Προς το περιεχόμενο

Java Security & Blind Signatures

Darkman_dd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς από java security? Encryption, decryption, hash functions, signatures κλπ; Εχω μερικές ερωτήσεις γι'αυτά τα θέματα.

Αυτό που με "καίει" αυτή τη στιγμή, είναι αν ξέρει κανείς για Blind Signatures! Αν ξέρει, ας postάρει ώστε να πω τις ερωτήσεις μου, αλλιώς να μη γράφω τζάμπα!

Δημοσ.

Τσέκαρες το πακέτο java.security; Έχει υποστήριξη για Signatures, αλλά αν θέλεις blind, μάλλον πρέπει να το κάνεις μόνος σου.

Δημοσ.

Μόνος πρέπει να το κάνω απ'ότι κατάλαβα κι εγώ. Το μόνο παράδειγμα που βρήκα με κώδικα, είναι αυτό αλλά δε μπορώ να καταλάβω πλήρως πως γίνεται.

Δημοσ.

Τι δεν καταλαβαίνεις ακριβώς; Αν το υλοποιήσεις και το τρέξεις (μαζί με τα comments πιο κάτω) θα δεις ότι δουλεύει - για τις μεθόδους κοίτα το Java API.

Αν είναι για άσκηση σε μάθημα κρυπτογραφίας, εγώ δεν θα το έδινα έτσι - πολύ εύκολα κάποιος χρησιμοποιεί το google και βλέπει περί τίνος πρόκειται.

Δημοσ.

Για την πτυχιακή μου το θέλω. Το είδα ότι δουλεύει. Κάτι δεν πιάνω ακριβώς και δε μπορώ να το ενσωματώσω στον κώδικά μου...

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω πάρει σε μια μεταβλητή, το message diggest από ένα publick key και ένα String (που περιέχει 3 νούμερα) ενωμένα σε ένα ByteArray.

Το diggest αυτό λοιπόν, πρέπει να γίνει blind και μετά το blind να το κάνω encrypt μαζί με άλλα κλπ.

Εκεί έχω κολλήσει, δε μπορώ να πάρω το blind που θέλω.

Δημοσ.

Ουφ, οκ, ξεκόλλησε το μυαλλό μου και κατάλαβα τι κάνει και το πήρα. Θα επανέλθω σε άλλο thread με άλλο πρόβλημα!!! (μια και σίγουρα θα υπάρχει) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...