Προς το περιεχόμενο

Οι βρωμοέλληνες (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα)

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

E, sorry ρε. Που να το ξέρω;

Μια υπόθεση έκανα απ'τα συμφραζόμενα.

Το μόνο που μου έχεις πει για σένα είναι ότι είσαι χαραμοφάης.

Τι θα γίνει τώρα; Θα ποστάρει ο Goa ή να πάω γυμναστήριο;

• Super Moderators
Δημοσ.
paredwse με αναγκαζεις να επαναλαμβανομε..ζητησες παραδειγμα? παρτο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=149253&page=3

η αφορμη για το ban ηταν επειδη εκανα ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ μιας δηλωσης ενος αλλου χρηστη οτι κανει χρηση απαγορευμενων ουσιων (στην πραγματικοτητα βεβαια ο λογος ηταν οι θεσεις μου υπερ του θανασιμου εχθρου σας Λιακοπουλου.), και μαλιστα εγινε ban ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. οπως επισης μην ελπιζεις σε διαλογο μαζι μου...τα λαθη μια φορα γινοντε :) επισης να σου θυμισω πως οταν γραφουμε "εν χριστώ αδερφό" το Χ ειναι με κεφαλαιο και οχι με μικρο οπως εσκεμενα το εγραψες εσυ :)

Ο εκ του ασφαλούς υβριστής ξαναχτυπά. :)

Θα αρχίσω από το τέλος:

- Φυσικά και δεν έγραψα το "χριστό" με κεφαλαίο χ. Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι το 'χριστός' δεν είναι όνομα, αλλά τίτλος που προσδίδουν οι χριστιανοί στον Ιησού εκ της Ναζαρέθ:

Christ is the English form of the Greek word Χριστός, which means literally The Anointed One. The word was originally used to translate the Hebrew word מָשִׁיחַ , that is Messiah.

The word is often misunderstood as the surname of Jesus due to the numerous mentions of Jesus Christ in the Christian Bible. The word is in fact a title, hence its common reciprocal use Christ Jesus, meaning The Anointed One, Jesus. Followers of Jesus became known as Christians because they believed that Jesus was the Christ, or Messiah, prophesied about in the Tanakh (the Christian Old Testament).

Πηγή: wikipedia

- Σε διάλογο μαζί σου δεν προσέβλεπα ποτέ ούτε προσβλέπω και τώρα, μην ανησυχείς. Δεν νομίζω ότι μπορώ να συζητήσω με άτομα που υβρίζουν τις αντιλήψεις μου.

- Όσο για το ολιγοήμερο ban με το οποίο τιμωρήθηκες στο topic που δίνεις ως link, μάλλον δεν κατάλαβες γιατί το έφαγες. Θα σου υπενθυμίσω, για τελευταία φορά, τις προσβλητικές εκφράσεις κατά άλλου μέλους που επιμελώς θέλεις να αποκρύπτεις:

• mikre kserola > εδώ
  • mikre kserolidh...me ta psemata sou pou exoun ws skopo na dhmiourghsoun entypwseis den peitheis kanenan > εδώ
  • exeis dhlwsei prosfata pws kaneis xrhsh ousiwn (se pm) > κοινοποίηση pm χωρίς την άδεια του αποστολέα εδώ

Αυτά. Προς το παρόν.

Δημοσ.

μαλιστα...τα δικα μου τα σχολια τα ειδες...ομως την αφορμη δεν την ειδες (μαλλον εκανες πως δεν την ειδες)

ολα ξεκινησαν απο εδω : "ntropiazeis to onoma soy k to avatar soy file!"

αλλα προφανως επειδη ο συγεκριμενος χρηστης τυχαινει να συμβαδιζει ιδεολογικα μαζι σου δεν επρεπε να το λαβεις υπ'οψην σου.

επισης απεφυγες επιμελως να κανεις οποιοδηποτε σχολιο στην αναφορα μου οτι δεν εγινε ΚΑΜΙΑ προειδοποιηση. ενταξει καταλαβαινω. απλα θυμιζω πως μεχρι τοτε δεν ειχα εμπλακει σε κανενα καυγα και δεν ειχα προηγουμενο αλλο ban, κατι που αν μη τι αλλο επικυρωνει την υπαρξη προκαταληψης στην οποια αναφερομε απο την πλευρα σου.

