realestate Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Αν ξέρεις να μου απαντήσεις κάντο , αλλά επειδή δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη με τα product specifications που διαφέρουν απο site σε site , πιστεύω οτι θα μας λύσει την απορία η alman.
neco Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Αν ξέρεις να μου απαντήσεις κάντο , αλλά επειδή δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη με τα product specifications που διαφέρουν απο site σε site , πιστεύω οτι θα μας λύσει την απορία η alman. to na eisai kollhmenos einai dikaiwma sou, to na eisai TOSO epimonos katantaei epieikws blakwdes aporw an to realestate exei sxesh me to epaggelma pou kaneis elpizw na mhn eisai apo autous tous antikoinwnikous mesites pou otan tous pairneis thlefwno na tous rwthseis gia kati pou poulane prepei prwta na sou dhmiourghsoun fakello sthn asfaleia kai meta na sou apanthsoun
HexStatic Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Re aporw giati malonete. To oti exei koumpi gia bluetooth den simainei tipota. Kai to diko mou exei koumpi alla bluetooth den exei. Ta sasi einai panw katw ola idia . Auto den simainei oti kai ta xaraktiristika twn laptop tha prepei na einai ta idia.
TyR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Για ποιό άμεση απάντηση στο πρόβλημά σου μπορείς να κάνεις έναν έλεγχο στο κουτί της συσκευασίας του φορτού σου. Εκέι αναγράφεται ένας κωδικός. LX.κατι. Πήγαινε με αυτό το LX στην ιστοσελίδα της Acer που ανέφερα παραπάνω και αναζήτησέ τον. Θα δεις λοιπόν εαν και κατά πόσο το αναγράφει στην αρχική σελίδα για το εαν το 5684 έχει Bluetooth ενσωματωμένο και εαν στη σελίδα με τα αναλτυτικά χαρακτηριστικά το αναγράφει απλά ως Bluetooth η ως Manufacturing Option που σημαίνει ότι δεν είναι στάνταρ χαρακτηριστικό για το συγκεκριμένο υπολογιστή. Από την άλλη εαν όντως σε πιάσανε κορόϊδο δε μας λες το μαγαζί από το οποίο αγόρασες τον φορητό για να το έχουμε στο νου μας να το αποφεύγουμε?
realestate Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 to na eisai kollhmenos einai dikaiwma sou, to na eisai TOSO epimonos katantaei epieikws blakwdesaporw an to realestate exei sxesh me to epaggelma pou kaneis elpizw na mhn eisai apo autous tous antikoinwnikous mesites pou otan tous pairneis thlefwno na tous rwthseis gia kati pou poulane prepei prwta na sou dhmiourghsoun fakello sthn asfaleia kai meta na sou apanthsoun To αν μπορώ να εκφράσω την γνώμη μου και την άποψή μου δεν θα σε ρωτήσω ούτε θα πάρω την αδειά σου. Τώρα οσον αφορά τους χαρακτηρισμούς σου περί βλακείας , θα σου πρότεινα να μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Αν θές να κάνεις αυτοκριτική κοιτάξου στον καθρέπτη σου και πες του τόσα και άλλα τόσα!!! Και για να σου φύγει και η απορία για τους μεσίτες , ναι απο αυτούς είμαι , και αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό εχει εμφανιστεί μια καινούργια κατηγορία πελατών στην πλειοψηφία ηλίθιοι , μικροαπατεωνίσκοι που με τις πενταροδεκάρες που διαθέτουν ( απο δάνειο ) , οχι μόνο θέλουν να αγοράσουν μέγαρο , αλλά πιστεύουν ότι μπορούν και να σε εξαπατήσουν. Και εφόσον κανείς δεν σε υποχρεώνει να χρησιμοποιήσεις μεσίτη , σε συμβουλεύω να μην τους ενοχλείς , γιατί έχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουν , απο το να ασχολούνται με σένα!!!
