Προς το περιεχόμενο

Optical Mouse προβλημα

leequid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Αγορασα εναν ποντικι το Microsoft Wirelless 2000 Optical και απο την ημερα που το εγκατεστησα (προσφατα) και εχοντας περασει και τους drivers κανονικα, η ροδελα του χανει στροφες, δεν πιανει δηλαδη σε καθε περιστροφικη κινηση κανονικα.

Να το επιστρεψω;Το αγορασα απο τα multirama πριν καμια βδομαδα και εχω την αποδειξη αγορας αλλα οχι το κουτι.

Δημοσ.

Τελικα πηγα στα Multirama,δοκιμασαμε και εκει το ποντικι,οπως και ενα καινουργιο αντιστοιχο και το προβλημα ηταν το ιδιο!Μηπως αυτα τα ασυρματα χανουνε στην ροδελα;Στο ενσυρματο παντως που εχω ,ο κερσορας ακολουθει πιστα την κινηση της ροδελας..

Δημοσ.

ωπα ρε παιδια...ολα τα οπτικα και ακομα πιο πολυ τα ασυρματα χανουν στη ροδελα,κι αυτο γιατι το led απο κατω σβηνει και αναβει με το πρωτη κινηση της ροδελας.ειδικα τα ασυρματα,μπορει να κανουν και 2-3 ''ροδελιες'' για να αναψουν,ειναι φυσιολογικο...

Δημοσ.

Όπα αυτό δεν ισχύει...

Εμένα το Εxplorer 2 που έχω δεν χάνει καθόλου... Και ας είναι χαμηλωμένο το λαμπάκι από κάτω... Το μόνο που μου κάνει είναι αν έχει πολύ ώρα να χρησιμοποιηθεί μπορεί να μην πιάσει κίνηση με την πρώτη..Αλλά καμία σχέση η ροδέλα..

Δημοσ.

Τι να πω,δεν ξερω θα ζησω με αυτο το προβλημα.Για 20ε δεν θα κατσω να τρελλαθω,ειδικα αφου ειδα οτι και το καινουργιο ειχε το ιδιο "προβλημα".

Δημοσ.
Όπα αυτό δεν ισχύει...

Εμένα το Εxplorer 2 που έχω δεν χάνει καθόλου... Και ας είναι χαμηλωμένο το λαμπάκι από κάτω... Το μόνο που μου κάνει είναι αν έχει πολύ ώρα να χρησιμοποιηθεί μπορεί να μην πιάσει κίνηση με την πρώτη..Αλλά καμία σχέση η ροδέλα..

den milaw gia xamhlwmeno lampaki,milaw gia svhsto lampaki...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...