παμε παρακατω τωρα: ειχα πει σε ενα απο τα προηγουμενα μου ποστς οτι οποιος μιλαει εδω μεσα για καποια συγεκριμενα πραγματα τιμωρειτε. ερωτηση : ειναι αληθεια οτι ο χρηστης nontasg εχει περιορισμο απο την διαχειρηση του φορουμ οσον αφορα τα ποστς του? (κατα διαβολικη "συμπτωση" ο συγεκριμενος χρηστης εχει αντιθετες θεσεις απο σενα) ειναι αληθεια αυτο λοιπον? επισης ειναι αληθεια οτι ο χρηστης socratis_s χλευαστηκε απο σενα σε αυτο το thread για τις αντιθετες του αποψεις σχετικα με τις δικες σου ? ειναι αληθεια οτι ο χρηστης scider ο οποιος και αυτος ειναι αντιθετος με εσενα ιδεολογικα ηταν banned πριν λιγες μερες? πολλες "συμπτωσεις" βρε παιδι μου! :D

• Super Moderators
Δημοσ.
μαλιστα...τα δικα μου τα σχολια τα ειδες...ομως την αφορμη δεν την ειδες (μαλλον εκανες πως δεν την ειδες)

ολα ξεκινησαν απο εδω : "ntropiazeis to onoma soy k to avatar soy file!"

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αυτή η αναφορά είναι προσβλητική για εσένα. Δεν ξέρω ούτε τι είναι/συμβολίζει το nickname σου ούτε τι είναι/συμβολίζει το avatar σου. Εκτός αν είναι οικογενειακό όνομα/σύμβολο (που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι υβρίζει την οικογένειά σου), δεν βλέπω το πρόβλημα.

αλλα προφανως επειδη ο συγεκριμενος χρηστης τυχαινει να συμβαδιζει ιδεολογικα μαζι σου δεν επρεπε να το λαβεις υπ'οψην σου.

[...]

παμε παρακατω τωρα: ειχα πει σε ενα απο τα προηγουμενα μου ποστς οτι οποιος μιλαει εδω μεσα για καποια συγεκριμενα πραγματα τιμωρειτε. ερωτηση : ειναι αληθεια οτι ο χρηστης nontasg εχει περιορισμο απο την διαχειρηση του φορουμ οσον αφορα τα ποστς του? (κατα διαβολικη "συμπτωση" ο συγεκριμενος χρηστης εχει αντιθετες θεσεις απο σενα) ειναι αληθεια αυτο λοιπον?

Αν 'τιμωρούσα' όσους διαφωνούν μαζί μου' date=' δεν θα έγραφες στο παρόν forum εδώ και πολύ καιρό.

Όσο για τον ρόλο του αυτόκλητου υπερασπιστή άλλου χρήστη, γιατί δεν προσκαλείς τον ίδιο να σου πει τι είδους περιορισμός υπάρχει και για ποιό λόγο;

επισης απεφυγες επιμελως να κανεις οποιοδηποτε σχολιο στην αναφορα μου οτι δεν εγινε ΚΑΜΙΑ προειδοποιηση. ενταξει καταλαβαινω. απλα θυμιζω πως μεχρι τοτε δεν ειχα εμπλακει σε κανενα καυγα και δεν ειχα προηγουμενο αλλο ban, κατι που αν μη τι αλλο επικυρωνει την υπαρξη προκαταληψης στην οποια αναφερομε απο την πλευρα σου.

Δεν αντιλαμβάνομαι πού ακριβώς είδες ότι οφείλω να σε προειδοποιήσω πριν σου επιβάλλω την ποινή του αποκλεισμού (ban). Δεν γίνεται για κανέναν.

Δημοσ.

παμε παρακατω τωρα: ειχα πει σε ενα απο τα προηγουμενα μου ποστς οτι οποιος μιλαει εδω μεσα για καποια συγεκριμενα πραγματα τιμωρειτε. ερωτηση : ειναι αληθεια οτι ο χρηστης nontasg εχει περιορισμο απο την διαχειρηση του φορουμ οσον αφορα τα ποστς του? (κατα διαβολικη "συμπτωση" ο συγεκριμενος χρηστης εχει αντιθετες θεσεις απο σενα) ειναι αληθεια αυτο λοιπον? επισης ειναι αληθεια οτι ο χρηστης socratis_s χλευαστηκε απο σενα σε αυτο το thread για τις αντιθετες του αποψεις σχετικα με τις δικες σου ? ειναι αληθεια οτι ο χρηστης scider ο οποιος και αυτος ειναι αντιθετος με εσενα ιδεολογικα ηταν banned πριν λιγες μερες? πολλες "συμπτωσεις" βρε παιδι μου! :D

επειδή και εγω ειχα την ιδια αποψη για το limit στον nontasg , εκανε ποστ οταν:

ξύπναγε το πρωι, οταν έπινε καφε, οταν πήγαινε τουαλετα, οταν έτρωγε παστιτσιο, οταν περναγε αυτοκινητο μπροστα του, οταν ειχε διαφημίσεις στην τηλεοραση κλπ κλπ

Δημοσ.
[...]

