Προς το περιεχόμενο

Οι βρωμοέλληνες (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα)

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδής ρε nick, μπορούμε και εμείς οι σατανιστές να γιορτάσουμε φέτος όπως όλος ο καλός ο κόσμος;

Ο Εωσφόρος να σε έχει καλά. Ή τελος πάντων, ο Λόκι.

Μιας και είσαι στας Σκανδιναβικάς περιοχάς

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όχι όχι όχι μηηηηηηηηηηηηηηη

όχι copy/paste

Δεν νομίζω να επικρότησα τίποτα από όσα ανέφερε ο poster ούτε πείρα θέση

απλά έθεσα ένα προβληματισμό για το θέμα της λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας

Θέση μου είναι ότι πρέπει να βάλουμε όριο , το πόσους αντέχουμε ως χώρα,

να νομιμοποιηθούν όσοι έχουν τα όποια κρητήρεια που θα τεθούν

να καταγραφούν ,ποιοι είναι που μένουν να πληρώνουν όπως όλοι μας τις υποχρεώσεις τους στην χώρα που τους φιλοξενεί κλπ

Είμαι αρκετά ευαίσθητος πάνω σε αυτό το θέμα μιας και η οικογένεια μου υπήρξαν μετανάστες, έχω γεννηθεί στην Γερμανία και έμεινα μέχρι τα 19 μου χρόνια

Δεν μπορεί λοιπόν εύκολα κανένας να μου λεει τα περί ρατσισμού ξενοφοβίες μικρόκοσμους κλπ

την στιγμή που τον έχω ζήση στο πετσί μου

Και μιλάμε για ΡΑΤΣΙΣΜΟ και όχι για μπούρδες που συμβαίνουν στην Ελλάδα

Σιγουρα θα επρεπε και πρεπει να υπαρξει σωστη μεταναστευτικη πολιτικη..Να ελεγε 'μεχρι τοσους μεταναστες χρειαζομαστε, σε αυτα τα ποστα'.. Το ερωτημα ειναι γιατι κατι τετοιο δεν εχει γινει κ εγινε το μπατε σκυλοι αλεστε? ΜΗΠΩΣ επειδη αυτο βολευε καποιους {μεγαλοεργολαβους κλπ.. }.. Μηπως γιατι βολευει τις ελληνικες κυβερνησεις αυτη η μπουρδελο-κατασταση με τους λαθρομεταναστες? Μηπως επειδη βολευε να εχουμε τους αλβανους,πακιστανους,κινεζους,ρωσους και να τους κατηγορουμε ως αποδιοπομπαιους τραγους για ολα τα κακα της κοινωνιας μας?

Live & Let Live

Peace Love Unity Respect

Δημοσ.
nick[;1406969']Να'σαι καλα ' date=' επισης.. :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Pagan_Beliefs_Surrounding_Christmas[/quote']

Ολα αυτά είναι προπαγάνδα των εβραίων... ο Χριστός γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου (στις 5:00 το πρωί κατά τας γραφάς) στην Καλαμάτα από Ελληνες γονείς και τον υιοθέτησαν έπειτα κάποιοι εβραίοι των οποίων τη θρησκεία αποκύρηξε.

Δημοσ.

Εγω θα το θεσω αλλιως :

Ψηφιζετε ενα απο τα 2 μεγαλα κομματα τα οποια δεν κανουν τιποτα για την εγκληματικοτητα (και για πολλααααα αλλα)?

Με ποιο δικαιωμα βγαινετε και διαμαρτυρεστε λοιπον? Δεν το καταλαβα. Καλα να παθετε λοιπον και να σας την πεσουν οι Αλβανοι να σας παρουν το πορτοφολι και να μπουν και στα σπιτια σας. Εμεις που εχουμε λιγο παραπανω μυαλο, δεν εχουμε ιχνος ιδιοτελειας και στελνουμε το μυνημα μας στις εκλογες, τι φταιμε?

Εισαι δεξιος? Ψηφισε τον Καρατζαφερη, τον Βοριδη κτλ....Εισαι αριστερος? Ψηφισε ΣΥΝ,ΚΚΕ,ΜΕΡΑ etc. Μα πρεπει σον και καλα να ψηφιζουμε τους γ@μι@δες της καθημερινοτητας μας? Δειξε ρε ανθρωπε οτι δεν σε καλυπτουν οι μ@λ@κες...Τοσο στοκος εισαι και δεν το καταλαβαινεις? Ψηφος για μια κολοδουλεια που σου υποσχεθηκαν με 700 ευρω τι μερα ενω παραλληλα κινδυνευει η ζωη σου? Και δεν φτανει αυτο, εχεις και παραπονο μετα ρε Έλληνα? Καλα σου κανουν αφου εισαι μαζοχιστης....Εγω ομως δεν ειμαι...γιατι να πληρωνω τις μ@λακιες σου έλληνα ψηφοφόρε?

