leequid Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα.Αγορασα εναν ποντικι το Microsoft Wirelless 2000 Optical και απο την ημερα που το εγκατεστησα (προσφατα) και εχοντας περασει και τους drivers κανονικα, η ροδελα του χανει στροφες, δεν πιανει δηλαδη σε καθε περιστροφικη κινηση κανονικα. Να το επιστρεψω;Το αγορασα απο τα multirama πριν καμια βδομαδα και εχω την αποδειξη αγορας αλλα οχι το κουτι.
@topos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 επιστροφή βέβαια Εννοειτε........... Και απαιτεις να σου δωσουν καινουργιο στο καπακι!
leequid Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Τελικα πηγα στα Multirama,δοκιμασαμε και εκει το ποντικι,οπως και ενα καινουργιο αντιστοιχο και το προβλημα ηταν το ιδιο!Μηπως αυτα τα ασυρματα χανουνε στην ροδελα;Στο ενσυρματο παντως που εχω ,ο κερσορας ακολουθει πιστα την κινηση της ροδελας..
antonl Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Πιθανόν να 'πεσες σε ελαττωματική παρτίδα...
nick_csd Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 zhta ta lefta pisw kai pare to apo allou
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 ωπα ρε παιδια...ολα τα οπτικα και ακομα πιο πολυ τα ασυρματα χανουν στη ροδελα,κι αυτο γιατι το led απο κατω σβηνει και αναβει με το πρωτη κινηση της ροδελας.ειδικα τα ασυρματα,μπορει να κανουν και 2-3 ''ροδελιες'' για να αναψουν,ειναι φυσιολογικο...
spirosta Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Όπα αυτό δεν ισχύει... Εμένα το Εxplorer 2 που έχω δεν χάνει καθόλου... Και ας είναι χαμηλωμένο το λαμπάκι από κάτω... Το μόνο που μου κάνει είναι αν έχει πολύ ώρα να χρησιμοποιηθεί μπορεί να μην πιάσει κίνηση με την πρώτη..Αλλά καμία σχέση η ροδέλα..
leequid Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Τι να πω,δεν ξερω θα ζησω με αυτο το προβλημα.Για 20ε δεν θα κατσω να τρελλαθω,ειδικα αφου ειδα οτι και το καινουργιο ειχε το ιδιο "προβλημα".
PATRINOS06 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Όπα αυτό δεν ισχύει...Εμένα το Εxplorer 2 που έχω δεν χάνει καθόλου... Και ας είναι χαμηλωμένο το λαμπάκι από κάτω... Το μόνο που μου κάνει είναι αν έχει πολύ ώρα να χρησιμοποιηθεί μπορεί να μην πιάσει κίνηση με την πρώτη..Αλλά καμία σχέση η ροδέλα.. den milaw gia xamhlwmeno lampaki,milaw gia svhsto lampaki...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.