Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Plextor PX-755A

darklordvader77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Εχω το προαναφερθεν plextor εδω κ ενα μηνα κ μου χουν παιξει τα νεύρα! Όταν γραφω DVD (Taiyo Yuden 8x cerified kai 16 compatible)

μου ανεβοκατεβαινει το buffer απο 91-87 σε 8χ και 87-64 σε 4χ! Γινεται το αντιθετο τι να πω..

Το Sony που μου το βριζανε ολοι, μια χαρα κρατησε 3 χρονια και ειχε γράψει πανω 1900 δισκακια με το buffer στα 97 σταθερό παρακαλώ(!σε 4χ, και 92% σε 8χ) Έλεος! Μηπως ξερετε που οφειλεται το προβλημα?

ΥΓ: Έχω κανει 1,000,000 φορες τα update. Δεν ειναι παραξενο που το συγκεκριμενο μοντελο έχει κι ολας 7 update f/w?

Το πήρα από e-shop. Μπορει κ να πεσα σε προβλ παρτιδα, δεν ξερω..

Δημοσ.

Δοκίμασε τα κλασσικά όπως κατάργηση της συσκευής απο Device Manager,καλωδια,aspi drivers αλλά και σε άλλον υπολογιστή.Αν δεν λειτουργήσει με RMA σε 3 ημέρες έρχεται άλλο από Βελγιο.Όλες οι εταιρίες βγάζουν και προβληματικά μοντέλα.Αυτά

Δημοσ.

Τοι εχω αγορασει επο e-shop. Εχω την αποδειξη. Ποιον πρεπει να παρω τηλεφωνο κ τι να τους πω? Δεν νομιζω να θεωρησουν προβλημα αυτο με το buffer..

ενταξει εχω ακουσει για το service των plextor, αλλα οχι κ τοσο ροδινο..

Ασχετο, αγαπητε Hlapatsas τι εννοεις αν δεν λειτουργησει με RMA σε 3 μερες?

ευχαριστω

Δημοσ.

ΟΚ, το δοκιμασα κ σε αλλο υπολογιστη αλλα εκανε τα ιδια..Σημερα εκανα το RMA κανονικά, οποτε περιμενω..ελπιζω να μου ρθει μεχρι την Παρασκευη, ε? Να προλαβω να φυγω κ για το χωριο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...