Εγω, προσωπικα βιωματα με τους Αλβανους δεν εχω αλλα σε περιστατικα που εχω τυχει, το παιζουν πολυ νταηδες κτλ. Καποια ομως απο τα περιστατικα που εχω δει, αφορουν ασχημες συμπεριφορες ελληνων σε αλβανους εργατες οπου εγω οχι απλα θα το επαιζα νταης αλλα θα τους ειχα σκασει και την τσαπα στο κεφαλι. Ολα εχουν το λογο τους, κανεις δεν γεννιεται εγκληματιας...Φταιμε εμεις?Φταινε αυτοι? Το αυγο εκανε την κοτα ή κοτα το αυγο? Και να υπενθιμησω οτι το συνθημα "Αλβανε γ@μησου εδω ειναι πειραιας εμεις θα σε γ@μ@με και συ θα προσκυνας", ειναι γηπεδικο για χαβαλε....Καποιοι ομως το εχουν υιοθετησει και στην πραγματικοτητα.

Δημοσ.

Το τελευταίο σχόλιο σου είναι τουλάχιστον τραγικό. Πραγματικά λυπάμαι τους ανθρώπους- ρατσιστές που έχουν τέτοιες απόψεις ψευτοανωτερότητας εκδηλώνοντας κάθε κόμπλεξ που κρύβουν ενώ συγχρόνως φανερώνουν το χαμηλό επίπεδο νοημοσύνης τους πιστεύοντας πράγματα χωρίς λογική υπόσταση. Αν δηλάδη δείξουμε έναν

Αλβανό ο οποίος σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια είναι πολύ ανώτερος σε επίπεδα μόρφωσης, κριτικής ικανότητας, χρήματος, καρίερας κτλ. Τι θα πεις; Πραγματικά, έχω βαρεθεί κάθε είδους γενίκευση. Ο κάθε άνθρωπος είναι ανεξάρτητη μονάδα που αξίζει να του δώσουμε όλον τον σεβασμό που απαιτείται πριν τον γνωρίσουμε και κρίνουμε.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, δεν τα έχουμε ξαναπεί για το θέμα;

Παρακαλώ τον GOAκάτι να διαβάσει τα παλαιότερα μυνήματα μου και να με βάλει εκεί που μου αξίζει, στους αποκλεισμένους του.

Και το σχόλιο μου, άσχετο με κάθε χώρα: Π@τρίδ@...

Δημοσ.

Μπα, λες; Είναι δυνατόν να είναι πιο παραγωγικό από το thread του βιασμού;

Δύσκολο το κόβω.

Αυτό έχει μόνο βία.

Το άλλο είχε σεξ και βία.

Δημοσ.
nick[;1406983']Σιγουρα θα επρεπε και πρεπει να υπαρξει σωστη μεταναστευτικη πολιτικη..Να ελεγε 'μεχρι τοσους μεταναστες χρειαζομαστε' date=' σε αυτα τα ποστα'.. Το ερωτημα ειναι γιατι κατι τετοιο δεν εχει γινει κ εγινε το μπατε σκυλοι αλεστε? ΜΗΠΩΣ επειδη αυτο βολευε καποιους {μεγαλοεργολαβους κλπ.. }.. Μηπως γιατι βολευει τις ελληνικες κυβερνησεις αυτη η μπουρδελο-κατασταση με τους λαθρομεταναστες? Μηπως επειδη βολευε να εχουμε τους αλβανους,πακιστανους,κινεζους,ρωσους και να τους κατηγορουμε ως αποδιοπομπαιους τραγους για ολα τα κακα της κοινωνιας μας?

[/quote']

Μην υποτιμάς την ελληνική ανικανότητα σε κάθε είδους οργάνωση και υπονοείς οτι μπορούσε αλλά δεν ήθελε.:-D

Στη χώρα που τίποτα δε λειτουργεί σωστά εσύ τι περίμενες? Να υπάρξει έλεγχος μετανάστευσης? Εδώ δε μπορεί το κράτος να ελέγξει τους από μέσα, τους απ έξω θα ελέγξει?

Δύσκολο το κόβω.

Αυτό έχει μόνο βία.

