Προς το περιεχόμενο

Οι βρωμοέλληνες (Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα)

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αρχικά η ατάκα που λέει ο λαός σας, είναι ατάκα του

Α, και αναφορικά με το Χριστό και την Παναγία, ξέρεις από που κατάγονταν ε?

επειδη υποψιαζομε πως θα βλασφημισεις και δεν θελω να το ρισκαρω...θα πρωτοτυπισω αυτη τη φορα και θα βαλω στην ignore list μου moderator.

Lucifer ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΒΡΕ! :P (Lucifer: "μηηηηηη καιγομε") :D

• Απαντ. 359
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε συ Σωκράτη (όχι superstar)...τώρα στ' αλήθεια κι ειλικρινά δεν αισθάνεσαι λίγο περίεργα που βρέθηκε να υπερασπιστεί τις ακραίες τοποθετήσεις σου το alter ego του Λιακόπουλου; Δε δένεται κόμπος το στομάχι σου και δε σε πιάνει μια ρίγη;

Στη θέση σου θα με είχε θορυβήσει, για να μην πω ταρακουνήσει συθέμελα, η ταύτιση με τις απόψεις ενός ατόμου που φέρει εξαιρετική αισθητική συγγένεια με την κυρία Λουκά, που ως γνωστόν δεν πολυστέκει στα καλά της. Μήπως πρέπει να αποτελέσει έναν επαρκέστατο λόγο, ίσα ίσα για να ξανασκεφτείς κάποια πράγματα; Στην τελική, εκτός κι αν σου έκλεψε κανένας Αλβανός το ξυπνητήρι, δε χρειάζεται να επιτίθεσαι με τέτοιο μένος εναντίον τους. Ούτε φυσικά μπορείς να εκφράσεις πειστική και σφαιρική άποψη, αν δεν έχεις φροντίσει να διαβάσεις ή να δεις ένα δυο πράγματα για το τι ίσχυσε σε κάποιες εκ των ελληνικών μεταναστεύσεων. Δεν είναι τα πάντα δόλια προπαγάνδα, ούτε σιωνιστική μηχανορραφία. Κι οι Έλληνες είναι ικανοί για τα πάντα, όπως και κάθε άλλος...κατούρησαμε στο πηγάδι, ρώτα και το χημείο του κράτους που έβγαλε τη διάγνωση.

Βλέπω τα όσα γράφει ο Goacore και με πιάνει σύγκρυο...μπππρρρρρ! Πήγαινε προς το φως Σωκράτη!

Ρε φίλε προσωπικά δεν ταυτίζομαι ούτε με τον alter ego, ούτε με τους δεξιούς ούτε με τους αριστερούς, ούτε με τους χριστιανούς ούτε με τους άθεους. Αλλά ξέρεις κάτι?? ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ρε φίλε, διαβασε κανένα πόστ περαν από το πρώτο και μετά έλα. Ρε LUCI πάτα ενα κλείδωμα στο μπ**ρδελο να τελειώνουμε. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε κάτι.

Δημοσ.

blueviper, skia11, paredwse ]nick[, bandito, Lucifer, παιδιά λυπάμαι.

Ξέρω ότι το είχαμε κανονίσει για αυτό το ΣΚ, αλλά κάτι σοβαρό μου έτυχε και δεν θα μπορώ. Δε γίνεται να μεταθέσουμε τα σχέδια μας για παγκόσμια κυριαρχία μια βδομάδα μετά; Δεν χάθηκε και ο κόσμος (no pun intended) <---[insert evil laughter].

Επίσης καλό θα ήταν να μην κάνετε ban τον Goa γιατί θα τον ηρωποιήσουμε και θα ξυπνήσει το ιερό τέρας του ελληνισμού που λαγοκοιμάται.

Δεν ξέρω αν μπορείτε να το κάνετε να φαίνεται σαν ατύχημα.

Άντε ρε μάγκες. Και μόλις γίνουμε το 1,5% θα πάρουμε δικό μας ταξί να μην έχουμε ανάγκη κανέναν ταρίφα.

Δημοσ.

Καλά όλοι οι υπόλοιποι, τρόπος του λέγειν, αλλά ο Bandito;

Ούτε ένα post δεν έχει κάνει εδώ.

Απωθημένα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά όλοι οι υπόλοιποι' date=' τρόπος του λέγειν, αλλά ο Bandito;

Απωθημένα...[/quote']

Γμτ, εγώ έκανα ένα (1) post και δεν μετράω... :(

Παρ' όλα αυτά, θα ευχηθώ στον εν χριστώ αδερφό Goacore καλές εορτές. Και αν θέλει ποτέ να συζητήσουμε δογματικά (με την εκκλησιαστική έννοια), είμαι στη διάθεσή του.

Να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκκος. ;)

ΥΓ1: Στις συκοφαντίες περί ban άνευ λόγου, δεν θα απαντήσω, το θεωρώ υποτιμητικό. Ανώφελο δε να ανταπαντήσω ότι περιμένω απτά παραδείγματα. :)

ΥΓ2: Δυστυχώς, λόγω της 'θέσης' μου ως moderator, δεν έχω την πολυτέλεια να βάλω σε ignore list διάφορους εκ του ασφαλούς υβριστές που θεωρούν απρεπές να πλήττεται η δική τους πίστη αλλά θεμιτό να χλευάζεται και να υβρίζεται κάθε αντίθετη προς την πίστη τους αντίληψη.

Φευ, ο καιρός γαρ εγγύς...

Δημοσ.

έλα, έλα, κόψε αυτά τα σοβαροφανή.

κοίτα να μη ξέχάσεις το βράδυ να φέρεις τα κεριά, ο blueviper θα φέρει τον καθρέφτη, εγώ το κεφάλι τράγου, και ο Lucifer μια παρθένα.

Δημοσ.
έλα, έλα, κόψε αυτά τα σοβαροφανή.

κοίτα να μη ξέχάσεις το βράδυ να φέρεις τα κεριά, ο blueviper θα φέρει τον καθρέφτη, εγώ το κεφάλι τράγου, και ο Lucifer μια παρθένα .

Αν είσαι παρθένα σήμερα, σε πήρε ο διάολος :) :) :)

Δημοσ.
Καλά όλοι οι υπόλοιποι, τρόπος του λέγειν, αλλά ο Bandito;

Απωθημένα...

Ασε, άσε.

Μπήκα να διαβάσω σήμερα και είδα οτι δεν είμαι στην λίστα αποκλεισμένων του Goacore.

Μου'πεσε το σάντουιτς μορταδελα-συκωτάκια πουλερικών απ'τα χέρια.

Βρε Goa, έχεις να μου στείλεις p.m κοντά ενα μήνα, και τώρα βλεπω οτι δεν είμαι στους αποκλεισμένους; Ποσο άκαρδος και σκληρός μπορεί να είναι ο κόσμος.

Υ.Γ Για το ban του Goa , έχω θέσει εγώ βέτο. Δυο φορές που ήμουν στις μαυρες μου, με έσωσαν τα p.m του. Τα έχω κρατήσει και τα διαβάζουμε με την παρέα.

Δημοσ.

Έχω μείνει έκπληκτος από τα post εδώ μέσα... Τα μισά δηλαδή, τόση στενομυαλιά και οπισθοδρομικότητα :(. Είσαστε οι άνθρωποι που ως Αμερικανοί (κούφια η ώρα έ?) θα είχατε ψηφίσει Μπους και θα τον στηρίζατε ακόμα. Αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...