blueviper Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Η κόντρα ξέρεις πότε ξεκίνησε.Οταν αλαβνοί κάψαν την ελληνική σημαία στο ΟΑΚα το 98.Εμένα αυτό με προσέβαλε(δε με ενδιαφέρει τι αντίκτυπο είχε σε σένα).Οπότε και στο νοσοκομείο να τον έστελναν λίγα θα του κάνανε. Μόλις απενοχοποίησες το δολοφόνο του Σολωμού. Ωραίος!
punky Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Και εδω ειναι το κρυφο οπλο αυτου του θρεντ: το σεξ . Θρησκεια--->παππαδες--->ανηλικοι---->σεξ. Χμμ, δεν ξέρω αν αρκεί αυτό. Έχει αρχίσει να τελματώνει το thread. Κάτσε να δω αν μπορώ να το αναζωπυρώσω: Λοιπόν, οι Αλβανοί που έχουμε εμείς στην Αθήνα είναι καλύτεροι από αυτούς που έχετε στη Θεσαλονίκη. Και μπουγάτσα λέγεται μόνο αυτό που έχει κρέμα μέσα.
TonyMontana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 όλα εξαρτώνται απτο πόσο γαμάς. και οι έλληνες απότι φαίνεται δεν γαμάνε. γιατί αν γαμούσαν δεν θα ηταν τόσο μαλάκες σε όλα. βλ. βίλχεμ ράϊχ αρχίστε να γαμάτε και θα βρεθεί η λύση. σε όλα.
omnislash Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Σε καλό σου, γέλιο που το έκανα δε με έπιασες.αυτό λέω ότι ο Φωλμεαράυρερ τα έλεγε επίτηδες και κάποιοι λόγω κόμπλεξ τον ενστερνίζονται. Και το dna του ανθρώπου ταυτίζεται με το 99% του πηθίκου.Τι σημαίνει αυτό? Πολλά αλλά πάμε σε άλλο θέμα. Τιμή και δόξα γιατί? Γιατί όταν ήρθαν κάποιοι άπλυτοι πληρωμένοι από το Σόρος να το παίξουν μάγκες αυτοί δεν κόλωσαν και τους ξυλοφόρτωσαν. Γιατι ειναι απο αυτους τους τυπους που ευχομαι να τους βιασουν την κορη ή τη γυναικα κατι ελληναραδες με μια ψ@λη να!, και ο πρωτος που θα βρεθει να τη βοηθησει θα ειναι ενας μη Ελληνας Ωραίο ποιόν έχεις.μπράβο για τα λόγια σου.Επ ευκαιρίας έχεις κανά παράδειγμα και μιλάς ή λόγω έλλειψης επιχειρημάτων αρχίζεις τις επιθέσεις. Ετσι λοιπον απο δω και στο εξης όποιος με αποκαλει μαλακα, θα τον σκοτωνω με snipper... Αν εγώ διαλαλήσω πως η μάνα σου ήταν πόρνη θα προσβληθείς ή όχι.Ξέριες διαφορετικές αξίες του καθενός.Εσύ πχ μπορεί να θεωρείς τη Mercedes σου ως υπέρτατο αγθό και θα τασντιστείς αν στη γρατσουνίσω Μαλλον ο Ελληνας και με διαφορά. Συμφωνώ.Αν ο Ελληνας ήταν έξυπνος και δε του δινε δουλειές να δεις για πότε θα φευγε. Μόλις απενοχοποίησες το δολοφόνο του Σολωμού. Ωραίος Δε μου λες αγόρι μου.Η β.Κύπρος είναι κατεχόμενη.ο σολωμός πήγε να κατεβάσει την τουρκική σημαία επειδή είναι εκεί παράνομα με βία πως το λένε.Ο Τούρκος μπήκε με το έτσι θέλω έκανε τους αγνοούμενους πειραματόζωα έδιωξε τους Ελληνες από τις πατρογονικές εστίες.α βιάσαμε και κανά κοριτσάκι γιατί είμαστε κ μογγόλοι.Τον κάθε Αλβανό που καίει τη σημαία δε το φέραμε με το ζόρι.Μόνος του ήρθε παράπονα.Γκέγκε; και οι έλληνες απότι φαίνεται δεν γαμάνε. γιατί αν γαμούσαν δεν θα ηταν τόσο μαλάκες σε όλα. Ναι κ οι Ιάπωνες δε γαμάνε αλλά προοδεύουν.τι παέι να πει αυτό.Που να δεις τους νοτιο κορεάτες οι Αλβανοί που έχουμε εμείς στην Αθήνα είναι καλύτεροι από αυτούς που έχετε στη Θεσαλονίκη. στην αθήνα όλοι αλβανοί είμαστε.ρώτα κάτι Παόκια να σου πούνε.