Περίμενε...σε λίγο θα αναφερθεί και ο αλβανός- μετανάστης βιαστής...:-)

Δημοσ.
ΝΑ δω πόσοι έλληνες θα είμασταν πιστοί αν έβγαινε το κκε πρώτο κόμμα.

ρε συ δεν το κάνανε επειδή αντιπαθούσαν τις εκκλησίες.Εμάς δε γούσταραν.Γιατί νομίζεις το 2004 ότι βγήκαν να πανηγυρίσουν με τουρκοκυπριακες σημαίες μάλιστα( αν ναι φίλοι σου ήταν κι αυτοί.).Αν σε διώξω από το σπίτι σου θα μαι κι εγώ φίλος σου;Η μάλον ισχύει το άλλο που είπε και ο Μήτσι (τουρκοκύπριοι τουρίστες:mrgreen: )

Ήταν οι αλβανοί και όλοι οι λαθρομετανάστες αυτοί που φταίνε για το ότι αυξήθηκαν οι ληστείες όχι ότι κατέβηκαν όλοι στην πολιτεία για μια δουλειά

Ρε δε σου λεώ ότι κατέβηκαν με στόχο να μας ληστέψουν.Αλλά αν ο άλλος δεν έχει να φάει τι θα κάνει.Μέχρι πόσους μπορείς να φιλοξέν'ήσεις στο σπίτι σου.1, 2, 4,10.Κάποιασ στιγμή το φαί δε θα φτάνει για σένα.

η τους άλλους τα φωτισμένα ελληνικά μυαλά που μαχαίρωναν αλβανους όταν έχασαν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα

Η κόντρα ξέρεις πότε ξεκίνησε.Οταν αλαβνοί κάψαν την ελληνική σημαία στο ΟΑΚα το 98.Εμένα αυτό με προσέβαλε(δε με ενδιαφέρει τι αντίκτυπο είχε σε σένα).Οπότε και στο νοσοκομείο να τον έστελναν λίγα θα του κάνανε.

επηδεί έκατσες ποτε να βάψεις το δωμάτιο σου...επηδεί έκατσες ποτέ να μαζέψεις τις ελιές που έχει ο πατέρας σου.επηδεί ήσουν από τους πρώτους που

καθάριζαν το σπίτι

Ναι αλλά παλιά δε το κάνανε;Τι λέγανε κάτσε να ανοίξουν τα σύνορα να έρθουν οι αλβανοί.

απλά αυτό είναι το νόημα του πολυπολιτισμού.Τους μετανάστες τους έχουμε για δουλειές που εμείς τις θεωρούμε(η μαλλον που μας εντπώθηκε να θεωρούμε) κατώτερες.Ετσι λοιπόν το καθίκι ,ο εκμεταλλευτής ο μεγαλοεργολάβος έπαιρνε με 3 κ 60 τους Αλβανούς για να τους δυναστεύει ασφήνοντας έτσι τους Ελληνες εργάτες στην ανεργία.Ο Ελληνας εργάτης έχοντας μια περηφάνεια δε γούσταρε να δοθλεύει για 100 χιλιάρικα μηνιάτικο.Κ έτσι σιγά σιγά ενστερνίστηκαν οι χαζοέλληνες(ιδίως στην επαρχία) πως για τα χωράφια και τις οικοδομές είναι μόνο οι Αλβανοί

Βασικά, πείτε άλλη μια σε τι υπερτερούμε έναντι των Αλβανών

Σε τίποτα.

Και γενικά, γιατί ένας Έλληνας να είναι περήφανος το 2006 για την εθνικότητά του

Για τίποτα

Επίσης απαντήστε μου γιατί η Ελλάδα οφείλει να απαρτίζεται μόνο από Έλληνες.

Το σπ΄'ιτι σου γιατό οφείλει να παρτίζεται μόνο από την οικογένεια σου.Να ρθω και γω με τους φίλους μου να φέρω και δυο τρεις γκόμενες ε να το κάψουμε βρε αδερφέ(όχι το σπίτι!)

Δευτερευόντως για άρειος, μαυριδερός, σπόρος χρόνιας επιμιξείας με εξίσου άρεια Σλαβικά και Τουρκικά φύλα, αδυνατείς λίγο να με πείσεις για τις διαφορές σου με τους γείτονές μας.

το δνα των Ελλήνων το σημερινών ταυτίζεται με το 99% των αρχαίων.φωλμεραύρερ(Εβραιός ήτο κι αυτός)

Αν δηλάδη δείξουμε έναν

Αλβανό ο οποίος σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια είναι πολύ ανώτερος σε επίπεδα μόρφωσης, κριτικής ικανότητας, χρήματος, καρίερας κτλ.

