διαθέτεις. Οδηγούς βήμα-βήμα για τη χρήση όλων αυτών των προγραμμάτων και τρόπων καθώς επίσης και links θα βρεις εδώ: www.kastel.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.