Θα αρχίσω από το τέλος:

- Φυσικά και δεν έγραψα το "χριστό" με κεφαλαίο χ. Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι το 'χριστός' δεν είναι όνομα, αλλά τίτλος που προσδίδουν οι χριστιανοί στον Ιησού εκ της Ναζαρέθ:

Christ is the English form of the Greek word Χριστός, which means literally The Anointed One. The word was originally used to translate the Hebrew word מָשִׁיחַ , that is Messiah.

The word is often misunderstood as the surname of Jesus due to the numerous mentions of Jesus Christ in the Christian Bible. The word is in fact a title, hence its common reciprocal use Christ Jesus, meaning The Anointed One, Jesus. Followers of Jesus became known as Christians because they believed that Jesus was the Christ, or Messiah, prophesied about in the Tanakh (the Christian Old Testament).

Πηγή: wikipedia

[...]

Λίγο δικολαβίστικο μου φαίνεται το σχήμα... :-)

1. Στα νέα ελληνικά η φράση «εν Χριστώ αδελφοί» γράφεται με κεφαλαίο.
  2. Όταν λέμε «Χριστός» στη γλώσσα που συνεννοούμαστε σημαίνει Ιησούς ο Ναζωραίος, όχι γενικά κάποιος που έχει (πάρει) το χρίσμα, π.χ., ο προπονητής (από τον πρόεδρο) ή ο υποψήφιος (από τα μέλη του κόμματος). Εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει πουθενά το «χριστός» να χρησιμοποιείται ως κανονική μετοχή.
  3. Άμα το πάμε έτσι, τότε να γράφουμε με πεζό και όλα τα ονόματα που είναι επίθετα ή ουσιαστικά (γεώργιος, δημήτριος, αγάπη, παπουτσής, πρωτονοτάριος, σμαράγδα, αθανασία, άγγελος κλπ. κλπ.).

Αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιεί κανείς πεζό χι άμα θέλει να δηλώσει κάτι ή να πικάρει κάποιον ή να κάνει ό,τι άλλο θέλει. Άλλωστε, ο καθένας γράφει όπως του γουστάρει. Σε ένα χι θα κολλήσουμε;

Απλά, το επιχείρημα είναι λίγο άστοχο. :-)

Δημοσ.
Στα νέα ελληνικά η φράση «εν Χριστώ αδελφοί» γράφεται με κεφαλαίο.

Επισης οι λεξεις Mινωας (πιθανοτατα) και Καισαρας (σιγουρα) ήταν τίτλοι. Το οτι εχει επικρατησει να γραφονται με μικρο δεν σημαινει οτι ειναι σωστο, προφανως εγινε μπλεξιμο με προσωπα. Αν ειχαμε 1 πρωθυπουργο για καμια 50αρια χρονια ειμαι σχεδον σιγουρος πως και το Πρωθυπουργος θα γραφοταν με κεφαλαιο ομως το να γραφτει με μικρο δεν ειναι παρεκκλιση αλλά επαναφορα στην ορθοτητα

Άμα το πάμε έτσι, τότε να γράφουμε με πεζό και όλα τα ονόματα που είναι επίθετα ή ουσιαστικά (γεώργιος, δημήτριος, αγάπη, παπουτσής, πρωτονοτάριος, σμαράγδα, αθανασία, άγγελος κλπ. κλπ.)

Η διαφορα ειναι οτι μιλας για κυρια ονοματα, οχι για τιτλους, και ας παραπεμπουν αλλου. Πχ αν ο Ιησους σημαινει στα εβραικα "Καθιστη αρκουδα που καθεται σε πρασινο λιβαδι" τοτε ορθως γραφεται με κεφαλαιο. Ομως η φραση "ο πρωθυπουργος Κωνσταντινος Καραμανλης" σπανια γραφεται με κεφαλαιο Π

Δημοσ.
αλλά τίτλος που προσδίδουν οι χριστιανοί στον Ιησού εκ της Ναζαρέθ:

παρεδώσε δε μου λες.Οταν έγραφες διαγώνισμα στα θρησκευτικά το Χριστό με μικρό το έγραφες;Ας έκανες το μάγκα εκεί όχι όπου μας παίρνει.