Βρες έναν και εδώ είμαστε.

Ο κάθε άνθρωπος είναι ανεξάρτητη μονάδα που αξίζει να του δώσουμε όλον τον σεβασμό που απαιτείται πριν τον γνωρίσουμε και κρίνουμε.

αυτά σας λένε στη νεολαία Πασόκ.Καλά σας τα λένε αλλά αυτά να τα εφαρμόζεις και στο άλλο φύλο.Οχι μόνο στους αλλοδαπούς.Οταν δεις ένα βαρέλι πήγαινε μια δυο βραδιές μαζί του γιατί που ξέριες μπορεί να έχει άλλα χαρίσματα.

Να υποθέσω ότι στο γήπεδο κάνεις τουμπεκί

Περίμενε...σε λίγο θα αναφερθεί και ο αλβανός- μετανάστης βιαστής...

Δηλαδή αυτός που βιάσε με σκουπόξυλο τη 16χρονη τι ήτανε;

Τιμή και δόξα στους Αμαρυνθιώτες!!!

Δημοσ.

το δνα των Ελλήνων το σημερινών ταυτίζεται με το 99% των αρχαίων.φωλμεραύρερ(Εβραιός ήτο κι αυτός)

Σε καλό σου, γέλιο που το έκανα.

Ο Φαλμεράυερ έζησε το 19ο αιώνα και τότε δεν υπήρχε η έννοια dna, πόσο μάλλον σύγκριση με το dna των αρχαίων.

Αυτό που ο Φαλμεράυερ υποστήριξε ήταν πως οι σύγχρονοι έλληνες δεν έχουν τίποτα κοινό με τους αρχαίους.

Εκπληκτικό, Φαλμεράυερ και dna :) :) :)

Δημοσ.

Και το dna του ανθρώπου ταυτίζεται με το 99% του πηθίκου.Τι σημαίνει αυτό?

Δηλαδή αυτός που βιάσε με σκουπόξυλο τη 16χρονη τι ήτανε;

Τιμή και δόξα στους Αμαρυνθιώτες!!!

Τιμή και δόξα γιατί?

Δημοσ.

Γιατι ειναι απο αυτους τους τυπους που ευχομαι να τους βιασουν την κορη ή τη γυναικα κατι ελληναραδες με μια ψ@λη να!, και ο πρωτος που θα βρεθει να τη βοηθησει θα ειναι ενας μη Ελληνας...Μετα να δω τί θα λεει, για δοξες και τιμες...

Δημοσ.

Δύσκολο το κόβω.

Αυτό έχει μόνο βία.

Και εδω ειναι το κρυφο οπλο αυτου του θρεντ: το σεξ . Θρησκεια--->παππαδες--->ανηλικοι---->σεξ.

Μπορω να κανω και αλλους επαγωγικους συλλογισμους.

Δημοσ.

Η κόντρα ξέρεις πότε ξεκίνησε.Οταν αλαβνοί κάψαν την ελληνική σημαία στο ΟΑΚα το 98.Εμένα αυτό με προσέβαλε(δε με ενδιαφέρει τι αντίκτυπο είχε σε σένα).Οπότε και στο νοσοκομείο να τον έστελναν λίγα θα του κάνανε.

Οποτε αφου για σενα καψιμο σημαιας = μαχαιρωμα...., αποκτω και γω απο μονος μου το δικαιωμα να εξισωσω τη βρισια με την ανθρωποκτονια...Ετσι λοιπον απο δω και στο εξης όποιος με αποκαλει μαλακα, θα τον σκοτωνω με snipper...

Κ έτσι σιγά σιγά ενστερνίστηκαν οι χαζοέλληνες(ιδίως στην επαρχία) πως για τα χωράφια και τις οικοδομές είναι μόνο οι Αλβανοί

Οταν ομως ο αμορφωτος - εργατης Αλβανος μαθαινει τη δουλεια, πηγαινει και γινεται υδραυλικος και ηλεκτρολογος κανοντας δικες του δουλειες. Ετσι, μιας και οι δουλειες αυτες καλοπληρωνονται, γινεται πιο πλουσιος απο τον Ελληνα και ο Ελληνας βγαινει μετα και λεει " Τον λουστη τον Αλβανο που τα βρηκε τα λεφτα γ@μω την Αλβανια του?"...Ποιος ειναι ο μ@λ@κας τελικα? Ο Αλβανος ή ο Έλληνας. Μαλλον ο Ελληνας και με διαφορά.

Και ειχα την εντυπωση οτι οι αρχαιοι Έλληνες ήταν έξυπνοι...Ολα καταριπτονται τελικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...