Lucifer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Το σπ΄'ιτι σου γιατό οφείλει να παρτίζεται μόνο από την οικογένεια σου.Να ρθω και γω με τους φίλους μου να φέρω και δυο τρεις γκόμενες ε να το κάψουμε βρε αδερφέ(όχι το σπίτι!) Ναι βρε παλικάρι μου, αλλά δεν είναι το ίδιο. Συγκρίνεις ένα ιδικτησιακό καθεστώς, κάτι που αγόρασες με κάτι που είναι ανοιχτό σε όλους αρκεί να πληρώνουν το μερίδιό τους. Δλδ αν κάποτε είμαστε 50% Αλβανοί και το άλλο μισό Έλληνες, αν το πρώτο 50% δουλεύει και γενικά, κερδίζει το δικαίωμα της ψήφου του με το να είναι κ αυτό μέρος του οικονομικοκοινωνικού συστήματος, ε τι με νοιάζει και αν τα μιλάει λίγο σπαστά τα Ελληνικά? Λες και καταλαβαίνω τους Ηπειρώτες και τους Κρητικούς. Προσοχή, δε λέω πως είμαι υπέρ του σκεπτικού να νομιμοποιηθούν όλοι. Απλά η μεταναστευτική πολιτική μας είναι τόσο πάτος, που δεν μπορώ από τη μια να λέω "έξω οι ξένοι" και απ΄την άλλη να γνωρίζω πως την επόμενη μέρα θα ξεβραστούν στο ίδιο μέρος. Μια μέρα θα φέρνω Τσέχες.
TonyMontana Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μια μέρα θα φέρνω Τσέχες. αν θέλεις συνεργάτη ενδιαφέρομαι... και που ξέρεις ίσως στο τέλος να μας χαρακτηρίσουν και εθνικούς ευεργέτες.
Vangosmech Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Ωραίο ποιόν έχεις.μπράβο για τα λόγια σου.Επ ευκαιρίας έχεις κανά παράδειγμα και μιλάς ή λόγω έλλειψης επιχειρημάτων αρχίζεις τις επιθέσεις. το ποιον μου, να το αφησεις σε ησυχια...και δεν ειναι ελλειψη επιχειρηματος, ουτε και επιθεση...Στο ειπα ετσι για να προκαλεσω τη σκεψη σου και το πώς θα αντιδρουσες σε αυτό το ενδεχομενο....Αλλα φυσικα απο ατομο με νοημοσυνη αμοιβαδας, που οταν δεν μπορει να ανταπαντησει αρχιζει την επιθεση και που θεωρει πως ολα τα κακα που γινονται σε αυτον τον τοπο τα κανουν ξενοι και φταινε αυτοι για το πού φτασαμε, ενω ολα τα καλα ειναι δημιουργήματα των Ελληνων, δεν περιμενα κι αλλη αντιμετωπιση....