alexgr_1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά μην μαλώνετε. Στο μαγαζί που το αγόρασα δεν μου ειπαν ότι έχει bluetooth. Εγω το διάβασα σε κάποια εντυπα. Δε χάλασε κι ο κόσμος, ειχα ενα usb bluetooth της HP το βαλα πανω και τώρα εχω και bluetooth. Κατά τα άλλα το μηχάνημα 1 μήνα τώρα που το έχω πάει μια χαρά και είμαι ευχαριστημένος.
realestate Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά μην μαλώνετε. Στο μαγαζί που το αγόρασα δεν μου ειπαν ότι έχει bluetooth. Εγω το διάβασα σε κάποια εντυπα. Δε χάλασε κι ο κόσμος, ειχα ενα usb bluetooth της HP το βαλα πανω και τώρα εχω και bluetooth. Κατά τα άλλα το μηχάνημα 1 μήνα τώρα που το έχω πάει μια χαρά και είμαι ευχαριστημένος. χαίρομαι που βρήκες λύση στο προβλημά σου και προσωπικά πιστεύω, οτι το να βοηθήσεις κάποιον insomniac όταν σε χρειάζεται , είναι υποχρέωση των περισσοτέρων σοβαρών ατόμων εδώ μέσα .Αλλά δυστυχώς και οι καλύτερες οικογένειες έχουν το μαύρο πρόβατο , που προσπαθεί να βγάλει τα ψυχολογικά του απωθημένα κάνοντας internet therapy.
neco Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 χαίρομαι που βρήκες λύση στο προβλημά σου και προσωπικά πιστεύω, οτι το να βοηθήσεις κάποιον insomniac όταν σε χρειάζεται , είναι υποχρέωση των περισσοτέρων σοβαρών ατόμων εδώ μέσα .Αλλά δυστυχώς και οι καλύτερες οικογένειες έχουν το μαύρο πρόβατο , που προσπαθεί να βγάλει τα ψυχολογικά του απωθημένα κάνοντας internet therapy. gia na exeis psuxologika problhmata prepei na exeis mualo esu mallon den exeis ka8olou apo auto
realestate Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 gia na exeis psuxologika problhmata prepei na exeis mualo esu mallon den exeis ka8olou apo auto Κοίτα... Μπόζο , επειδή με ενοχλούν οι συζητήσεις με ηλίθια άτομα , κάνε μας τη χάρη να πάρεις το κουβαδάκι σου και να πας σε άλλο thread , για να κάνεις μαθήματα αυτογνωσίας. θα σου πρότεινα δε αυτό για αρχή http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=171240 Καλό κατευόδιο.
neco Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Κοίτα... Μπόζο , επειδή με ενοχλούν οι συζητήσεις με ηλίθια άτομα , κάνε μας τη χάρη να πάρεις το κουβαδάκι σου και να πας σε άλλο thread , για να κάνεις μαθήματα αυτογνωσίας. θα σου πρότεινα δε αυτό για αρχή http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=171240 Καλό κατευόδιο. ante na kunhghseis kanena batraxi hli8ie
realestate Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 ante na kunhghseis kanena batraxi hli8ie Ακόμα εδώ είσαι Μπόζο ? αλλά το ξέχασα ....είναι η εποχή σου.Μίλα λοιπόν ελεύθερα τώρα που μπορείς , γιατί σε μερικές μέρες , έρχονται τα Φώτα και πρέπει να εξαφανιστείς μαζί με τους υπόλοιπους καλλικάντζαρους. Υ.Γ Κανε μας την χάρη του χρόνου να μην ξανάρθεις!!!!
neco Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 katebhkes apo thn mpanania kai milas? OUST APO EDW PI8HKE
cmelegos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 ένα έχω να πω!ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ από ACER............
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 αρκετά μοντελα απο τις τελευταιες σειρές τις acer το bluetooth είναι προερετικο,αυτό σιμενει οτι πχ έχουν το κουμπι αλλα το module του bluetoth πρεπει να αγοραστεί ξεχωριστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.