Α το σκληρότερο ναρκωτικό είναι η εξουσία

Δλδ αν κάποτε είμαστε 50% Αλβανοί και το άλλο μισό Έλληνες, αν το πρώτο 50% δουλεύει και γενικά,

Δηλαδή για σένα οι υπόλοιποι Ελληνες δε δουλεύουν.μόνο ι αλλοδαποί.

Συγκρίνεις ένα ιδικτησιακό καθεστώς,

Αστο σε μια ιδεατή κοινωίνα το σπίτι πρέπει να στο έδινε το κράτος.Είναι βασικό αγαθό

Στο ειπα ετσι για να προκαλεσω τη σκεψη σου και το πώς θα αντιδρουσες σε αυτό το ενδεχομενο.

ναι την προκάλεσες.Από μια ανοησία που σου κατέβηκε.Σαν να πω εγώ κοίτα αν ανατείλλει ο ήλιος από τη δύση αφού δεν ανατείλλει τι να κάνουμε.

και που θεωρει πως ολα τα κακα που γινονται σε αυτον τον τοπο τα κανουν ξενοι και φταινε αυτοι για το πού φτασαμε,

δε φταίνε οι ξένοι.Αυτοί που τους φέρνουν για να τους εκμεταλλεύονται φταίνε

δικαιολογείς και τον καταπατητή ή μη δολοφόνο που έπραξε κατά συνείδηση, όταν διαπίστωσε πως κάποιος πάει να βεβηλώσει το σύμβολό του (ανέξαρτητα της νομιμότητάς του).

Λάθος.Ο αλβανός γιατί έκαψε τη σημαιά.Προσβλήθηκε από κάποιον;Οχι από φθόνο και μίσος.Δε σήμαινε τίποτα γι αυτόν.δεν έχει καταλάβει η Ελλάδα εδάφη της Αλβανίας.ενώ για το Σολωμό και για όλους τους Ελληνες η τουρκική σημαία συμβολίζει τη τυραννία 400 χρόνων που οδήγησε στον σκοταδισμό και την οπισθοδρόμηση.Ο αλβανός ήρθε για ένα καλύτερο μέλλον.Αν δε γουστάρει να φύγει.Δεν το κρατάει κανείς.Παρακαλάμε κιόλας.

Ο Τούρκος χρησιμοποιησε βία καταπάτησε εδάφη χωρίς δικαίωμα(ασ'το Μακάριο πάει αλλού το θέμα).Κατάλαβες;

Εκεί να δεις αναζωπύρωση της κουβέντας που αποζητά το πανκιό - θα πάρει φωτιά

πρόσεχε τα λόγια σου.Α πέρνα και από την Αμάρυνθο.Α ναι ξέχασα τους ειρηνιστές δε σας χονεύουν εκεί πάνω.Δε σε χαρακτήρισα εσύ αρχίζεις.Πολύ δημοκράτες ήσαστε εσείς οι αριστεροί

Δημοσ.
Δηλαδή για σένα οι υπόλοιποι Ελληνες δε δουλεύουν.μόνο ι αλλοδαποί.

Δεν είπα αυτό. Σου λέω ποιός αν κάποιος συμβάλλει στην οικονομική ζωή της χώρας, τότε δεν με νοιάζει η χώρα καταγωγής του. Δε με νοιάζει αν είσαι Ρουμάνος, Γεωργιανός, Αλβανός, Νορβηγός ή Έλληνας ΑΡΚΕΙ να μην παρασιτείς.

Αστο σε μια ιδεατή κοινωίνα το σπίτι πρέπει να στο έδινε το κράτος.Είναι βασικό αγαθό

Μια ιδεατή κοινωνία θα ήταν άσχετη με το τόπικ όμως.

πρόσεχε τα λόγια σου.Α πέρνα και από την Αμάρυνθο.Α ναι ξέχασα τους ειρηνιστές δε σας χονεύουν εκεί πάνω.Δε σε χαρακτήρισα εσύ αρχίζεις.Πολύ δημοκράτες ήσαστε εσείς οι αριστεροί

Θα ορκιζόμουν ότι ο παρεδώσε αναφερόταν στον χρήστη (..) punky.

Δημοσ.
παρεδώσε δε μου λες.Οταν έγραφες διαγώνισμα στα θρησκευτικά το Χριστό με μικρό το έγραφες;Ας έκανες το μάγκα εκεί όχι όπου μας παίρνει.

Δεν μαρεσει να κανω τον συνηγορο του σκυλου, αρκετα καλος δικηγορος ειναι απο μονος του, αλλα στο σχολειο επισης μια ζωη μας εφταιγε "η κοινωνια της απαλλωτριωσης" και η "χουντα ειχε μονο κακα" και "οι κακοι Τουρκοι χωρις να τους προκαλεσει κανεις εκαψαν την Σμυρνη" και οι Σταυροφοροι ηταν καλοι αν σκοτωναν Αραβες στην Ιερουσαλημ ΑΛΛΑ κακοι οταν σκοτωναν Βυζαντινους στην Κωνσταντινουπολη.