Lucifer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 αν θέλεις συνεργάτη ενδιαφέρομαι... και που ξέρεις ίσως στο τέλος να μας χαρακτηρίσουν και εθνικούς ευεργέτες. Μονοφαγάδες με υπερπλασία προστάτη θα μας χαρακτηρίσουν. Και χαλαρώστε λίγο με τους χαρακτηρισμούς ντε!
blueviper Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δε μου λες αγόρι μου.Η β.Κύπρος είναι κατεχόμενη.ο σολωμός πήγε να κατεβάσει την τουρκική σημαία επειδή είναι εκεί παράνομα με βία πως το λένε.Ο Τούρκος μπήκε με το έτσι θέλω έκανε τους αγνοούμενους πειραματόζωα έδιωξε τους Ελληνες από τις πατρογονικές εστίες.α βιάσαμε και κανά κοριτσάκι γιατί είμαστε κ μογγόλοι.Τον κάθε Αλβανό που καίει τη σημαία δε το φέραμε με το ζόρι.Μόνος του ήρθε παράπονα.Γκέγκε; Δεν είμαι αγόρι σου...έχω γούστο εγώ στους άντρες! Το δε "γκέγκε" δεν έχει αυτήν την ανώτερη αρχαιοελληνική αύρα που θεωρείται must σε κάθε περίπτωση. Έχασες προφανώς το νόημα. Όλα έγιναν για μια σημαία. Αν λοιπόν νοιώθεις πως αποτελεί υπέρτατη προσβολή το κάψιμό της, σε βαθμό που θα σε εξωθήσει στη χειροδικία, δικαιολογείς και τον καταπατητή ή μη δολοφόνο που έπραξε κατά συνείδηση, όταν διαπίστωσε πως κάποιος πάει να βεβηλώσει το σύμβολό του (ανέξαρτητα της νομιμότητάς του).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Μόλις απενοχοποίησες το δολοφόνο του Σολωμού. Ωραίος! Δεν θέλεις να αρχίσουμε αυτή την κουβέντα, πίστεψέ με. Εκεί να δεις αναζωπύρωση της κουβέντας που αποζητά το πανκιό - θα πάρει φωτιά.
Goacore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 paredwse με αναγκαζεις να επαναλαμβανομε..ζητησες παραδειγμα? παρτο http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=149253&page=3 η αφορμη για το ban ηταν επειδη εκανα ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ μιας δηλωσης ενος αλλου χρηστη οτι κανει χρηση απαγορευμενων ουσιων (στην πραγματικοτητα βεβαια ο λογος ηταν οι θεσεις μου υπερ του θανασιμου εχθρου σας Λιακοπουλου.), και μαλιστα εγινε ban ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. οπως επισης μην ελπιζεις σε διαλογο μαζι μου...τα λαθη μια φορα γινοντε επισης να σου θυμισω πως οταν γραφουμε "εν χριστώ αδερφό" το Χ ειναι με κεφαλαιο και οχι με μικρο οπως εσκεμενα το εγραψες εσυ @bandito σου ευχομε καλα Χριστουγεννα, Αγια θεοφανεια και τα σχετικα! ο Θεος μαζι σου! (ΛΟΛ) (καλυτερα να σε ειχα καταραστει ε?) αχαχαχαχααχχα @]nick[ μη κουραζεσε παληκαρι μου με λινκς κλπ... δοξα τον Παναγαθο δεν εχω τρελαθει ακομα για να κανω κλικ σε λινκ που προερχοντε απο σενα
punky Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2006 Δλδ αν κάποτε είμαστε 50% Αλβανοί και το άλλο μισό Έλληνες, αν το πρώτο 50% δουλεύει και γενικά, κερδίζει το δικαίωμα της ψήφου του με το να είναι κ αυτό μέρος του οικονομικοκοινωνικού συστήματος, ε τι με νοιάζει και αν τα μιλάει λίγο σπαστά τα Ελληνικά? Λες και καταλαβαίνω τους Ηπειρώτες και τους Κρητικούς. Ρε τι έπαθες; Δεν το πιστεύω ότι τα γράφει ένας νοσταλγός αυτά τα προοδευτικά. Ναρκωτικά παίρνεις; Το ερώτημα είναι ρητορικό. Απλά με εκπλήσει ευχάριστα το αποτέλεσμα που έχουν επάνω σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.