darklordvader77 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα σας. Εχω το προαναφερθεν plextor εδω κ ενα μηνα κ μου χουν παιξει τα νεύρα! Όταν γραφω DVD (Taiyo Yuden 8x cerified kai 16 compatible) μου ανεβοκατεβαινει το buffer απο 91-87 σε 8χ και 87-64 σε 4χ! Γινεται το αντιθετο τι να πω.. Το Sony που μου το βριζανε ολοι, μια χαρα κρατησε 3 χρονια και ειχε γράψει πανω 1900 δισκακια με το buffer στα 97 σταθερό παρακαλώ(!σε 4χ, και 92% σε 8χ) Έλεος! Μηπως ξερετε που οφειλεται το προβλημα? ΥΓ: Έχω κανει 1,000,000 φορες τα update. Δεν ειναι παραξενο που το συγκεκριμενο μοντελο έχει κι ολας 7 update f/w? Το πήρα από e-shop. Μπορει κ να πεσα σε προβλ παρτιδα, δεν ξερω..
Hlapatsas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δοκίμασε τα κλασσικά όπως κατάργηση της συσκευής απο Device Manager,καλωδια,aspi drivers αλλά και σε άλλον υπολογιστή.Αν δεν λειτουργήσει με RMA σε 3 ημέρες έρχεται άλλο από Βελγιο.Όλες οι εταιρίες βγάζουν και προβληματικά μοντέλα.Αυτά
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 file mou to mono pragma pou den prepei na se anhsyxei einai to service.plextor=koryfh,thlefwnaki kai eisai komple...mhn katseis na mpeis ston kopo..
darklordvader77 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Τοι εχω αγορασει επο e-shop. Εχω την αποδειξη. Ποιον πρεπει να παρω τηλεφωνο κ τι να τους πω? Δεν νομιζω να θεωρησουν προβλημα αυτο με το buffer.. ενταξει εχω ακουσει για το service των plextor, αλλα οχι κ τοσο ροδινο.. Ασχετο, αγαπητε Hlapatsas τι εννοεις αν δεν λειτουργησει με RMA σε 3 μερες? ευχαριστω
darklordvader77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 ΟΚ, το δοκιμασα κ σε αλλο υπολογιστη αλλα εκανε τα ιδια..Σημερα εκανα το RMA κανονικά, οποτε περιμενω..ελπιζω να μου ρθει μεχρι την Παρασκευη, ε? Να προλαβω να φυγω κ για το χωριο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.