Βεβαια απο τοτε μαθαμε πως στην ζωη αναμεσα στο ασπρο και το μαυρο υπαρχουν απειρες αποχρωσεις του γκριζου. Στα 12 και στα 16 σου εισαι πολυ μικρος για να εχεις κριτικη σκεψη σε εκεινο το επιπεδο και ακομα πιο μικρος και κυριως εξαρτημενος απο γονεις, δασκαλους και λοιπο περιγυρω ωστε να πεταει ο γαιδαρος. Και βεβαια δεν θα ηταν μαγκια να γραφεις "χριστος" και να κινδυνεψεις να χαλασεις βαθμολογια προκειμενου να δειξεις την αντιθεση σου σε καποιον που σε 6 το πολυ χρονια δεν θα τον ειχες αναγκη και φυσικα δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να του αλλαξεις μυαλα αλλα αυτος θα σου αλλαζε θρανιο.

Βεβεα αν εσυ ησουν τοσο αντρας στο Γυμνασιο και εσπαγες με τα παπαρια σου το εδρανο αυτο ειναι αλλο θεμα, μπορει να ησουν ο Κουρκουλος ή ο Τζεημς Ντην, who knows...

Δημοσ.

Ποπο! τελικα η ελληνικη κοινωνια εχει γεμισει αντιδραστικους. Α ρε αφεντικο που σας χρειαζεται! Να νιωσετε την εξαρτηση και τι περνεις αν δεν μαθεις να κρατας τις αποψεις σου για τον εαυτο σου. Σκεφτεστε για τους μεταναστες και τους Χ και τους Ψ και το μονο που εχετε καταφερει στην ζωη σας ειναι να σας ξερουν στην καφετερια. Γιατι ολοι κατηγορουμε τους Χ και τους Ψ για την καταντια μας, ποτε δεν φταιμε εμεις. Κοιταξτε λιγο τους εαυτους σας λεω εγω και αν θελετε να αλλαξετε κατι στην κοινωνια να γινετε "καποιοι", να γινετε βουλευτες και πρωθηπουργοι και αλλαξτε οτι θελετε.

Το να ανοικεις στους Α και στους Β με αυτην η την αλλη ιδεολογια και να την εκφραζεις σε αφισες και συνθηματα ποτε δεν αλλαξε τιποτα.Το μονο που προσφερει ειναι η αισθηση του οτι ανοικεις καπου και κανεις κατι που μετραει (και καλα...). Ξυπνηστε ρε!

Δημοσ.

Αυτο να το εκλαβουμε ως αποψη?Διοτι μολις εγραψες ενα "συνθημα" στον "τοιχο" ενος φορουμ

Ειδικα μου αρεσει που η αποψη σου ειναι

Να νιωσετε την εξαρτηση και τι περνεις αν δεν μαθεις να κρατας τις αποψεις σου για τον εαυτο σου.

Δηλαδη μας λες φωναχτα να μην φωναζουμε?

Δημοσ.
Ποπο! τελικα η ελληνικη κοινωνια εχει γεμισει αντιδραστικους. Α ρε αφεντικο που σας χρειαζεται! Να νιωσετε την εξαρτηση και τι περνεις αν δεν μαθεις να κρατας τις αποψεις σου για τον εαυτο σου. Σκεφτεστε για τους μεταναστες και τους Χ και τους Ψ και το μονο που εχετε καταφερει στην ζωη σας ειναι να σας ξερουν στην καφετερια. Γιατι ολοι κατηγορουμε τους Χ και τους Ψ για την καταντια μας, ποτε δεν φταιμε εμεις. Κοιταξτε λιγο τους εαυτους σας λεω εγω και αν θελετε να αλλαξετε κατι στην κοινωνια να γινετε "καποιοι", να γινετε βουλευτες και πρωθηπουργοι και αλλαξτε οτι θελετε.

Το να ανοικεις στους Α και στους Β με αυτην η την αλλη ιδεολογια και να την εκφραζεις σε αφισες και συνθηματα ποτε δεν αλλαξε τιποτα.Το μονο που προσφερει ειναι η αισθηση του οτι ανοικεις καπου και κανεις κατι που μετραει (και καλα...). Ξυπνηστε ρε!

Νομίζω κάπου τα χεις μπερδέψει μέσα σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...